Hardcore.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radije bih ovo kupio nego Ipad
Baš me zanima kolika će bit cijena, poznavajući razer 
Lijepo! :)
reklamni spot me posjeca na apple-ov
Stvarno lijepo, ali vjerovatno bi koštao kao jedan Alienware prijenosnik slabije klase(da bi bio u serijskoj).
WoW,Ovo je supper. . .Jedvah cekam da izadje jedino me cijena malo brine!
Majmun.
reklamni spot me posjeca na apple-ov
Mene također, prvi izlagač gotovo je savršeno kopirao Ivea.
Inače meni je ovo skroz nepotrebno.
Koliko vremena dnevno bih trebao odvojiti na punokrvni gameing?
I na kojim sve to mjestima bih trebao imati svoje igre dostupne?
Nije li to malo too much?
Svatko neka troši svoje vrijeme kako hoće, ali jer se zbilja treba grbiti pred malim ekranom u kafiću?
Ako nemam udobnosti neću ni igrati.
Lako za ove casual igre na smartphoneu dok čekam bus ili u vlaku. Njih niti neći igrati dulje od pola sata jer je skroz neudobno.
Ovo je revolucija onima koji zbilja moraju u svakoj sekundi svog života imati pristup svom lvl.85 Šamanu.
Nije da patroniziram, meni su jednostavno neke stvari bitnije, a i želim uživati u igrama. Udobna stolica, veliki ekran, ergonomski miš i udobno odmorište za ruke.
Zašto se zadovoljavati s ičim lošijim.
I za kraj, Dota bez miša... LOL
Lakše je igrati i CS na touchu, Dota je ipak malo kompleksnija.
Naciljajte Rooftrellena prije nego ulta...
Majmun.
Prijatelju si ti nesto pio?
Majmun.
Prijatelju si ti nesto pio?
ti si kad neznas ni procitat da nece u serijsku prozvodnju, odi se sakriji i srami se
i mene to isto ubija u pojam da 50 posto ljudi nezna procitati do kraja vijest prije nego idu komentirat.btw nice concept
He he izgleda mi kao parodija na Apple reklame
He he izgleda mi kao parodija na Apple reklame
baš je meni ista pomisao pala na pamet :D
Majmun.
Ti si bio odsutan od doma kada su te roditelji trebali poučiti o osnovama kulture i bontona ili? Ponekad ne mogu vjerovati kakav bezobrazluk doživim po forumima.
Bezobrazluk bi bio da sam tebi napisao da si majmun. Ovako je to više činjenica nego uvreda.
Joj što su japanci (ili kinezi) krvavi u izlaganju, mislim stvarno, mogo je bit još ozbiljniji.
koncept ovog uređaja je predobar,objedinjuje svu periferiju kakvu hard core igrači zahtjevaju a svi vi koji govore da su tehničke specifikacije loše, pa pogledajte što je sve več spakirano u tih 7" .
al inače čim izađe kupujem!
Vrlo simpatično, ali (barem meni) posve, posve nepotrebno. Gubim vrijeme igrajući igre na PC-u, gubim vrijeme igrajući igre na Androidu, a da kupim ovo da još više gubim vrijeme...nema smisla. Ali kao što sam rekao, simpatično i odlično izgleda.
Koja graficka pogoni ovo cudo?
ha-ha koja glupost, ljudi stvarno znaju napraviti reklamu i napaliti ljude (tipično razerovski)
igranje na atom procesoru?!? tko je tu lud
nije ni čudo što vrte quake 3, propao koncept odmah u startu
Bez problema se starije igre igraju na atomu.
Sviđa mi se koncept, ali sam siguran da mi se ne bi sviđala cijena.
LoL na sliku igranja DoTE bez miša.
EDIT: I to bez da piše hp/mana