Od sada i bijeli iPhone

poruka: 11
|
čitano: 2.099
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Od sada i bijeli iPhone".
17 godina
neaktivan
Od sada i bijeli iPhone

A jel da namažemo anus bijelim, crnim ili nekim pink vazelinom ili guščijom masti kad dođemo u T-Mobile da napravimo bend-over da nam ga zabiju?

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 12:45 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Od sada i bijeli iPhone

No, no... pa samo moraš naći načina da potrošiš iste novce na nešto što te neće koštati živaca (ili bolova u stražnjici Sramim se) i problem riješen...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Od sada i bijeli iPhone

edit

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 14:14 (RaLe).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Od sada i bijeli iPhone
Faerdhur kaže...

A jel da namažemo anus bijelim, crnim ili nekim pink vazelinom ili guščijom masti kad dođemo u T-Mobile da napravimo bend-over da nam ga zabiju?

A jel da odrastete napokon!? Nitko vas ne tjera da se naguzite T-mobile-u.
17 godina
protjeran
Od sada i bijeli iPhone

Bože nas sačuvaj iProizvoda,metrosexualnih fešn precjenjenih polu-proizvoda.

Amen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Osmijeh fishing! Znao sam da će se netko upecati.

vjeko, ova vrsta šale se zove "projekcija" - stavio sam se u položaj kupca iPhonea kako bih se zezao Osmijeh

Ribice, ribice... Osmijeh

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
vjeko kaže...

Osmijeh fishing! Znao sam da će se netko upecati.

vjeko, ova vrsta šale se zove "projekcija" - stavio sam se u položaj kupca iPhonea kako bih se zezao Osmijeh

Ribice, ribice... Osmijeh

Daj ne izvlači se sad. Krivo ti je što nemaš iPhone. Znam ja takve kao ti! :)
17 godina
Od sada i bijeli iPhone

Bijeli - crni, crni bijeli a i dalje skup.Bogataš

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
QFlash kaže...

Bože nas sačuvaj iProizvoda,metrosexualnih fešn precjenjenih polu-proizvoda.

Amen.

Svi vi koji imate problema s metosexualoscu, molim da mi se javite na PM, pa cu vam dat moju adresu, tako da mi mozete poslati te artikle s kojima se vi ne zelite indentificirati. Rado koristim iProizvode, iako ne posjedujem iPhone, isto tako sve vase iNotebookove sam spreman nositi za vas modno osvjestene, jer su ovo sve naravno pokuproizvodi, precjenjeni jer ruku na srce Rade Koncar notebook kosta 2 puta manje a tri puta bolje izgleda i stoput je kvalitetniji, pa nek te onda Bog sacuva je sudeci po ovom sto si napisao  i trebatce. 
Bas sad ponovno citam kroz tvoj tekst i sagledavam sve razloge tvoje procjene ovih proizvoda i vidim da si si dao truda navesti kljucne komponente koji su pogresni u ovim proizvodima te sam siguran da ce i sama kompanija biti zainteresirana za tvoju recenziju, konacno malo ljudi su sposobni donijeti globalni sud o grupi proizvoda u jedno recenici.

Slobodno se drzi podalje ovih proizvoda... 

AMEN
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ma kupis tač+neki jeftinjara mob i uzmes selotejp i prislonis tač na jeftinajra mob i imas iPhone kakvog niko nema
18 godina
neaktivan
Kensei kaže...
Ivan M. kaže...

Ma kupis tač+neki jeftinjara mob i uzmes selotejp i prislonis tač na jeftinajra mob i imas iPhone kakvog niko nema
 To sam si i ja planirao, onu neku jeftinu tanku nokiju. I razgovaras i izgledas totalno boris banovic fashjon modni macak kewl style. Ili ivo pukani... ups.
8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice