Odlično!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
senzori
Haha, fenomenalno.. kroz nekoliko godina će imati zaista samovozeći auto (za sve uvjete na cesti) 
I tako ćemo lijepo opet doći na - samovoz.
I tako ćemo lijepo opet doći na - samovoz.
Barem nećemo 50 km vozit u krivom smjeru na autocesti. A zamisli kako se možeš lipo narokat i auto te odvede doma
Daj Bože da doživim 
Stvarno!
Pogledajte pazljivo 0:10-0:12, vidi se suvozac i vozaceve ruke. :D
ovo je moguće ali ovo na videu je odvozio vozač
Moguce, mislim da je bila ruka na volan.
Stvarno!
Nisi pomislio da je taj lik tamo iz sigurnosnih razloga ili da robot mice volan jer sto ce ti volan u robotskom autu.
a ja budala skoro pa otišao položiti vozački !
Bolje da se strpim još 50 godina ...
Stvarno!
Moguce, mislim da je bila ruka na volan.
A možda je bila robotska ruka?
Ma, to je zato jer vas je posramio robot, pa zato ne želite priznat da je robot to napravio...
Stvarno!
Procitajte komentare ispod videa, covjek je tamo iz sigurnosnih razloga i ne zna izvest taj manevar.
Stvarno!
Procitajte komentare ispod videa, covjek je tamo iz sigurnosnih razloga i ne zna izvest taj manevar.
nebi reko, mislim sta ce mu ruka na volanu...i jos ima suvozaca..
Je kao robotu treba sigurnost, a tko garantira sigurnost čovcu u autu?
Pa neće poginuti ako odvali koji čunj!
Pa neće poginuti ako odvali koji čunj!
Hahaha :) poginut ce ako ih 2 odvali :)
Stvarno!
Nisi pomislio da je taj lik tamo iz sigurnosnih razloga ili da robot mice volan jer sto ce ti volan u robotskom autu.
Pa pogledaj bolje, ruka se na kraju skloni. Ne znam bas da robot dize ruku s volana kad se parkira.
Gle, gledao sam ja na Discovery-u o tom robotiziranom autu, i stvarno vozi i pazi na pjesake i druge automobile, ali mislim da je ovo fake, jer u tim autima koje sam ja gledao kako testiraju, nema ljudi, bas iz sigurnosnih razloga, desi li se kakva nesreca da nitko ne nastrada.
Sigurnosni razlog: šta ako softver zablokira i auto nastavi ići pravolinijski dok:
- ne nestane goriva ILI
- ne udari u neki čvrst objekat (drvo, drugo auto, zgradu, itd...
Sigurnosni razlog: šta ako softver zablokira i auto nastavi ići pravolinijski dok:
- ne nestane goriva ILI
Error!
- ne nestane goriva ILI
Nisi procitao moj post.
Gledao sam kako rade auto. Auto samo vozim, znaci nece udariti, nece pregaziti pjesaka, ima neke senzore kojim prati tko je gdje. I koliko sam ja gledao niti u jednom autu nitko nije sjedio. Imaju neke sigurnosne kocinice i ta sranja, kako je ovo malo zahtjevniji poduhvat, vjerovatno su morali sjesti nekoga u auto.
E sada pitanje je
ZASTO NA SUVOZACEVO MJESTO?
ZASTO VOZAC IMA RUKE NA VOLANU?
- ne nestane goriva ILI
Nisi procitao moj post.
Gledao sam kako rade auto. Auto samo vozim, znaci nece udariti, nece pregaziti pjesaka, ima neke senzore kojim prati tko je gdje. I koliko sam ja gledao niti u jednom autu nitko nije sjedio. Imaju neke sigurnosne kocinice i ta sranja, kako je ovo malo zahtjevniji poduhvat, vjerovatno su morali sjesti nekoga u auto.
E sada pitanje je
ZASTO NA SUVOZACEVO MJESTO?
ZASTO VOZAC IMA RUKE NA VOLANU?
Ma kakve su vas ruke sad spopale?! To je robotova ruka! Pa vidite koliko je ''tanka''!