Bome, svaka čast BUG!
Asti nadam se da ću dobit 1. Nagradu :-Piako je neman di stavit al nea veze...svaka vam se dala
jedva cekam da se dokopam novog bug-a i nadam se jednom od ovih prelijepih televizra kao sto se nadam i ovim nokijama...ali nekako sve vise gubim nadu jer vidim da niko iz BiH nista ne dobiva.... 
haha,i ja se nadam 1.nagradi ali volio bih da bilo šta osvojim
a bilo bi dobro kad bi se organizrala igra da su daruju 3 televizora za najslabiju konfiguraciju na kompu
svatko tko želi sudjelovati morao bi skinuti everest i ili neki sličan program koji pokazuje specifikacije kompjutera
3 sa najslabijom specifikacijom dobila bi televizor
to bi bila zabavna nagradna igra,nadam se da netko iz buga ovo čita
Definitivno kupujem.Pogotovo zbog članka o prelasku na digitalnu TV.
Btw. u tekstu ima nekoliko tipfelera. :D
Ništa nije besplatno. A kad BUG smogne snage istestirati NOD32, onda ću mu i priznat neku kvalitetu :)
Ništa nije besplatno. A kad BUG smogne snage istestirati NOD32, onda ću mu i priznat neku kvalitetu :)
Ne kužim kakve ovo ima veze sa ičime? Dok je bio test security suita, eset smart security nisu smjeli testirati jer im sam proizvođač nije to dopustio. Tak da, kad bi to napravili, vjerojatno bi se našli na sudu.
btw. samo tako nastavite s nagradnim igrama, možda što i dobijem u kojoj 
Za razliku od M$, BUG nagrađuje "legitimne" fanove :)))))))
Ja bih bio sretan i s majicom
pravi ste, ajd da me izvucete
E sad vam još samo ostaje bombardiranje pozitivnim vijestima koje uključuju ove modele i pokoji pristrani review sa dizanjem tih modela u nebesa i to je to.
ja se prebilježavam za drugu nagradu, ako nebude dostupna utješit ću se i prvom
Meni je prva nagrada sasvim zadovoljavajuca. 
Oho, onda se ovaj broj Buga ne propušta :D a link ide u bookmarke :D
Ajd priznajte, za izvačenje dobitnika sigurno ne koristiti rand() funkciju ;)
ja se prebilježavam za drugu nagradu, ako nebude dostupna utješit ću se i prvom
mogu ti reci da si pravo skroman!
jedva cekam da se dokopam novog bug-a i nadam se jednom od ovih prelijepih televizra kao sto se nadam i ovim nokijama...ali nekako sve vise gubim nadu jer vidim da niko iz BiH nista ne dobiva.... 
kojim nokijama ?
Zanimljiva koincidencija... Samsung pocinje prodavati 3D televizore iduci tjedan, Philips ih najavljuje u susjednoj vijesti, a s druge strane ovi trgovci poklanjaju 2D televizore. Covjek moze nadoci na svakojake misli... 
kojim nokijama ?
mogli su još slabiju seriju stavit.......
Super!!
Jako lijepi telkaći... Dobro bi mi došao ovakav jedan budući da imam doma stara 3 CRT-a :)
Ta 3 TV-a ne vrijede skupa neke velike pare. Bolje da su stavili 2 hi-tech grafe pa bi nastala jagma (a trošak bi bio manji nego ova 3 TV-a). Ovako se čini pomalo isforsirano, pogotovo zbog spominjanja "suradnje sa firmom bla bla...".
Ta 3 TV-a ne vrijede skupa neke velike pare. Bolje da su stavili 2 hi-tech grafe pa bi nastala jagma (a trošak bi bio manji nego ova 3 TV-a). Ovako se čini pomalo isforsirano, pogotovo zbog spominjanja "suradnje sa firmom bla bla...".
dobro, ako dobiješ telkać pokloni ga meni 
Pazi, da se dijeli sjemenski kukuruz sigurno bi mu se netko veselio. Nije stvar u tome nego u poprilično bezveznoj reklami ovih televizora i firme koja ih dila (a pozvan sam suditi o reklami jer sam čitatelj Bug-a i stalni posjetitelj njihova weba).
Pazi, da se dijeli sjemenski kukuruz sigurno bi mu se netko veselio. Nije stvar u tome nego u poprilično bezveznoj reklami ovih televizora i firme koja ih dila (a pozvan sam suditi o reklami jer sam čitatelj Bug-a i stalni posjetitelj njihova weba).
i ja sam pa kaj...jesi čuo kad za onu: "poklonjenom konju se ne gleda u zube" ?
Friday hoces reci da bi bilo bolje da nista ne dijele?
Ne kuzim vas ljude, nikada niste zadovoljni. Ako ti se ne svida nemoj igrati, odi u ducan i kupi si tv za 20k kn.
Nas obicne smrtnike pusti da uzivamo u "obicnim" nagradama.
Friday hoces reci da bi bilo bolje da nista ne dijele?
Ne, samo bih volio da se drže informatike... Ili da barem ovakve izlete drugačije prezentiraju. I da, ovi TV-i ne vrijede 20k kn.
Nitko nije rekao da toliko vrijede.
Ti si kupi graficku, tv turner, i lcd pa reci da se drzis informatike.
Kada su dijelili one vip-ove kupone to isto nije imalo previse veze s informatikom, jeli?