I jako ih se tesko rijesti kad jednom upadnu u komp.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nažalost sam imao jedanput takav zloćudni software.Nešto najgore,teško ga se rješiti a kako tad nisam znao puno o kompovima nisam ništa mogao napraviti pa se srušio Windows
kod mene je profa u školi uhvatila neki paladin antivirus, i taj je mali vrag blokirao sve, od interneta, instaliranja bilo cega, pa cak nisam ni u safe mode mogao, i onda sam nakon 2 sata petljanja nasao na intenetu na drugom kompu sta treba rucno pobrisat, file po file... i jesam ga, to je bio dobar osječaj...
Za dva sata mogu barem 8 puta vratiti image ;)
da, bas je moja profa imala spremljen image na laptopu. ona je totalni amater
Ma nije to kritika tebi i svaka ti cast na trudu. TAko se uci. Samo nastavi tako.
tako je i popularan antivirus 2009, tj sad je več 2010 verzija vani
tako moj susjed dobio, i program je zabranio net, osim jedne stranice, gdje poziva korisnika da kupi program za 49.99 i rijesi se 1250 virusa, 124 trojana bla bla bla
a taj program je sam virus bio LOL
a susjed ko susjed več skoro kupio, al ipak prvo nazvao da provjeri WTF is going on.
-ono što običan user 'nevidi' i googleovoj izjavi su oglasi... tj, 'tuđi oglasi su krivci', dok je logično njihov (adsense) bezgrješan ili je to možda ipak nonsence? 
Ili mislite da je googleova (istraživanje) izjava altruistična...
rogue nisam imao problema s njim jedino kad sam ih par instalirao na staru kantu jer me zanimalo kako izgledaju,nemoguće ih je ukloniti,treba ponovno instalirati windowse
Zato ja imam Licencirani KIS2010 i ljepo sam bez brige.Iako je KIS2010 ponekad previše paranoičan.
Zato ja imam Licencirani KIS2010 i ljepo sam bez brige.Iako je KIS2010 ponekad previše paranoičan.
True...
I stalno roštilja po disku..
Testirao sam i njega i Avasta PRO, obojica se pokazala vrhunskim, no Avast je manje nametljivi (samo se isključi glas da te ne šokira i to je to).
Također i KA2010 paranoičan do bola... Isto roštilja po disku, i baš zato sam ga maknuo...
Avast Free i Avira su stvarno super riješanja, makar u Aviru nemam previše povjerenja (neke stvari joj prolaze kroz uši, a nebi smjele),
dok je AVG najgori free AV na tržištu...
Poslijenja i Avast i Kaspersky IS i AV nalaze hrpu toga... Avira također ali ne sve...
Avast boot scan je super... Sve riješi...
Ja sam instaliro rogue iz fore na stari komp da vidim kako je to... Sva sreća pa sam se pripremio i imo Deep freeze instaliran. Taj "antivirus" je dosadan ko uš. Zabranio mi je Firefox, ali ne i IE tako da sam mogo na internet. E sad, zanima me da li taj program radi išta na računalu ili samo dosađuje i nudi glupe reklame da ga kupim?