Project Natal na E3 u lipnju

poruka: 9
|
čitano: 1.071
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Project Natal na E3 u lipnju".
16 godina

Svi pokušavaju, a jedino je Nintendo uspio (Wii) s kontrolama pokretom...

Kamera ne može nikad biti precizna kao wii-ev kontroler...

Evo i jedan

project natal-a...You Ever Wonder What The Bottom Of An Avatar Shoe Looks Like? Well BAM there it is....NOT!! Belji se

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Project Natal na E3 u lipnju
DamageHigh kaže...

Svi pokušavaju, a jedino je Nintendo uspio (Wii) s kontrolama pokretom...

Kamera ne može nikad biti precizna kao wii-ev kontroler...

Evo i jedan

project natal-a...You Ever Wonder What The Bottom Of An Avatar Shoe Looks Like? Well BAM there it is....NOT!! Belji se

hahahha za video, ali za prvi dio: ps move je uspio cak je i nadigrao wii.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina

Po čemu? Koliko ja znam move još nije niti izašao. Jedino što smo za sada dobili su Sony-evi promo videi. Po takvim videima i project natal izgleda super...

Iskreno, meni taj kontroler malo smiješno i izgleda...i baš me zanima kako će biti igrati dok ti nekakva svjetla stalno prolaze ispred očiju...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
17 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Po čemu? Koliko ja znam move još nije niti izašao. Jedino što smo za sada dobili su Sony-evi promo videi. Po takvim videima i project natal izgleda super...

Iskreno, meni taj kontroler malo smiješno i izgleda...i baš me zanima kako će biti igrati dok ti nekakva svjetla stalno prolaze ispred očiju...

kakvi promo videi bilo je testirano na vise od 5-6 igri i mogla je publika poslje konferencije probat igrat 

i kontroler je daleko precizniji tu nema price

kamera zna tocnu poziciju kontrolera znaci naprjed-nazad lijevo-desno gore-dolje

dok kod wii nema naprjed nazad

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
neaktivan

He, a ona fora od Molyneuxa i onim dječakom, kada je asistentica predala papir na ekran, pa se na kraju pokazalo da je sve namješteno... Vidio sam nešto od toga, i gledam kako neki mladić isprobava šutanje loptom nogom na zid, tako da maše nogom u zraku i slično. Ali zar nije jednostavnije i jeftinije kupiti loptu od 50 kn i udarati ju na zid, nego platiti 3000 kn za natal...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
harpy21 kaže...

He, a ona fora od Molyneuxa i onim dječakom, kada je asistentica predala papir na ekran, pa se na kraju pokazalo da je sve namješteno... Vidio sam nešto od toga, i gledam kako neki mladić isprobava šutanje loptom nogom na zid, tako da maše nogom u zraku i slično. Ali zar nije jednostavnije i jeftinije kupiti loptu od 50 kn i udarati ju na zid, nego platiti 3000 kn za natal...

je al sam natal ce ti doc 80$(jedino ak si mislio zajedno sa konzolom)

16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
harpy21 kaže...

je, samo što nemaju svi konzolu, he. Ma opet, sudeći po filmićima koje sam pogledao, treba ti i onda veliki prostor za to, a nisu baš svi u mogućnosti imati toliki prostor da bi mogli igrati takve igre. A i ono, ja volim konzolu i pc igre i sve to, ali ovo tu gdje se vozim ravno na skateboardu i skačem radi prepreka, nikako me ne privlači.

17 godina
protjeran
harpy21 kaže...
harpy21 kaže...

je, samo što nemaju svi konzolu, he. Ma opet, sudeći po filmićima koje sam pogledao, treba ti i onda veliki prostor za to, a nisu baš svi u mogućnosti imati toliki prostor da bi mogli igrati takve igre. A i ono, ja volim konzolu i pc igre i sve to, ali ovo tu gdje se vozim ravno na skateboardu i skačem radi prepreka, nikako me ne privlači.

da ni mene

a kad si spomenuo prostor japanci su u strahu da prosjecan stanovnik nece imat dovojno mjesta za natal

evo gle ovo naprimjer

ovaj prostor gdje ona igra nije slucajno napravljen

iza nje je sve bijelo a ona obucena u crveno da se olaksa posao kameri

no tesko da ce to bit tak moguce svagdje a pogotovo ne kod japanaca

16 godina
neaktivan
harpy21 kaže...
harpy21 kaže...

da ni mene

a kad si spomenuo prostor japanci su u strahu da prosjecan stanovnik nece imat dovojno mjesta za natal

evo gle ovo naprimjer

ovaj prostor gdje ona igra nije slucajno napravljen

iza nje je sve bijelo a ona obucena u crveno da se olaksa posao kameri

no tesko da ce to bit tak moguce svagdje a pogotovo ne kod japanaca

Kod japanaca će sigurno biti problema, s obzirom da oni žive u tijesnim prostorijama, naročito u gradovima. A baš sam se to pitao kako ta kamera ne registrira druge stvari oko tebe, nego baš lika koji se kreće. Ma sve je to polako revolucija, ali sve dok to ne bude napredno kao konzolaške igre ili PC igre, tako da se može igrati Call of duty s onakvom grafikom, s svim mogućnostima, onda možemo razgovarati o tome. Ali dok ti cijelo vrijeme izbjegavaš leteće predmete i mašeš kao blesav, ili se mlatiš protiv jednog protivnika (a tabačine imaju puno više mogućnosti, užitka i akcije), onda me ne interesira. Više me interesira ona ideja igranja preko servera preko pretplate o čemu se pisalo zadnji put u gameplayu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice