Samsung službeno predstavio Galaxy Note 7

poruka: 35
|
čitano: 7.101
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung službeno predstavio Galaxy Note 7".
12 godina
protjeran

Sviđa mi se ovaj Galaxy Note, po specifikacija je mrcina.

Ljudi vole ovake kvalitetne stvari, pa ih zato i kupuju, onome tko ne voli mobaće i pratiti trednove i high end kvalitetu, jednostavno to neka ne čini.

A, komentari tipa, da to nekome ne treba su nepotrebni. Ne treba ljudima ni Ferrari, al' ga kupuju, ne zato što  ne bi prijevoz od točke A do točke B, mogla obaviti i Dacia, nego zato kaj vole dobre stvari. Tako je i sa mobitelima.

Kako god bilo, očekujem dobru recenziju iz pera Bugovih novinara, jer jedino njima vjerujem.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 17:33 (PzKpfw).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Samsung službeno predstavio Galaxy Note 7

Konacno neko rezonuje normalno ;) Ja kazem najkompletniji uredjaj i krenu komentari kome to treba. Kakve to veze ima... Kome ne treba nece kupiti ali to nema veze sa mojim komentarom jer mi jos nije niko naveo uredjaj koji nudi vise trenutno... Nisam pricao ni o cijeni niti bilo cemu drugom vec tehnoloski najkompletniji uredjaj...

14 godina
neaktivan

Kad bi se to sve dodalo cijena bi skocila,a ljudi nebi vise oko feature prigovarali vec oko cijene.Tak je to,nikad svima ugodit.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Samsung službeno predstavio Galaxy Note 7
Mrcina...

1 0 hvala 0