Samsung 840 Evo

poruka: 6
|
čitano: 2.028
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung 840 Evo".
18 godina
Samsung 840 Evo

Super, taman sam si kupil dva Samsung SSD-a i oni najave bolje :(

Eventualno ako se pojave uskoro, mogel bi ove vratit u ducan i uzet novije modele.

0 5 hvala 0
13 godina
Re: Samsung 840 Evo

A daj mi reci jesi ti glup ili kaj? Kao da bi osjetio razliku jelda {#}

18 godina

Ovisi.
Kupil sam najsporije modele i ovisno o cijeni bi osjetil brzinu.
Znaci imam model sa pisanjem od 130 MB ako se ne varam. Postoje modeli sa 500+ MB pisanjem i tu se osjeti brzina a posto ih imam u RAID 0 ta brzina se multiplicira.

Znaci ako evo bude jeftiniji od Pro a dignu brzinu onda se isplati inace isti k.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 11:18 (NEW_MAN).
18 godina
neaktivan

Kao što se vidi iz teksta read write im je identičan PRO verzijama.Osobno imam PRO verziju i ovo mi uopće ne znači ništa...

Jedino može biti jeftiniji i to je to.Naravno ako su informacije točne...

17 godina
Samsung 840 Evo

Tako je. Koliko sam shvatio 10nm proces({#}) bi trebao rezultirati vaferom sa više
memorijskih jedinica i trebali bi bit mrvu jeftiniji, brzinu koliko vidim nisu povećavali.
- u biti mislim da je ovo sad više otvaranje generacije visokokapacitetnih
diskova širokom puku, nego performanse ili tehnologija. Ako je netko zadovoljan kapacitetom

(a što nebi bio, prosječnih 120GB je IMHO savršeno dovoljno za OS i programe)
nema što plakati sa kupovinom. Instaliraš i zaboraviš. To je barem kod Samsunga i
Intela blagodat - ja nikad firmwarea nisam imao potrebu tražiti za ni jedan, dok sam
na ocz izmijenjao barem 5 ako ne i više, uz one upute "prvo ovo, onda ono, stavi tu jumper.." i slično.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung 840 Evo

Da ne otvaram novu temu. Samsung je izbacio novi firmware za svoju seriju 840 SSD-a koju naravno možete preuzeti pomoću Samsung Magician software-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice