Poštar postaje "cable guy"

poruka: 41
|
čitano: 7.524
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poštar postaje "cable guy"".
17 godina
neaktivan
Re: Poštar postaje "cable guy"
nikbkk kaže...Očekujem da će sljedeći potez HP-a biti uvođenje 062 brojeva (ili koji su već za dodatnu naplatu) za bilo kakav kontakt.

Nakon toga idem po šarafe. Otac se bavi bravarijom, baš ću ga zamoliti da nazove u HP i zatraži uvjete prodaje šarafa i manje bravarije u svim poštanskim uredima krajnjim korisnicima pošte. Nekako mislim da neće dobiti odbijenicu.

A zbog čega smatraš da je debilana bilo odvojiti je od telekoma? Prije je to možda bilo usko vezano no '97 godine se to promijenilo svugdje.

Car si

Dobre pičke -> http://labs.recgr.com/chix
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
To su dvbt2 kanali samo neznam kakav prijamnik treba ako treba jos jedan prijamnik i jos jedan daljinski za njega promasen slucaj barem za mene!

da li tvoj postojeći prijemnik ima slot za karticu za dekodiranje? obzirom na to da neće biti potreban pristup internetu, najvjerojatnije će se na taj način aktivirati koje programe će se gledati, pa će trebati prijemnik sa slotom za karticu (kao kod satelitskih prijemnika).

ako ponude dobar izbor programa, bit će to zanimljiva opcija jer ima jednu prednost pred IPTV a to je da nije vezana za lokaciju odnosno priključak (ako želiš prebaciti svoj IPTV priključak sa jedne na drugu lokaciju moraš to i platiti)

17 godina
neaktivan

Vidjela zaba da konja potkivaju pa i ona digla nogu! To mi na TO slici! Steta da nasi mudonje pokusavaju napraviti biznis sa postom. Slijedece ce valjda ocekivati da srednje i osnovne skole pocnu poslovati pozitivno, a od 2015 valjda i vrtici!

WTF! Neke stvari NE moraju POSLOVATI da bi bile dobre i da bi dobro RADILE. Neke stvari se placaju iz proracuna kojeg MI punimo i OD KOJEG ocekujemo USLUGU! Ali kad se ne zna sto se radi i kuda se ide onda to slici na to sto imamo u posti...

Bave se s glupostima! Neka smisle kako ce jeftinije moci dostavljati pakete i neka potaknu cijelu internet trgovinu s dostavom ili nesto slicno tome, a ne da ovako guskaju po magli! 

davor07

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to će biti portable iptv. ako se spoji na 12 volti taj DBV receiver bit će san svih kamiondžija i taxista dok čekaju na ukracj/carinu/putnike.........

14 godina
protjeran

Pozdrav,

ne razumijem zasto se zalite na jos jednog operatera s obzirom da je to za nas samo dobra stvar. Ispada da nitko od vas ne zna da je posta zadnjih par godina profitabilna.. Takoder hp je u procesu izgradnje logistickog centra u Zg te su upravo dovrsili proces preuzimanja tiskare Vjesnik..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...

Pozdrav,

ne razumijem zasto se zalite na jos jednog operatera s obzirom da je to za nas samo dobra stvar. Ispada da nitko od vas ne zna da je posta zadnjih par godina profitabilna.. Takoder hp je u procesu izgradnje logistickog centra u Zg te su upravo dovrsili proces preuzimanja tiskare Vjesnik..

još ako neće biti samo pretplate nego pay per view opcije....super...

16 godina

Nije li nedavno bila neka vijest o tome da vlada namjerava graditi vlastitu optičku infrastrukturu preko tvrtke OiV? Nekako mi miriše da je to i ovo vezano jedno uz drugo i da bi se tada Pošta mogla uključiti i u davanje internet usluga preko optičke infrastrukture... Bumo vidli

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kada se u podnaslovu članka navodi "Pomalo neočekivano dolazi današnja vijest od Hrvatske pošte o koncesiji dva DVB-T2 kanala na 10 godina ..." da li je u pitanju samo senzacionalizam ili autor jednostavno ne prati ili ga ne zanima područje o kojem piše?

Portali koji se bave ovom tematikom već su početkom listopada 2011. javili da je jedina pristigla ponuda za nove DTV mreže (MUX C i MUX E) zajednička ponuda HP produkcije, OiV i Hrvatske pošte.

HAKOM je 26.10.2011 donio odluku o dodjeli dozvole spomenutom ponuđaču i objavio ju na svojim stranicama (http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2011/Odluke_rjesenja/Odluka%20o%20izdavanju%20dozvole%20MUX%20C%20i%20MUX%20E.pdf). Vijest je, naravno, objavljena pretežno na tematskim portalima, ali čini mi se čak i na BOLu.

I onda, 4 mjeseca kasnije, NEOČEKIVANO dolazi vijest ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo njihova ponuda koja je i prihvaćena od strane HAKOM-a:

http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2011/radiodifuzija_i_dozvole/DVB-T2%20PONUDA%20MUX%20C+E_%202011-10-13_%20ZA%20OBJAVU.pdf

Naveli su da u 1.fazi emitiranje počinje 01.05.2012.godine i da će pokriti 82% stanovništva RH. Živi bili pa vidjeli. {#}

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

e je se javio pravi za buniti...serucka nekaj oko toga ga je Pošta državna tvrka a HT svojata infrastrukturu kablova koja je u osnovi državna odnosno koju su platili građani.

a i buni se ko da Pošta ima namjeru IPTV pokrenuti a ne DVB-T

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice