Prva beta Windowsa 7 u prosincu?

poruka: 37
|
čitano: 2.766
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva beta Windowsa 7 u prosincu?".
17 godina
neaktivan

Aplikacije u Windowsima 7 imat će Fluent/Ribbon GUI kakav ima i Office 2007 system.

Na slikama imate prikaz novoga WordPada i Painta.

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako bude nesto slicno kao u Office 2007, sta se mene tice bit ce fenomenalno.

Istina malo se tesko naviknut iz pocetka (ono prvih par sati rada), ali kasnije skuzis da je jednostavnije.

Sva sreca da Office i Windows timovi ne pricaju tako cesto, jer mi nije jasno kako Office moze bit tako odlican (barem meni), a Windowsi takvo sr***e.

0 0 hvala 0
17 godina

M0zda ce 0va verzija biti =XP

e.......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prva beta Windowsa 7 u prosincu?
Lightning kaže...
E, da, zaboravih... Vista je bazirana na NT-u, jer se od toga jos vuce kernel... ako sumnjas u to samo otvaraj razne sistemske menije, koji izgledaju identicno. Ima promjena, ali nije novo... mozda nekih 20% novog...

Win7. Moj zakljucak je da ce bit Vista sa novim skinom, i jos malo gorim suceljem, jer ipak M$ ne moze napravit nesto dobro u roku 2 godine. Pa radili su Vistu 8 godina i kako je ispala???
 Kakve veze ima kernel s korisničkim sučeljem? Znaš li što je kernel?

U ovom drugom si djelomično u pravu. 7 neće biti radikalna promjena, već ušminkavanje uglavnom.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
neaktivan

Imate negdje na youtube-u tehnološku prezentaciju windowsa, sami kernel windowsa 7 ima 25 MB,

da tako je, 25 MB, frajer je rekao da je njima cilj riješiti se stigme da su windowsi veliki, glomazni i spori,

čak je i sam kritizirao vistu zbog ogromne veličine i resursa kojeg zauzima.

Ni njima se više ne zajebava kad Linux distribucije i Apple OS-ovi su sve jednostavniji i jednostavniji,

a njihove proizvode kritiziraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

super, sviđa mi se Fluent/Ribbon GUI Osmijeh

i još da malo nabriju aero da ima mogucnosti ko compiz

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
 Kakve veze ima kernel s korisničkim sučeljem? Znaš li što je kernel?
 Ne znam, molim te objasni mi.

A sta se Win.7 tice, napravit ce novi skin, rec da su potrosili par milijardi $ na njega i stavit u njega one "feature" koje su tako pompozno najavljivali da ce bit u Visti...

Ali mene najvise zanima, sta su to oni radili 7 godina razvoja Viste ako je ovakva ispala?!?
Da ja imam firmu koja je kako BIlly kaze "potrosila vise novca na Vistu, nego amerikanci na put na mjesec" u punih 7 godina razvoja, i dobijem nazat nesto po cemu pljuje 60% ljudi, mislim da bi palo poprilicno otkaza...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice