Samopunjivi mobitel

poruka: 22
|
čitano: 2.547
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samopunjivi mobitel".
17 godina
neaktivan
Samopunjivi mobitel

Ovo zvuči zanimljivo i ljepo: "jednoga dana biti dostatne za njegov neprekidni rad"Smijeh

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Samopunjivi mobitel
ivan262 kaže...

Ovo zvuči zanimljivo i ljepo: "jednoga dana biti dostatne za njegov neprekidni rad"Smijeh

Zar NOKIA ne krade krsi patentna prava SEIKO-a? SEIKO vec dulje vremena navija svoje satove ovako

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
18 godina
Samopunjivi mobitel

E ovo je bilo ljepo za pročitati, obečavajuče.

1 0 hvala 0
17 godina
Samopunjivi mobitel

finski proizvođač mobitela Nokia podnio je zahtjev za patentiranje ideje. Neka oni patentiraju tehnologiju a ne ideje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

finski proizvođač mobitela Nokia podnio je zahtjev za patentiranje ideje. Neka oni patentiraju tehnologiju a ne ideje.

Pa i Apple patentira ideje, pa što onda? Belji se

17 godina

pa onda bar jednom tjedno čitamo tu na bugu kako se firme tužakaju zbog povrede patenta razne ideje.

18 godina
Samopunjivi mobitel

jojofonu bi to super došlo :D

pošto mu se prazni baterija ualala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samopunjivi mobitel

Ovo je beskorisno, trebaju smisliti nešto efikasnije...Neodlučan

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
wanderer kaže...

A sto to? Da pretvara vodu u vino i da kuha kavu? :)))

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
16 godina
Samopunjivi mobitel

Kada bi ovo uparili sa solarnim ćelijama vjerujem da bi vrlo uskoro to bilo dovoljno za neprekidan rad..

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

1 0 hvala 0
18 godina
Samopunjivi mobitel

Seiko na mojoj ruci radi na ovom principu Osmijeh Ako ga ostaviš da miruje više desetaka sati, zaustavi se. Dovoljno ga je podignuti i proradi - zamislite punjenje Nokie tako da je tresete ko ludi! Belji se

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samo ju selotejpom zaljepiš na daljenski od wii-a i imaš struje i za komp i za mob..:p
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
odjavljen
Samopunjivi mobitel

Govorite o smanjenju potrošnje mobitela, svaka nova generacija mobitela dolazi s većom baterijom koja kraće traje.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 11:19 (MrBlc).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Samopunjivi mobitel

energetska isplativost i velika učinkovitost će doći s vremenom, mene više brine masa i veličina tog sklopa.

*n00b us3r*

0 0 hvala 0
17 godina
lukavg kaže...

energetska isplativost i velika učinkovitost će doći s vremenom, mene više brine masa i veličina tog sklopa.

pa ako stane u ručni sat, vjerovatno će stati i u mobitel.

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
wanderer kaže...

A sto to? Da pretvara vodu u vino i da kuha kavu? :)))

U vezi samostalnog punjenja električnom energijom...

www.val.hr
18 godina
Samopunjivi mobitel

Iz ovog članka se da zaključiti da će Nokia patentirati ideju koju je netko drugi smislio, i gdje se koristi, zadnjih desetak godina? Hmmm, moža bih mogao patentirati toplu vodu :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samopunjivi mobitel

ovo je predobro, pogotovo ušteda energije

ajmo svi na erepublik ;) <3 BF BC 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 20:46 (Gamer71).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
strasno, sad rade isto sto i apple, i to naravno u americkom patentnom uredu, samo kod tih retarda mozes ideju patentirati...
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina

Nije to bas tako. S obzirom da sam imam seiko kinetic sat, prije je to bio seiko 5, automatic i s obzirom da sam oduvijek kao klinac bio jako jako zainteresiran kako stvari rade i sta ima "tu " nutra ( jest da tati nije bilo bas drago ali sta cu mu ja, takvog me napravio ), onda čitajući ovaj tekst mogu rec da to bas i nije isto.

Tj ideja samog punjenja kinetickom energijom nosioca je ista, ali tehnologija je ocito drukcija. Zasto? Pa zato jer Seiko ima ustvari jedan uteg koji se u nekim modelima vrti i do nekoliko tisuca okretaja u minuti, iako to sad nije bitno, uglavnom ima osovinu i uteg koji se vrti oko te osovine kako se mi micemo i taj mehanizam je u starim modelima navijao sustu ( oprugu ) sata i tako ga drzao stalno navijenim, tj u novijim modelima taj mehanizam radi na principu vjetrenjača, tj proizvodi struju i puni akumulator u samom satu ( akumulator=punjiva baterija ).

A u ovom tekstu se spominju nekakvo djelovanje na neki kristal, tako da izgleda da je to dosta različito od ovog Seiko sistema koji nema takvih djelova.

Je, ima tu jos nekolik overzija Seikovog mehanizma da me nebi sad neko odrzao za rijec, ali sve se svodi na taj isti princip. I taj princip ni u jednoj verziki ne sadrzi nikakve kristale niti ista sta djeluje na njih.

Seiko satovi RULEZ

16 godina
odjavljen
Samopunjivi mobitel

Istina to je drukčija tehnologija. Ukratko  će napravit da će se kinetička en. Prenositi na piezo-kristale(koji dok se deformiraju proizvode struju. Tak sad hoće napravit da poploče trg s tim Piezo k. i da radi struju od ljudskog hoda...)

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]

0 0 hvala 0
16 godina

Interesantno je to sa piezo kristalima, nisam znao za taj dio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice