nitko nije rakao da su imac,mac book pro ,i ostali loši uređaji (osim što su precijenjeni),rečeno je da se ipad prodaje kao lud ,a nitko ga još nije imao u ruci,nitko nezna ni čemu točno služi,nije se još dokazao među korisnicima,a prodaje se tako dobro samo zato jer ispred ima slovo i,da je to hp ,del,lenovo i da je potpuno isti,prvi bi jabučari tvrdili da su to beskorisni uređaji
Ne bulazni molim te. Ma sta nitko ne zna cemu sluzi? Sluzi za internet/mail, muziku, filmove, igre, slike, pregledavanje office/pdf... dokumenata itd. A kako funkcionira zna svak ko je ikad probao kako iphone funkcionira pa onda jos brze i fluidnije zbog jaceg hardwarea.

...ali jei sreća što se ne bavim teškom grafikom,mada ima alternativa photoshopu(photoshop je ipak kralj)...mislim da više stvar adaptacije... ali kako rekoh čovjek mora izgubiti vremena da je nađe i nauči...s druge strane...linux comunity suport je izrazito jak i ljudi rado pomognu ako zatreba bilo što...ne znam,neću pametovati...kako rekoh...svakom po njegovom...imam nekih teškoća za programe koje sam koristio na winsima,ali što se tiče administracije..linux je raj...