Raytracing na Nvidijin način

poruka: 4
|
čitano: 896
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Raytracing na Nvidijin način".
17 godina
neaktivan

Dakle nVidia je uhvatila konja za trku. Sada je samo pitanje mogu li na vrijeme zgotoviti proizvod. RT je the next big thing u svijetu grafike, pa će biti jako interesantno vidjeti rješenja svih sudionika.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da treba još puno vremena da se dogodi nešto u "jednom pakiranju" močno kao 3X GTX 280.

Naravno, u prodaji.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma di je tek taj početak 2010-te g. i još ako dodamo zakašnjenja od   cca 6 mj   a joj. Trebat   će nvidia do tad preživjet odlične kartice ATI-a   jer je i sama nvidia rekla da duže vrijeme neće bit novih kartica

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Polako ekipa...

Nvidia je već znala iznenaditi izbacivanjem nekog novog proizvoda i šokirati tržište kvalitetom , mogućnostima, ali i (nažalost) cijenom nove serije GPUova, pa ne vidim zašto baš nekakvom serijom 'GTX 3xx' ne bi napravili (opet) nešto revolucionarno.

Na kraju krajeva ako je sada mogao ATI/AMD, onda je sljedeće godine Nvidia na potezu Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice