Proizvoljne vršne internetske domene

poruka: 6
|
čitano: 1.075
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Proizvoljne vršne internetske domene".
17 godina

Mislim stvarno, prije su bili full konzervativni glede vršnih domena, gro ih je odbijeno .aero, .mob, .sex, .xxx a sada bi šakom i kapom dijelili vršne domene. Za ne povjerovat.

A ovo s arapskim znakovima je suludo. U svakom slučaju će arapske tvrtke morati imati obje domene, latinsku i svoju, jer kako da ja ukucam neki čudan znak ako trebam recimo air arabia ili tako nešto.

Budemo ukucavali všeks.vladaRH ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E to se zove kaos! Strasno!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Proizvoljne vršne internetske domene

To za arapske znakove stoji.

Dok god oni odbijaju .sex, .xxx i slicne bit ce dobro. Samo mislim da je ovo prvi korak prema prihvaćanju tih domena, a onda smo zaribali...

~ Deviance Inc.
17 godina
Deviance kaže...

To za arapske znakove stoji.

Dok god oni odbijaju .sex, .xxx i slicne bit ce dobro. Samo mislim da je ovo prvi korak prema prihvaćanju tih domena, a onda smo zaribali...

Ja sam za odobravanje i .sex, i .xxx i .gay i .lez i kajjaznam. Zašto ne?
17 godina
neaktivan
ja sam protiv arapskih,kineskih,cirilicnih slova....jer ce nastati toootalna zbrka...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina

Da.

Zato jer će ih se lakše moći filtrirati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice