Prijenosnici sa SSD-om više se kvare

poruka: 11
|
čitano: 1.930
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prijenosnici sa SSD-om više se kvare".
17 godina

Ovde nigde ne kažu šta je uzrok tolikih kvarova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prijenosnici sa SSD-om više se kvare
Ivan(4) kaže...

Ovde nigde ne kažu šta je uzrok tolikih kvarova...

Pa vidis i sam da nemaju adekvatne informacije.... kako god ja se drzim starih dobrih diskova, ssd je jos u fazi testiranja...

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan

Da, ovdje stvarno nije objašnjeno je li problem u ssd diskovima (je li se oni kvare), ili je to samo slučajnost da laptopi sa ssd-om imaju veći postotak kvarenja. Pošto se ovdje radi o jednom proizvođaču može biti da je jednostavno jedan model ili serija laptopa (ili ssd-ova) defektna, što ne znači da je općenito ssd loša tehnologija.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa kako će biti objašnjeno što je nedostatak/kvar na SSD-u,aku ni možda DELL ne zna kvar?!
--
Prvo se mora saznati iz te tvrtke u kojoj se događaju kvarovi,pa tek onda to dolazi do nas,a budući da u možda DELL-u ne znaju ne znamo ni mi!
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
Pa kako će biti objašnjeno što je nedostatak/kvar na SSD-u,aku ni možda DELL ne zna kvar?!
--
Prvo se mora saznati iz te tvrtke u kojoj se događaju kvarovi,pa tek onda to dolazi do nas,a budući da u možda DELL-u ne znaju ne znamo ni mi!
Ma daj, kvarove na laptopu nije puno teže naći nego kvarove na stolnom pc-u. Možda ne mogu odmah skužiti uzrok kvara (iako malo vjerojatno) ali definitivno mogu naći gdje je kvar (bar na kojoj komponenti). Ako ne mogu, neka se jave meni, ja ću im naći Belji se Smijeh.
17 godina
protjeran

To što šrot proizvođači poput Della ili HP-a ne drže do kvalitete je nešto sasvim drugo nego "pokusna tehnologija". Recimo ja sam prošle godine kupio "jeftini" HP-ov pisač i krepao je da ga nisam ni taknuo, međutim stari Cannonov pisač koji ima preko 10 godina radi još i danas.

"The problem, he discovered, was that the solid-state drives they had ordered from two Asian suppliers had not passed quality-control tests."

http://www.businessweek.com/magazine/content/08_08/b4072042350389_page_4.htm

Kvaliteta ima svoju cijenu, zato su ThinkPadi x2 skuplji od svih ostalih laptopa koji imaju jednake performanse. Ja sam svoj prvi R50e kako se kaže koristio "peri deri" isto tako i x61, R50e mi je pao toliko puta da niti neznam broj, bio je proliven, pregrijao se pod dekom... i još danas ga moji starci koriste. Niti x61 ne prolazi mnogo bolje na terenu... Sve zahvaljujući Japanskom Quality testiranju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 15:50 (Mayo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje stalno neki reklamiraju ThinkPad. A ja evo danas dobih svoj Dell XPS 1330 sa 250 GB HDD, NVidia 128 MB, 2GB DDR, CoreDuo procesor 2,2GHz T7500, i da ne nabrajam dalje. Mljac.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Misionar kaže...

Ovdje stalno neki reklamiraju ThinkPad. A ja evo danas dobih svoj Dell XPS 1330 sa 250 GB HDD, NVidia 128 MB, 2GB DDR, CoreDuo procesor 2,2GHz T7500, i da ne nabrajam dalje. Mljac.

I 4-5 kg, ha?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 20:53 (virtualAThome).
17 godina
neaktivan

he he ...1,8 kg

Buš ljubomoran?

17 godina
Misionar kaže...

Imaju i zašto reklamirati... I ako nisi skužio nitko nije rekao da imaju IBM-ovi neke divlje performanse. Imam IBM R52 (zadnji IBM laptopi) a trenutno imam Dell XPS 1350 kod kuće i odmah mogu reći da to nije uopće robusno, ponajmanje nije tako čvrsto izrađeno ko moj IBM stari (malo pogledaj sarke koje drže monitor i plastikice uz to ikoliko ima zazora).
Dakle ljudi pričaju iz osobnih iskustava a što se mene tiče od kada je IBM prodao Lenovu više nema pravih robusnih laptopa za kupiti - robusnih da se mogu 2-3 godine raditi (programiranje, buildanje, CAD, corel i slično) po 20 sati dnevno bez problema, a ne tu i tamo za poigrati se surfati netom...
17 godina
neaktivan
pa da se više kvare ne bi rekao možda pokoji
ali ne češće
više se kvari baterija na laptopima koja procuri svako malo(barem meni)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice