Prva beta Thunderbirda 3.1

poruka: 8
|
čitano: 1.110
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva beta Thunderbirda 3.1".
16 godina
neaktivan

zašto imam osjećaj da se FF i Thunderbird razvijaju užasno sporo ? FF ne koristim jer mi je Opera 10 puta bolja, ali thunderbird koristim kao klijent za mailove i newzgrupe, i to samo zato jer nemam bolju alternativu.

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prva beta Thunderbirda 3.1
zoran123456 kaže...

zašto imam osjećaj da se FF i Thunderbird razvijaju užasno sporo ? FF ne koristim jer mi je Opera 10 puta bolja, ali thunderbird koristim kao klijent za mailove i newzgrupe, i to samo zato jer nemam bolju alternativu.

Bas me zanima kako bi tvoj komentar izgledao  kada bi ti se Thuderbird 48.5 po neznam koji put srusio i kada bi u FF 54.8 nasli sigurnosnu rupu preko koje ti mogu ishekati bojler, a ne samo kompjuter.

Kada su pitanju browseri i email klijenti uvijek ce mi biti na prvom mjestu sigurnost i pouzdanost, a tek onda nekakav novi sareni gumbic ili "revolucionarni" nacin sortiranja poruka na vrat na nos implementiran......

Nedostatak ozbiljne alternative znaci samo da izrada e mail klijenta nije nimalo jednostavna.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 13:42 (syncmaster245b).
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
zoran123456 kaže...

Bas me zanima kako bi tvoj komentar izgledao  kada bi ti se Thuderbird 48.5 po neznam koji put srusio i kada bi u FF 54.8 nasli sigurnosnu rupu preko koje ti mogu ishekati bojler, a ne samo kompjuter.

Kada su pitanju browseri i email klijenti uvijek ce mi biti na prvom mjestu sigurnost i pouzdanost, a tek onda nekakav novi sareni gumbic ili "revolucionarni" nacin sortiranja poruka na vrat na nos implementiran......

Nedostatak ozbiljne alternative znaci samo da izrada e mail klijenta nije nimalo jednostavna.

E-mail je nastao 1972. Od tada do danas je napisano puno dobrih programa za rad s e-mailom. Dio njih vise ne postoji jer ih je pregazilo vrijeme (npr. Eudoru, koja nikada nije podrzavala niti jednu drugu kodnu stranicu osim US-ASCII i/ili ISO-8859-1 ili koja danas ne moze prikazivati dobro HTML u porukama), a dio ne donosi nista posebno, pa izmisljaju gluposti.

17 godina
propuhmajstor kaže...

E-mail je nastao 1972. Od tada do danas je napisano puno dobrih programa za rad s e-mailom. Dio njih vise ne postoji jer ih je pregazilo vrijeme (npr. Eudoru, koja nikada nije podrzavala niti jednu drugu kodnu stranicu osim US-ASCII i/ili ISO-8859-1 ili koja danas ne moze prikazivati dobro HTML u porukama), a dio ne donosi nista posebno, pa izmisljaju gluposti.

Ne kuzim sto si htio reci na kraju.

16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
propuhmajstor kaže...

Ne kuzim sto si htio reci na kraju.

Zelio sam reci da e-mail postoji odavno i da se od tada pojavila hrpa programa za rad s e-mailom.

Alternative postoje vec godinama, samo sto su firme koje su ih radile mahom odustale od razvoja (Qualcomm od Eudore), jer tu vise ne mogu zaraditi za kruh. Mogu jedino izmisljati nepotrebne funkcije (kao paralelni primjer: sto se uopce vise moze dodati programima WinRAR i WinZIP?). To je moja reakcija na tvoju recenicu "Nedostatak ozbiljne alternative znaci samo da izrada e mail klijenta nije nimalo jednostavna.". Sve sto se moglo dodati u neki e-mail klijent je dodano. Ne vidim sto bi vise bilo potrebno.

17 godina
propuhmajstor kaže...

. Sve sto se moglo dodati u neki e-mail klijent je dodano. Ne vidim sto bi vise bilo potrebno.

LOL

16 godina
neaktivan

Ja sam na 3.0 i presao bih na 3.1, ali ovi sto rade add-onse svaki put kasne mjesecima za novom verzijom :-(.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
syncmaster245b kaže...
propuhmajstor kaže...

. Sve sto se moglo dodati u neki e-mail klijent je dodano. Ne vidim sto bi vise bilo potrebno.

LOL

ROTFL. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 22:59 (propuhmajstor).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice