Palm TouchPad

poruka: 12
|
čitano: 2.767
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Palm TouchPad".
16 godina
protjeran
Palm TouchPad

Dobro izgleda, ali konačnu rijeć će reći cijena i aplikacije...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 18:17 (Lex Luthor).

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Palm TouchPad

Zanimljiva trzisna utakmica! {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Palm TouchPad

Izgleda solidno http://www.palm.com/us/products/pads/touchpad/index.html

međutim, još nema datuma prodaje ( ljeto možda ... ?? poznavajući HP i činjenicu da slate najavljen prije prvog iPada još nije isporučen ... ), nema točnih podataka o bateriji ... nezna se niti cijena. Dok izađe iPad 2, tanji, lakši, vjerojatno kvalitetnijeg ekrana i hardverski pojačan HP će već biti zastario a još ga neće mjesecima biti za kupiti ... da je dostupan odmah, rekao bih da možda ima šanse.

WebOS izgleda jako dobro i apple će se morati potruditi ubaciti neke bitne novine u iOS 5 prije ljeta i izlaska konkurencije.

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 22:07 (artfull).

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Palm TouchPad
artfull kaže...

međutim, još nema datuma prodaje ( ljeto?? ), nema točnih podataka o bateriji ... nezna se niti cijena. Dok izađe iPad 2, tanji, lakši, vjerojatno kvalitetnijeg ekrana i hardverski pojačan HP će već biti zastario a još ga neće mjesecima biti za kupiti ... da je dostupan odmah, rekao bih da možda ima šanse.

He he da slažem se ljeto je širok pojam.... gledao sam predstavljanje live na engadgetu, ali nisam vidio a možda nije ni bilo info dali ima utor za sd kartice... ako nema onda mi je to veliki minus bas kao i na ipadu, jer malo je to prostora a filmovi i slike su veliki.... a u biti nebi me čudilo jer se HP kao i sve sada vece firme pale na to famozno "računalstvo u oblacima" gdje se sve povlaći s weba pa tako i aplikacije, kako je naša 3G mreža napredna i jeftina, bojim se da to nebu izdržala....

16 godina
neaktivan
Palm TouchPad

e ovo je već korisnija igračka

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Palm TouchPad
Drago, 'mala' ispravka:
Palma vise 'nema'...
Od njega je ostao samo WebOS, ali ne i ime, tako da se ova 3 uređaja veceras predstavljena ne zovu Palm TouchPad, Palm Pre3 i Palm Veer, nego HP TouchPad, HP Pre 3, HP Veer.
I tako ce biti ubuduce...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Drago, 'mala' ispravka:
Palma vise 'nema'...
Od njega je ostao samo WebOS, ali ne i ime, tako da se ova 3 uređaja veceras predstavljena ne zovu Palm TouchPad, Palm Pre3 i Palm Veer, nego HP TouchPad, HP Pre 3, HP Veer.
I tako ce biti ubuduce...

Da, nažalost... :'(

domicius
17 godina
Palm TouchPad

izgleda obecavajuce. Jedva cekam malo veci review

HP webOS Think Beyond Event (youtube)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

Dobro izgleda, ali konačnu rijeć će reći cijena i aplikacije...

Što se tiče aplikacija, ne znam koliko si upoznat ali za webOS ima dovoljno aplikacija iako ne koliko recimo za iOS ili Android te neke značajne još uvijek izostaju (tipa Shazam). Međutim, to je bio slučaj prije nego je HP preuzeo Palm i sada se čini se stvari mijenjaju. HP koristi svoju moć i postojeća partnerstva da dovuče one značajne igrače koji još izostaju (kao što su sada bili najavili Time, Roxio, Amazon...) te bi to trebalo predstavljati sve manji problem - veći problem je za nas ovdje kako se to primjenjuje za nas, gdje recimo Palm nije prodavao uređaje pa tako nije niti onima koji su se domogli istih bilo moguće kupiti aplikacije - stvarno se nadam da to neće biti problem sa HP-om koji ima podružnicu kod nas... :fingers crossed:

domicius
16 godina
neaktivan
Lex Luthor kaže...

a u biti nebi me čudilo jer se HP kao i sve sada vece firme pale na to famozno "računalstvo u oblacima" gdje se sve povlaći s weba pa tako i aplikacije, kako je naša 3G mreža napredna i jeftina, bojim se da to nebu izdržala....

Pa preuzeli su Palm sa webOS-om koji je upravo takav jedan OS, koji se uglavnom bazira na oblaku. :) Postoje 3rd party rješenja koja ga znaju "spustiti na zemlju" ali nisam ih probao. Zapravo, sad kad se sjetim, i ja sam se plašio kako će to "sve u oblaku" utjecati na moje korištenje Pre-a, ali danas mi je to sasvim normalno i ne bih se volio vratiti na ono staro.

domicius
16 godina
neaktivan
artfull kaže...

međutim, još nema datuma prodaje ( ljeto možda ... ?? poznavajući HP i činjenicu da slate najavljen prije prvog iPada još nije isporučen ... ), nema točnih podataka o bateriji ... nezna se niti cijena. Dok izađe iPad 2, tanji, lakši, vjerojatno kvalitetnijeg ekrana i hardverski pojačan HP će već biti zastario a još ga neće mjesecima biti za kupiti ... da je dostupan odmah, rekao bih da možda ima šanse.

Malo bolje pogledaj stranicu koju si linkao, ima info o bateriji (6300 mAh). A gle, vidjet ćemo kad i što izađe, bezveze mi je ovako nagađati - jedino što je sigurno je da ne znamo točno kada će HP ovo počet prodavat i ne znamo kakav će iPad 2 biti. Uglavnom, da ljudi gledaju samo na specifikacije, ne bi se iProizvodi toliko prodavali, ne slažeš li se?

domicius
15 godina
Palm TouchPad

Dobra stvar, HP je pravom putu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice