Rast isporuka u HTC-u

poruka: 33
|
čitano: 3.766
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rast isporuka u HTC-u".
17 godina
protjeran
Rast isporuka u HTC-u

HVALA HTC :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rast isporuka u HTC-u

oču je*eni Android na HD2 !!!!!

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Rast isporuka u HTC-u
zoran123456 kaže...

legendo

'i'Think
16 godina
neaktivan
Rast isporuka u HTC-u

HTC + Android = MRAK OD TELEFONA

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

jesi probao xdandroid? probaj sa startupom od hd-a

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
neaktivan
Lijepo za cut da i u HTC-u cvijetaju ruze :D
addicted to HD :)
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Zašto?

17 godina
protjeran
buco74 kaže...
stevan94 kaže...

Zašto?

HTC radi odlicne proizvode godinama...

a Android je trenutno najbolji mobilni OS na trzistu...

nije bez mana, ali ima najvise pluseva :)

17 godina
Rast isporuka u HTC-u

Sad su dosta proširili svoju paletu mobova na androidu, od legenda, desire a i stari hero je još uvijek dobar a imaju i tatoo u srednjem segmentu. Pa samo na forumu pogledajte koliko ljudi je uzelo legenda i desire, to već pokazuje kako se HTC i u nas nametnuo kao alternativa nokiama i SE-ovima koji su uglavnom kod nas vladali među high end uređajima(više nokia nego SE).

Samo neka se android nastavi dalje razvijati u pravom smjeru, a HTC samo da nastavi izbacivati kvalitetne moboveOsmijeh(još kad bi i li-polymer baterije bile i ako bi uletio onaj super amoled ekran, onda bi bio za prste polizatNevinašce)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Stoja kaže...

samo na forumu pogledajte koliko ljudi je uzelo legenda i desire, to već pokazuje kako se HTC i u nas nametnuo kao alternativa nokiama i SE-ovima koji su uglavnom kod nas vladali među high end uređajima(više nokia nego SE).

Meni je HTC već koju godinu top brend tj. sinonim sa mobitel (smartphone) koje i koristim.

Ljepo je ovo bilo čitati tj. da i masa prepoznaje ime (HTC) koje je moramo priznati još uvjek velikoj većini nepoznanica, a da ne pričam kako je bilo samo prije Androida? Mislim da bi se tu Motorola mogla dobro uplesti i pomrsiti HTC-u na Android tržištu stvari, da ne odem u off...

17 godina
HCSC kaže...

Meni je HTC već koju godinu top brend tj. sinonim sa mobitel (smartphone) koje i koristim.

Ljepo je ovo bilo čitati tj. da i masa prepoznaje ime (HTC) koje je moramo priznati još uvjek velikoj većini nepoznanica, a da ne pričam kako je bilo samo prije Androida? Mislim da bi se tu Motorola mogla dobro uplesti i pomrsiti HTC-u na Android tržištu stvari, da ne odem u off...

Da krivo sam se izrazio, htio sam to reći kako su i u nas ljudi počeli čuti za HTC. Kad sam se u školi pojavio sa Desire-om(u elektrotehničkoj školi) i nitko osim jednog iz razreda nije čuo za HTC...al eto sad znajuSmijeh

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
HCSC kaže...

Da krivo sam se izrazio, htio sam to reći kako su i u nas ljudi počeli čuti za HTC. Kad sam se u školi pojavio sa Desire-om(u elektrotehničkoj školi) i nitko osim jednog iz razreda nije čuo za HTC...al eto sad znajuSmijeh

Kolega: Sta je prijo uzeo si aj fon jel?

Ti: Ne, ovo je HTC Desire

Svi: Sta je to?

Set condition one throughout the forum
18 godina
neaktivan
Rast isporuka u HTC-u

"U usporedbi s Appleom, HTC-ov rezultat ipak blijedi. Apple je, naime, samo tokom prvog kvartala isporučio 8,75 milijuna iPhonea."
A usporedimo li mobitele, a ne prodaju, onda je apple taj koji blijedi Osmijeh

3 0 hvala 0
18 godina
Pajdo na poslu ima HD2 i malo sam se igral s njim. Moj iphone u odnosu na njega je igračka za curice.
16 godina
neaktivan
Rast isporuka u HTC-u

imaju predobre mobitele samo se nadam da će ubuduće bit zastupljeniji u hrvatskoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...
Pajdo na poslu ima HD2 i malo sam se igral s njim. Moj iphone u odnosu na njega je igračka za curice.

moja iskustva sa hd2 su da je mobitel totalno smeće

kada sam prvi put vidio specifikacije mobitela na netu odmah sam se "nabrijao" na njega i pratio vjesti, strane reviewove i sve vjesti vezane za njega

kada je bio dostupan za kupiti u hrvatskoj kupio sam ga odmah a vratio u trgovinu nazad sljedeći dan

a koliko vidim po oglasnicima da ljudi prodaju taj mob jer su razočarani njime

šta ti vrijedi jak hardwer ako je softwer smeće i čini mob smećem

touch ekran na hd2 glumi da je kapacitivni kao iphone ali je totalno neprecizan i nije ni blizu iphonea

windows mobile 6.5 je totalno smeće od softwera u današnje vrijeme

iphone rules zbog os-a koji ima i za sada 180 000 aplikacija u službenom app store + tisuće apps koje se mogu naći u neslužbenim stranicama

konfiguracija maila na hd2 je bila očajna i nisam isprve uspio konfigurirati 2 maila, a onda sam pokušao nekoliko puta sa različitim uspjehom svaki put

odeš na youtube i stisneš hardwerski gumb za pojačavanje a on ti scrola vremenski --- nemoguće podesiti ton na youtube

htc aplikacija za facebook nije ni do koljena onoj koja je na iphone

imam još puno redova koje bi mogao napisati kako me htc hd2 razočarao da sam ga drugi dan vratio

za mene je iphone br.1 zbog puno stvari

sigurno ima ljudi kojima je htc zakon i to razumijem, ali softwer je taj koji čini neki uređaj posebnim

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
17 godina
protjeran
wm je izrazito mocan os, to sta je tebi prekompliciran je tvoj problem, uzmi si neki dummy tipa iphone pa se igraj
ono sto meni smeta kod htc-a je qualcomm, zgadili su mi sa sa 72xx chipsetima, kad predu na cortex-a9(tegra 2 npr) ili barem na a-8, onda mozda opet kupim htc
16 godina

kako si ti dečko bahat da mi kažeš da je meni windows mobile prekompliciran os i da je to moj problem i da si uzmem neki dummy monitel tipa iphone i da se njime igram

pa koliko ti imaš godina da napišeš takvu glupost, 13.5 godina

čitam i nevjerujem kako počinješ svoj post

prije nego napadaš onda dobro pročitaj post koji sam napisao a ako ti nije jasan onda ga pročitaj nekoliko puta pa onda i tek kad shvatiš šta sam htio reći onda napiši svoj odgovor koji mene omaložava

ako nisi koristio iphone i mobitel baziran na winodws 6.5 mobile onda nemaš pravo iphone nazivat dummy mobitelom i meni govoriti da sam glup (prekompliciran mi je windows mobile)

sam činjenica koja govori o rasprostranjenosti iphone os i windows mobile os govori dovoljno, a znamo koliko je jedan a koliko drugi na tržištu

ako nisi znao da se ispod iphone os-a

stvari koje sam do sada napravio sa iphone-om su nevjerovatne, nekoliko 100 tisuća programa je za njega dostupno, svaki dan se razvijaju novi, brojni su hakirani....

no vratimo se na moj opis htc hd2 koji sam imao 1 dan i vartio ga je nije bio funkionalan

imao sam iphone i kupio sam htc hd2 i hd2 softwer i ekran nisu bili ni do koljena iphone-u

ako netko ne voli iphone zbog nekih svoijh razloga neka prije nego ga napada i veliča windows prije provjeri informacije, progugla po internetu, vidi usporedbe i tek onda bude bahat

zastupljenost mobile os u svijetu zastupljenost mobile os u svijetu
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 5:46 (Geophysics).
16 godina
neaktivan
Geophysics kaže...

kako si ti dečko bahat da mi kažeš da je meni windows mobile prekompliciran os i da je to moj problem i da si uzmem neki dummy monitel tipa iphone i da se njime igram

prije nego napadaš onda dobro pročitaj post koji sam napisao a ako ti nije jasan onda ga pročitaj nekoliko puta pa onda i tek kad shvatiš šta sam htio reći onda napiši svoj odgovor koji mene omaložava

ako nisi koristio iphone i mobitel baziran na winodws 6.5 mobile onda nemaš pravo iphone nazivat dummy mobitelom i meni govoriti da sam glup (prekompliciran mi je windows mobile)

sam činjenica koja govori o rasprostranjenosti iphone os i windows mobile os govori dovoljno, a znamo koliko je jedan a koliko drugi na tržištu

stvari koje sam do sada napravio sa iphone-om su nevjerovatne, nekoliko 100 tisuća programa je za njega dostupno, svaki dan se razvijaju novi, brojni su hakirani....

no vratimo se na moj opis htc hd2 koji sam imao 1 dan i vartio ga je nije bio funkionalan

imao sam iphone i kupio sam htc hd2 i hd2 softwer i ekran nisu bili ni do koljena iphone-u

ako netko ne voli iphone zbog nekih svoijh razloga neka prije nego ga napada i veliča windows prije provjeri informacije, progugla po internetu, vidi usporedbe i tek onda bude bahat

aj molim te prevedi što je pisac htio reć

kod mene normalno radi.....
18 godina
neaktivan
cekpi kaže...

aj molim te prevedi što je pisac htio reć

Htio je rec da je WinMo sranje zato sta se ne prodaje dobro...hebemti koji su Lamborghini sranje auti..prodaja im je nula naspram fiata! LOL

addicted to HD :)
17 godina
protjeran
Geophysics kaže...

Da strasno sam bahat i imam tvinajst i pov godina

dobro sam sve procitao, i neznam po cemu je wm smece, defaultni gui mu je jadan i ruzan, ali je kao os mocniji od androida, a od iphone os-a pogotovo, a vazno je ono sto je pod haubom, a ne lijepa vanjstina, plus broj KORISNIH aplikacija nije nista veci na iphoneu nego za wm

a posto nisi uspio bez problema ni mail konfigurirati, nemogu nego zakljuciti da ti je wm prekompliciran

(plus, vidim da imas i problema sa sastavljanjem suvislih recenica...)

koristio sam oboje, nazalost imam previse prijatelja koji posjeduju iphone i kojima je kao i tebi wm, symbian itd. prekompliciran (i ja nisam rekao da si glup, jer ne bih zelio karton pokupiti)

popularnost ne znaci kvalitetu

Ha? :S

si nasao lijek za rak sa iphoneom?

sta ce mi usporedbe pored vlastitih ociju i ruku i vlastitih dozivljaja obje platforme, koristim smartphone uredaje vec 10 godina i mislim da mogu procjeniti koja platforma je mocnija, a koja ljepse izgleda me nije briga

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 13:41 (grimyHR).
16 godina
Rast isporuka u HTC-u

moja osvrt na htc hd2 je bio taj da sam rekao između ostalog da

- htc hd2 lošiji touch screen od iphonea

- youtube je bio nefunkcionalan, pojačavanje ili smanjivanje zvuka nije bilo moguće nego je on pomicao snimku u vremenu umjesto regulirao jačinu zvuka

dali sam možda nešto krivo rekao u te moje 2 tvrdnje (ostale ne želim sada potencirati iako iza njih stojim)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
@Geophisycs
Nemoj se trudit, namjerio si se na jednog od vecih fanboya i uz to velikog filozofa bez pokrica. Takvima se popusta.
17 godina
protjeran
Geophysics kaže...

moja osvrt na htc hd2 je bio taj da sam rekao između ostalog da

- htc hd2 lošiji touch screen od iphonea

- youtube je bio nefunkcionalan, pojačavanje ili smanjivanje zvuka nije bilo moguće nego je on pomicao snimku u vremenu umjesto regulirao jačinu zvuka

dali sam možda nešto krivo rekao u te moje 2 tvrdnje (ostale ne želim sada potencirati iako iza njih stojim)

smanjivanje zvuka na uredaju ili youtube video playeru?

ekran ni po cemu nije losiji, i bolji je kad smo kod toga, bolja rezolucija, puno veca, a neke posebne nepreciznosti niti tromosti nisam iskusio, naravno ekran je kapacitivan pa je automatski neprecizniji od rezistivnog, ali nisam primjetio nikakve probleme u tih par sati sto sam bio u dodiru sa hd2, jer osobno ga ne posjedujem, niti bih ga kupio, jer nema qwerty tipkovnicu, a i radi chipseta...

17 godina
protjeran
ansha kaže...
@Geophisycs
Nemoj se trudit, namjerio si se na jednog od vecih fanboya i uz to velikog filozofa bez pokrica. Takvima se popusta.

cega sam ja to fanboy? koju ja to marku dizem u nebesa?

16 godina
protjeran
@grimmy
Slazem se! U pravu si! :)
16 godina
Rast isporuka u HTC-u

ne nisam našao ljek za rak za ajfonom ali sam npr. kontrolirao komp preko team viewera korišteći ajfon, spojio sam se preko ssh connestion na ajfon i mjenjao neke linije u unix kodu ajfona, sa flight track pro sam uvjek u kontaktu sa svim svjetskim aerodromima pa znam u real time-u sve o avionskim linijama (a to mi treba jer putijem jako puno po svijetu), imam program koji u real timeu prati drugi ajfon (ali ipak treba taj drugi prihvatiti da ga se može pratiti)..............

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ansha kaže...
@grimmy
Slazem se! U pravu si! :)

s cime se slazes? to bas i nije odgovor na moje pitanje...

16 godina
Rast isporuka u HTC-u

koristio sam oba i ajfon i hd2 pa znam o čemu pričam kad kažem da je hd2 lošiji ekran

ako mi ne vjerujete pogledajte reviewove

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 14:24 (Geophysics).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ja npr. iphone koristim kao wireless router na koji se spajam s 2 laptopa posto dio godine zivim van grada bez dostupnog interneta.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice