Ali gdje? Gdje da u Zagrebu nađem jednu lijepu legalnu licencu XP-a Professional?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=600&podgrupa=22
Pa ti biraj... 1200kunica
http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=44&se=11972,5419&order=min_cijena
izaberi nešto fino.
Ali gdje? Gdje da u Zagrebu nađem jednu lijepu legalnu licencu XP-a Professional?
Koji idioti... :D Pa čekaj? Kakav je to savjet? Zar ti moraš imati 'frenda' koji ima XP? Pod kojim brojem? Tuđim? LOL
Slažem se s Misionarem ,jer tako su i mom kolegi rekli na "servisu" znači pročitaj što sitno piše kad se kupuje...nije nikom upućeno nego samo da se vidi kako to kod nas šljaka
...lova ...prijevara i lova i tako u krug ....ako ima netko druga iskustva s tom zamjenom neka javi.
Ista stvar je i u BiH.
Plus što sam morao skenirati naljepnicu sa serijskim brojem i račun pa slati njima. I kad sam im poslao onda likovi kažu da uzmem nečiji broj pa instaliram. I ukoliko bude problema pri aktivaciji da njih zovem i pozovem se na mail koji sam im poslao.
Interesuje me da li je tako nešto u zapadnijem dijelu Evrope ili SAD? Čisto sumnjam.
Cuo sam se sa tipom.
Ljudi ga poznaju i u redu je.nije prevarant.
Dobiješ original zapakirano.Mislim da je rekao da on to dobiva kao kompenzaciju.
Cuo sam se sa tipom.
Ljudi ga poznaju i u redu je.nije prevarant.
Dobiješ original zapakirano.Mislim da je rekao da on to dobiva kao kompenzaciju.
Naravno da produljuju rok za prodaju XP-a kad im je prodaja Viste podbacila s obzirom na ono što su si zamislili. Ne bi se već sad hvaliti s novom verzijom OS-a u medijima da Vista rastura u prodaji.
Haha... tko zna zasto ce produzit rok prodaje Xp-a?? vjerojatno zato jer se novi OS tako neeeevjerojatno dobro prodaje :D lol
Cisti dokaz da je Vista = cesme... i da to oni sami misle.
Šta imaju od toga. Onaj tko je htio kupiti kupio je prije pet godina. Vista je puno bolja i jednostavnija za rad.
Mac sucks PC rules
Nedavno sam nabavljao novi pc (HP) koji dolazi sa Vista bussines Samo sam im rekao da mi trebaju XP. Pc je došao sa instalacijskim cd-ovima od Viste i XP (engleska i hrvatska verzija).
Samo treba pitati.
Nedavno sam nabavljao novi pc (HP) koji dolazi sa Vista bussines Samo sam im rekao da mi trebaju XP. Pc je došao sa instalacijskim cd-ovima od Viste i XP (engleska i hrvatska verzija).
Samo treba pitati.