Produljena prodaja Windowsa XP?

poruka: 22
|
čitano: 3.800
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Produljena prodaja Windowsa XP?".
17 godina
neaktivan

Ali gdje? Gdje da u Zagrebu nađem jednu lijepu legalnu licencu XP-a Professional?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Produljena prodaja Windowsa XP?

http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=600&podgrupa=22

Pa ti biraj... 1200kunica

17 godina
neaktivan

http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=44&se=11972,5419&order=min_cijena

izaberi  nešto  fino.

C2D@3430mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2x1gb Geil ultra 800mhz@980mhz@2,2V, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zabushant kaže...

Ali gdje? Gdje da u Zagrebu nađem jednu lijepu legalnu licencu XP-a Professional?

Kupi za istu ili nizu cijenu Vistu business ili ultimate, s tim imas pravo na XP prof.
17 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Zabushant kaže...

Kupi za istu ili nizu cijenu Vistu business ili ultimate, s tim imas pravo na XP prof.
Kad smo kod tog prava, želio sam nedavno migrirati sa Viste business na XP prof. i kako nemam ranije kupljeni XP lijepo nazovem Microsoft. Oni mi isto tako lijepo kažu da nemaju ništa s time i da se moram obratiti proizvođaču računala koji mi je prodao to računalo da mi to uradi (naravno to nije besplatno jer zahtjeva barem dva sata rada servisera u smislu instalacije softvera) ili da to uradim sam na način da (kako nemam od ranije svoju kopiju XP-a) POSUDIM legalnu verziju Windowsa XP od prijatelja ili iz neke tvrtke i registriram ih pod njihovim brojem jer mi Microsoft ne može dati cd sa instalacijom Windowsa XP!?
Nakon moje konstatacije da mi to zvuči dosta nelogično da Microsoft nema ništa sa WindowsimaXP (a moj prijatelj ili šef treba imati!)  ljubazni lik sa druge strane slušalice je rekao da se to samo tako čini....
17 godina
neaktivan

Koji idioti... :D Pa čekaj? Kakav je to savjet? Zar ti moraš imati 'frenda' koji ima XP? Pod kojim brojem? Tuđim? LOL

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2008 15:02 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Slažem se s Misionarem ,jer tako su i mom kolegi rekli na "servisu" znači pročitaj što sitno piše kad se kupuje...nije nikom upućeno nego samo da se vidi kako to kod nas šljaka
...lova ...prijevara i lova i tako u krug ....ako ima netko druga iskustva s tom zamjenom neka javi.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2008 15:02 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan
Moram svima nekaj reći jer je čista istina. Ovako: Imao sam Vistu, i nakon kaj sam kupil TV card i i nakon kaj sam ju instaliral s Vistinim drajverima, mogel sam lepo snimati video ali ne i zvuk. Jednostavno nije bilo zvuka. Nakon kaj mi je PC bil po raznim servisima i nitko nije otkrio kaj bi moglo biti, ja sam osobno formatirao računalo i instalirao XP. Rezultat: sve je radilo kak treba, nikakvih problema, čak mi je računalo bilo brže i to duplo. Dakle, osobno mislim da će biti jako velika šteta ako se XP samo tako zgasi. Pazite, sve više ljudi šuška s Ubuntu -jom, i taj Linux se čini sve više primamljivjim jer je ipak otvorenog koda i ak se malo kužiš u programiranje moreš si dosta toga porihtati. Dakle, moje mišljenje, ostavite nam još XP, još on može dugo vremena da bude jako dobar O.S. hvala
17 godina
neaktivan

Ista stvar je i u BiH.

Plus što sam morao skenirati naljepnicu sa serijskim brojem i račun pa slati njima. I kad sam im poslao onda likovi kažu da uzmem nečiji broj pa instaliram. I ukoliko bude problema pri aktivaciji da njih zovem i pozovem se na mail koji sam im poslao.

Interesuje me da li je tako nešto u zapadnijem dijelu Evrope ili SAD? Čisto sumnjam.

17 godina
neaktivan
Zabushant kaže...

Evo, kolega ima jedan lik na news grupi hr.softwer.prodaja, koji ti prodaje originalne XP Prof. + SP2, sa Hrvatskim sučeljem (OEM), licencirani, original zapakirani, a podaci su...nick name - Robi, tel. 098/9101-972 po cijeni od 500Kn....evo nadam se da sam ti pomogao pošto često surfam news grupama jer se nađe svega i svačeg po povoljnim cijenama !!
17 godina
neaktivan
Samo kaj je bez racuna.
Cuo sam se sa tipom.
Ljudi ga poznaju i u redu je.nije prevarant.
Dobiješ original zapakirano.Mislim da je rekao da on to dobiva kao kompenzaciju.
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Samo kaj je bez racuna.
Cuo sam se sa tipom.
Ljudi ga poznaju i u redu je.nije prevarant.
Dobiješ original zapakirano.Mislim da je rekao da on to dobiva kao kompenzaciju.
 Račun ti ama baš ništa puno ne znači, kada na soft. nema garancije ni u jednom dučanu (maloprodaji)
17 godina
neaktivan
logan kaže...
Zabushant kaže...

