Rambus u minusu

poruka: 6
|
čitano: 2.841
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rambus u minusu".
18 godina
neaktivan
Rambus u minusu

Baš me interesira struktura zaposlenika u toj tvrtci, biće 95 posto odvjetnika, 4 posto popratnog osoblja kadrovska, platni etc., 5 čistačica i dva informatičara konduktera (po domaćen, bakule)...

sve u svemu najvišlji oblik u razvoju kapitalizma, čisti parazitizam uz fini touch strvinarstva... sinatrin ideal..

Anything you say can and will be used against you
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 9:58 ((s)izgoreo).
Moj PC  
14 0 hvala 4
16 godina
Rambus u minusu

Sve ovakve lopovske tvrtke treba zatvoriti. Prema njima sve na svijetu što postoji je njeihov patenat uskoro će nas tužiti za disanje jer je i to njihov patenat.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rambus u minusu

patente treba ukinuti, jer koče razvoj čovječanstva zbog jedne sitnice koja se naziva lova :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Rambus u minusu

Ja ih nebi baš potpuno ukinuo. Uveo bih pravo na zaštitu svoga proizvoda, ali bih potpuno izbacio gluposti među patentima. Danas firme patentiraju sve pa ih u tome treba hitno spriječiti.

Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rambus u minusu

2000 ili 2001 godine čitajući PCPlay bilo je nekih sranja sa rambusom i intelom tužili se valjda i sjeti se teksta ispod slike mislim da je išao ovako

"da je intel velika svinjska kompanija to svi znaju, a da je rambus mala svinjska kompanija e tome se niko nije nadao".

香港 - 47
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Re: Rambus u minusu
(s)izgoreo kaže...

Baš me interesira struktura zaposlenika u toj tvrtci, biće 95 posto odvjetnika, 4 posto popratnog osoblja kadrovska, platni etc., 5 čistačica i dva informatičara konduktera (po domaćen, bakule)...

sve u svemu najvišlji oblik u razvoju kapitalizma, čisti parazitizam uz fini touch strvinarstva... sinatrin ideal..

Nisi mogao bolje reči.

nine kaže...

patente treba ukinuti, jer koče razvoj čovječanstva zbog jedne sitnice koja se naziva lova :D

Treba znati razlikovati patente i što određena kompanija radi sa patentima. Jer nije čovjećanstvo na tom stupnju razvoja da bi se samo tako dijelila neka tehnološka dostignuća zabadava i zato jer novac igra najvažniju ulogu. Da li se kompanija bavi daljnjim razvojem ili se bavi kupovanjem malih inovativnih kompanija u čijem se vlasništvu nalaze patenti i onda poput Rambusa parazitira na tržištu reketareči druge poput zelenaša.

El Manifico_Buster kaže...

2000 ili 2001 godine čitajući PCPlay bilo je nekih sranja sa rambusom i intelom tužili se valjda i sjeti se teksta ispod slike mislim da je išao ovako

"da je intel velika svinjska kompanija to svi znaju, a da je rambus mala svinjska kompanija e tome se niko nije nadao".

Sjećam se toga. Svaki put kad se spomene Rambus, sjetim se te rečenice.{#}

Ovo su dobre vijesti, jedva čekam vijest o njihovoj propasti.

Treba razvijati tehnologiju koja zaobilazi njihove patente koji će ionako zastarjeti jer se tehnologija razvija nesmiljenom brzinom.

Šteta da se Panasonic i Toshiba dopuštaju reketariti od ovih Rambus govnara.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice