Mater im njihovu a ostali Galaxy modeli poput Galaxy 3 ili Galaxy 5,a tek Galaxy S ili S+
Mater im njihovu a ostali Galaxy modeli poput Galaxy 3 ili Galaxy 5,a tek Galaxy S ili S+
Android valja!!! eto vam sad, NE lajkeri 
delete
mozda hardverski ne udovoljavaju z aovu nadogradnju. Znam da je prvotno Google Nexus isto bio iskljucen, pa sad opet ga nesto spominju da ce biti obuhvacen ICSom...ah tko ce ga znat
Galaxy S zadovoljava, S+ također.
Ako ne upgrejdaju navedene onda će stvarno biti dno dna što se tiče updjetanja android telefona.
jest rekao, ali valjda im je puno da prave za stari mobitel, posto sad ima i s II i s III
Dezinformacija. Ni ne otvarajte ovaj link.
Pa šta, skinite si neki custom ROM i udrite si ICS na mobitel puno prije nego što bi samsung i razmislio o updateanju. To je po meni najveća prednost androida, hrpa custom ROMova i ako nemate rootani mobitel sa nekim custom ROMom ne iskorištave ni pola potencijala mobitela
Pa šta, skinite si neki custom ROM i udrite si ICS na mobitel puno prije nego što bi samsung i razmislio o updateanju. To je po meni najveća prednost androida, hrpa custom ROMova i ako nemate rootani mobitel sa nekim custom ROMom ne iskorištave ni pola potencijala mobitela
Ultra-brzo slanje poruka i zvanje?
ako je istina da su ovo izjavili, onda je to stvarno sramota jer lažu svoje korisnike...
Zna li tko za neki dobar ICS custom rom, da nije puno bugovit za Galaxy S +
Nema još ništa za G+. Morati ćeš sačekati malo, ako bude koji uopće.
SGS će imati najbolje portove jer je gotovo identičan Nexus S-u.
Znači rom za Galaxy S nemogu staviti na S+? Ja sam mislio da mogu jer su mobiteli identični, jedino šta S+ ima malo brži procesor. Inače sam početnik s androidom pa iskreno baš i nemam previše iskustva
Znači rom za Galaxy S nemogu staviti na S+? Ja sam mislio da mogu jer su mobiteli indentični, jedino šta S+ ima malo brži procesor. Inače sam početnik s androidom pa iskreno baš i nemam previše iskustva
Nema malo brži već ima drukčiji skroz. :)
Ne možeš staviti, prati malo xda forume oko toga.
imal kaj na lageru za galaxy ace'???
imal kaj na lageru za galaxy ace'???
Službeno ne.
Neslužbeno, prati ovu temu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1386819
Nije još za dnevnu uporabu.
Ace ce dobiti ICS.
Ace ce dobiti ICS.
Odakle ti te informacije?
Ovo je jako veliki minus ako Galaxy S ne dobije ICS...
Ali eto, tu je i CyanogenMod koji koristim već duže vrijeme i jako sam zadovoljan. Još malo bi trebao 9 sa ICS. Jedva čekam.
Ace ce dobiti ICS.
CM9 ;)
Ace ce dobiti ICS.
CM9 ;)
To je još uvik upitno kao i za s+, barem koliko sam ja vidio
S+ je propali slučaj. Mobitel kojeg developeri rijetko kupuju. Tako da skupa s tim i nema baš ROM-ova nit se itko trudi složit neki ROM za taj mobitel, pogotovo ne ICS.. Malo ga ljudi ima općenito ;)
Ace ce dobiti ICS.
U planu im je izbaciti 2.3.7 a nakon toga ICS.
mozda hardverski ne udovoljavaju z aovu nadogradnju. Znam da je prvotno Google Nexus isto bio iskljucen, pa sad opet ga nesto spominju da ce biti obuhvacen ICSom...ah tko ce ga znat
Google je kod predstavljanja ICSa odmah izjavio da svi mobiteli koji mogu vrtiti 2.3.4 mogu vrititi i ICS
Samsung jednostavno obustavlja podršku za mobitel star samo godinu i pol (release date - June, 2010) što je apsolutno sranje od njih kao tvrtke ...
Žalosno je ako je samsung krenuo stopama HTC-a. Politika ''imate stari mobitel, kupite novi, hvala'' je krajnje bezobrazna prema kupcima, posebno ako se uzme u obzir da tržište najjačih i najbržih mobitela pokriva svega par postotaka ukupne populacije kupaca.
Pola mog ureda ima ili Galaxy3, ili HTC Wildfire, i ne pada im dati 2000+ kn za mobitel. I što će oni? Ostati na eclairu ili u najboljem slučaju froyu.. Gadovi su u startu izdali mobitele s hardverom koji je u trenutku izlaza bio već lagano na granici zastarjelog i naravno da se ne može updateati s najnovijim softverom (recimo Desire, najprodavaniji HTC-ov telefon u zadnje dvije godine).
Mene osobno nije briga, sad na SGS-u imam CM7.1, savršeni rom, i čekam da genijalci izdaju CM ICS... smeće od custom ROMova ionako ne mislim više nikad imat na mobu...