Evo, kolega ima jedan lik na news grupi hr.softwer.prodaja, koji ti prodaje originalne XP Prof. + SP2, sa Hrvatskim sučeljem (OEM), licencirani, original zapakirani, a podaci su...nick name - Robi, tel. 098/9101-972 po cijeni od 500Kn....evo nadam se da sam ti pomogao pošto često surfam news grupama jer se nađe svega i svačeg po povoljnim cijenama !!
 Ispravak naziva news grupe...hr.ponuda.softver
17 godina
neaktivan
logan kaže...
  Račun ti ama baš ništa puno ne znači, kada na soft. nema garancije ni u jednom dučanu (maloprodaji)
  Nije stvar u garanciji.
Koliko  ja  znam  softver  je  samo  onda  legalan  kad  imaš  racun  i  original  CD  i  original  key.
U  OEM  situaciji  mora  biti  vezano  za  komp  koji  u  ducanu  kupiš.
Također  racun  gdje  stoji  da  si  komp  kupio  tu  i  tu  i  oem  verziju  Winsa.
Sve  ostalo  spada  pod  ilegalno.
Barem  teoretski.
Ali  mislim  da  nitko  nece  ganjat  bokca  Hrvata  jer  je  dobronamjerno  kupio  legalan  Windows  a  "izgubio"  racun  hehe 

C2D@3430mhz@1,35V,GA-P35-DS4,2x1gb Geil ultra 800mhz@980mhz@2,2V, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

Naravno da produljuju rok za prodaju XP-a kad im je prodaja Viste podbacila s obzirom na ono što su si zamislili. Ne bi se već sad hvaliti s novom verzijom OS-a u medijima da Vista rastura u prodaji. Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Haha... tko zna zasto ce produzit rok prodaje Xp-a?? vjerojatno zato jer se novi OS tako neeeevjerojatno dobro prodaje :D lol

Cisti dokaz da je Vista = cesme... i da to oni sami misle.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta imaju od toga. Onaj tko je htio kupiti kupio je prije pet godina. Vista je puno bolja i jednostavnija za rad.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mac sucks PC rules

https://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Misionar kaže...
Old Iggy kaže...
Zabushant kaže...

Kad smo kod tog prava, želio sam nedavno migrirati sa Viste business na XP prof. i kako nemam ranije kupljeni XP lijepo nazovem Microsoft. Oni mi isto tako lijepo kažu da nemaju ništa s time i da se moram obratiti proizvođaču računala koji mi je prodao to računalo da mi to uradi (naravno to nije besplatno jer zahtjeva barem dva sata rada servisera u smislu instalacije softvera) ili da to uradim sam na način da (kako nemam od ranije svoju kopiju XP-a) POSUDIM legalnu verziju Windowsa XP od prijatelja ili iz neke tvrtke i registriram ih pod njihovim brojem jer mi Microsoft ne može dati cd sa instalacijom Windowsa XP!?
Nakon moje konstatacije da mi to zvuči dosta nelogično da Microsoft nema ništa sa WindowsimaXP (a moj prijatelj ili šef treba imati!)  ljubazni lik sa druge strane slušalice je rekao da se to samo tako čini....

Trebaš "slušati između redaka" ;D

Dakle ljubazni MS lik ti je zapravo rekao da preko torrenta skineš corporate verziju XP Pro i instaliraš ju. Kako imaš licencu od Viste - sve je legalno.
17 godina
neaktivan

Nedavno sam nabavljao novi pc (HP) koji dolazi sa Vista bussines Samo sam im rekao da mi trebaju XP. Pc je došao sa instalacijskim cd-ovima od Viste i XP (engleska i hrvatska verzija).

Samo treba pitati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
funat kaže...

Trebaš "slušati između redaka" ;D

Dakle ljubazni MS lik ti je zapravo rekao da preko torrenta skineš corporate verziju XP Pro i instaliraš ju. Kako imaš licencu od Viste - sve je legalno.

Da... to je u svakom slucaju najbolji prijedlog :D
17 godina
neaktivan
Perica kaže...

Nedavno sam nabavljao novi pc (HP) koji dolazi sa Vista bussines Samo sam im rekao da mi trebaju XP. Pc je došao sa instalacijskim cd-ovima od Viste i XP (engleska i hrvatska verzija).

Samo treba pitati.

Ma to je sve u redu u slučaju HP-a. Dell uopće do prije koji dan nije imao drajvere za nove modele XPS-ova tako da nisam niti mogao dobiti instalcijske CD-e. A i da sam nabavio XP računalo bi bilo većinom neupotrebljivo....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice