Otključani iPhone 4 u SAD-u

poruka: 14
|
čitano: 4.249
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otključani iPhone 4 u SAD-u".
15 godina
neaktivan

Nije valjda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Otključani iPhone 4 u SAD-u
3300 kn otkljucani iphone! A koliko je kod nas... Sramota!!!
16 godina
protjeran

Sramota je uopce ici kupovat otkljucano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dwade20 kaže...

Slažem se s tvojim mišljenjem, i zato im šaljem {#} !!!!

Sada, kada su u najavi 4 i nešto, uskoro 5, moglo bi i kod nas pasti cijena odlockanog, ili ko čeka, taj se i načeka {#} {#} ??!!

BTW; ima li količina GB memorije veze, govore li o 16 ili 32 verziji??

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
dwade20 kaže...

BTW; ima li količina GB memorije veze, govore li o 16 ili 32 verziji??

Ima, razlika u cijeni je $100.. 16GB košta $649, a 32GB $749.

17 godina
neaktivan

u americi? super, to nas se tiče tak puno da neznam šta bi sa sobom

6 0 hvala 0
18 godina

dostava je besplatna. {#}

Eat Da Poo Poo
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

mislim da se besplatna dostava odnosi na područje SAD-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dwade20 kaže...

Cijena svih Apple proizvoda (većinom i svih drugih proizvođaća) je koliko je u Americi u $ toliko u Europi u eurima.

Stoga je sasvim pogrešno uspoređivati cijene u Americi s našima.

Plus što kod nas nema Apple storea, već reselleri kolo vode, na to i visoki porezi, PDV, naše klasićno pumpanje cijena i eto ti cijene u nas..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 22:59 (mighty99).
15 godina
neaktivan

Zasto je pogresno suporedjivati cijene??? Standard neke drzave bi trebao diktirati cijene na trzistu te drzave. Jedino kod nas to nema veze jedno s drugim! Ovo je zalosno!

18 godina

Kako misliš nema? Prodaja iUređaja ide sasvim dobro. Čak bi mogli i povećati cijene :)

Btw, standard nema veze s cijenom - samo ponuda i potražnja.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 10:09 (Elles D.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čađo kaže...

Zasto je pogresno suporedjivati cijene??? Standard neke drzave bi trebao diktirati cijene na trzistu te drzave. Jedino kod nas to nema veze jedno s drugim! Ovo je zalosno!

Elles D. kaže...

Kako misliš nema? Prodaja iUređaja ide sasvim dobro. Čak bi mogli i povećati cijene :)

Btw, standard nema veze s cijenom - samo ponuda i potražnja.

Ovisi cime mjeriš standard. Kad bi ga mjerili po popunjenosti kafica s ne tako jeftinom kavom, mislim da

bi bili prvi po standardu {#}  Kod nas je cesto problem što svi sve imaju sve (pa i iUređaje, bjesna kola, itd..)

a zapravo ništa nemaju (sve je na kredit). Tako da je teško kod nas odredit stvarno stanje.

Isto tako misliš li da bi Apple i ostali držali te cijene da jednostavno ne kupujemo? Prilagodili bi se oni,

ali vide da im i ovako ide dobro pa ništa ne poduzimaju.

Što s tice ovog otklucanog iPhonea i cijene cini se ok, ali bilo bi super da takva cijena i otkljucan uređaj budu

od pocetka prodaje i novih modela tipa iP5, a ne kao što je sad slucaj 1 godinu nakon predstavljanja.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
16 godina
neaktivan

To nema veze sa standardom, već kako se postavlju cijene.Plus omjeri valuta, porezi koje razne drzave imaju i slicno.Odi na apple.de ili koji hoces pa ces vidjeti da nisu cijene u eurima protuvrijednost u dolarima tj americkoj cijeni.Pa oni barem imaju visoki standard.(kad govorimo o europi i valuti euro, a i kod nas se mahom koristi kao devizna valuta)

Inace bio je jedan bas thread na macrumorsima, isto se jedan bunio kako cijena macbooka pro u Dubaiu je visa od cijene u americi, a isto su dolari u pitanju.Sto bi oni onda rekli, koji se kupaju u zlatu tamu skoro.

U svim zemljema je razlika primjetna, Hong Kong recimo je nesto cak bila jeftinija cijena ili ista Amerima, ostatak je manje vise imao neki od blazeg rasta 100$ do 400$.

Naravno, pobjednici u najvisoj cijeni su mi Hrvati.Konkretno je bilo u igri MBP 15 2,2 2200$ kod njih, kod nas 3450$.Ispod nas za nekih 100$ je samo Slovenija, no njihova je ipak prosjecna placa i veca.

1 0 hvala 0
18 godina
dwade20 kaže...

4698 kn

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice