Koristim Firefox još od verzije 1.5, a to je bilo zaista davno. Ostao sam vjeran do danas, iako sam jedno vrijeme koketirao s Operom. 
Firefox poglavito volim zbog njegove fleksibilnosti i konfigurabilnosti koja mi je puno pomogla, kako pri poslu tako i pri hobijima. Rapid-release me i ne dira previše, iako mi je na subjektivnoj razini žao što se verzije ne izdaju kao prije.
Ja inače spadam među tzv. power user korisnike. Trenutno brojim 41 ekstenziju i koristim ih baš sve...neke manje, neke više (neke su napuštene i više se ne apdejtaju još tamo od Fx verzije 2.0)... a na Panopticlicku sam se uvjerio da mi je browser "unique". Međutim, još nikada nisam upoznao nekog tko koristi Firefox na način na koji ga ja koristim i ako bih htio biti realan, morao bih priznati da je gospodin DiCarlo potpuno u pravu. Ogromna većina korisnika, kojima je browser uglavnom sredstvo za bezbrižno surfanje bez nekih prevelikih komplikacija, nikako ne može biti zadovoljno sa sadašnjom Mozillinom politikom, naročito iz razloga koje je DiCarlo naveo...
Prečesto mi se događa da naiđem na neku ekstenziju i čitam korisničke komentare koji u očaju traže od vlasnika iste da je apdejta za sljedeću verziju Fx-a. I sam sam bio u takvoj nemilosti, i to još dok su se verzije apdejtale daleko sporije, a mogu misliti kako je današnjim korisnicima, a i programerima ekstenzija, koji moraju svakih par tjedana misliti na obnavljanje verzije.
Doduše, ja sam stvar uzeo u svoje ruke i do kosti ogolio, prilagodio i hakirao Fx i pripadajuće mu ekstenzije tako da mi sad savršeno pristaju za moju osobnu uporabu. To sam radio (rjeđe u zadnje vrijeme) iz čiste zabave, ali tko još to radi?...I tko bi zaboga uopće želio to raditi samo iz razloga da bi normalno mogao surfati netom uz neke dodatne pogodnosti koje nude određene ekstenzije?
80-90% korisnika zasigurno ne...a 80-90% je prevelika brojka da bi se ignorirala i zato nije ni čudo što se ljudi okreću onom spyware-u od Google Chroma.
Šteta...ali mišljenja sam da je Mozilla definitivno zas**la i šefa i stanicu.
P. S.
Pošto sam na neki način Firefox puritanac... 
smeta mi kad vidim da ljudi za skraćenicu koriste "FF", a ne "Fx" kao što bi trebalo biti.
Nah, što se može.