eto prilike 😁
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristeći vještine naučene na prvoj godini ETF-a došao sam do:
#include<stdio.h>
#include<stdio.h>
Sretniče. Ja sam u 4 godine srednje naučio da to uvijek mora biti na počeku, no ne i što to znači, čemu služi i zašto je to tamo.
HAHAHA. Ne brini na trećoj češ naučiti sljedeća 2 reda :D
#include<stdio.h>
Ja sam to davno prošao, sad sam napredan, sad na početak stavljam:
.MODEL small
.DATA
.CODE
.STACK
Start:
MOV ax, @DATA
MOV ds, ax
#include<stdio.h>
Sretniče. Ja sam u 4 godine srednje naučio da to uvijek mora biti na počeku, no ne i što to znači, čemu služi i zašto je to tamo.
Ja u srednjoj nisam ni toliko naučio.Sva sreća TVZ je zakon faks pa na kraju naučio.
hahaha evo sanse
Mozda vam ovaj covjek pokaze kako se to radi: http://www.bug.hr/vijesti/microsoft-isplacuje-nagradu-hrvatu/125076.aspx
hahaha evo sanse
Nema šanse...kad sam ja u pitanju.
Zašto prodati exploit MSu za mizernih 15k kad bi autori nekog malwarea platili duplo za istu stvar...
Bilo je prije par mjeseci (a možda i više) neko natjecanje tko će prije srušiti nekog od top 4 (IE, Chrome, FFox, Safari). Samo se sjećam da je Safari epski failao - ne samo da su ga srušili (prvi zahtjev), nego su i izvršili kod van njegovog sandboxa... Ovaj spartanac bi mogao imati problema sa svojom Metro komponentom, jer sigurno su negdje nešto uhebali oko "jednostavnosti korištenja" i raznoraznih integracija sa Cortaom i ostalim search fičerima.
Ja ga bum hakeral, već se skida W10TP.
Nema toga kaj ja nemrem zaj***t, IE na Lumiji crash-am dnevno skoro na normu.
hahaha evo sanse
Nema šanse...kad sam ja u pitanju.
haha zamisli ono dijete od 3 godine nade neki bug upirujuci na jednu tipku a mi nemozemo nista haha