Rusija odbila Google

poruka: 8
|
čitano: 1.056
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rusija odbila Google".
18 godina
Rusija odbila Google

a fala bogu da je neko i Googlu rekao NE(pa sad dal je to rusija,kina,amerika...nije vazno )Al da znaju oni u Googlu da ne mogu bas sve....

K'eni pa te vat' ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2008 18:23 (BugSU).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rusija odbila Google
BugSU kaže...

a fala bogu da je neko i Googlu rekao NE(pa sad dal je to rusija,kina,amerika...nije vazno )Al da znaju oni u Googlu da ne mogu bas sve....

Je, pa ako nekom smeta, neka ga kupi. Nek' skesira 35 milijardi dolara i eto vam ga.
17 godina
neaktivan

Koliko glup moras bit da ni ne ispunis formural kako treba...ma sramota, bila to neka glupa taktika ili sta, al tako pokazuju nepostivanje i ja bi im sam zbog tog zabranio nema s rusijom cile mile :D:D:D

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
18 godina
neaktivan
Rusija odbila Google

Sad Vam Google polako zamijenjuje Microsoft što se tiče mržnje...Belji se

Kod mi imamo pojma šta u Googlu i Microsoftu događa.

A ovo da Putin neće strane "ruke" u Rusiji djeluje vrlo uvjerljivo! Kod nas bi to već odavno bilo prodano:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rusija odbila Google

Kad Putin kaže da ne može onda ne može.   eh.   mudar čovjek

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rusija odbila Google

pa Putin ima barem svoj stav za razliku od naših političara koji bi vlastitu majku prodali za malo keša....

bravo Putin!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
sasa kaže...

pa Putin ima barem svoj stav za razliku od naših političara koji bi vlastitu majku prodali za malo keša.... 

Putin isto tako upravlja svjetskom velesilom.
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Koliko glup moras bit da ni ne ispunis formural kako treba...ma sramota, bila to neka glupa taktika ili sta, al tako pokazuju nepostivanje i ja bi im sam zbog tog zabranio nema s rusijom cile mile :D:D:D

jesi kad probao poslovati s nekom ruskom firmom? proces za koji nama treba 1 minuta (npr. zakup servera u americi), njima traje tjednima (jer trebaju tonu formulara). tako da ono... nije nitko tu glup, nego proces nije straightforward
horza [ono ispred konpjuktora]
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice