Ovde nigde ne kažu šta je uzrok tolikih kvarova...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovde nigde ne kažu šta je uzrok tolikih kvarova...
Da, ovdje stvarno nije objašnjeno je li problem u ssd diskovima (je li se oni kvare), ili je to samo slučajnost da laptopi sa ssd-om imaju veći postotak kvarenja. Pošto se ovdje radi o jednom proizvođaču može biti da je jednostavno jedan model ili serija laptopa (ili ssd-ova) defektna, što ne znači da je općenito ssd loša tehnologija.
--
Prvo se mora saznati iz te tvrtke u kojoj se događaju kvarovi,pa tek onda to dolazi do nas,a budući da u možda DELL-u ne znaju ne znamo ni mi!
--
Prvo se mora saznati iz te tvrtke u kojoj se događaju kvarovi,pa tek onda to dolazi do nas,a budući da u možda DELL-u ne znaju ne znamo ni mi!

To što šrot proizvođači poput Della ili HP-a ne drže do kvalitete je nešto sasvim drugo nego "pokusna tehnologija". Recimo ja sam prošle godine kupio "jeftini" HP-ov pisač i krepao je da ga nisam ni taknuo, međutim stari Cannonov pisač koji ima preko 10 godina radi još i danas.
"The problem, he discovered, was that the solid-state drives they had ordered from two Asian suppliers had not passed quality-control tests."
http://www.businessweek.com/magazine/content/08_08/b4072042350389_page_4.htm
Kvaliteta ima svoju cijenu, zato su ThinkPadi x2 skuplji od svih ostalih laptopa koji imaju jednake performanse. Ja sam svoj prvi R50e kako se kaže koristio "peri deri" isto tako i x61, R50e mi je pao toliko puta da niti neznam broj, bio je proliven, pregrijao se pod dekom... i još danas ga moji starci koriste. Niti x61 ne prolazi mnogo bolje na terenu... Sve zahvaljujući Japanskom Quality testiranju.
Ovdje stalno neki reklamiraju ThinkPad. A ja evo danas dobih svoj Dell XPS 1330 sa 250 GB HDD, NVidia 128 MB, 2GB DDR, CoreDuo procesor 2,2GHz T7500, i da ne nabrajam dalje. Mljac.
Ovdje stalno neki reklamiraju ThinkPad. A ja evo danas dobih svoj Dell XPS 1330 sa 250 GB HDD, NVidia 128 MB, 2GB DDR, CoreDuo procesor 2,2GHz T7500, i da ne nabrajam dalje. Mljac.
I 4-5 kg, ha?
he he ...1,8 kg
Buš ljubomoran?
ali ne češće
više se kvari baterija na laptopima koja procuri svako malo(barem meni)