Optimus AUX u prodaji…

poruka: 8
|
čitano: 1.534
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Optimus AUX u prodaji…".
17 godina
neaktivan
Optimus AUX u prodaji…

LOL!

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
Optimus AUX u prodaji…

Tko je njih učio posluu ma da mi je znat....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Optimus AUX u prodaji…

Nije da kanim to kupiti, no onaj barkod u gornjem desnom kutu im kvari vizualnu kompoziciju i dizajn .

Zar nije obicaj da barkod ide ispod? Ovako je zbilja nakaradno postavljen.

A i sam dizajn mi smrdi malo na iPhone. Brijem da su oni mogli to i bolje...

17 godina
neaktivan
Optimus AUX u prodaji…

Barcode im je logo, a da bi ovo dizajnom smrdilo na iphone trebalo bi biti lijepo.

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optimus AUX u prodaji…

Pa nista ga posebno ne dijeli od "dizajna" iGračke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optimus AUX u prodaji…

Znam ja jednog dobrog oftamologa...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optimus AUX u prodaji…

650$!!!!!! za te pare se cijeli komp može složit. 3000kn.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optimus AUX u prodaji…
BORN kaže...

650$!!!!!! za te pare se cijeli komp može složit. 3000kn.

Na ovu temu je izostalo ogorčenje zbog cijene kao kod iPhone-a. Očigledno nitko ne želi ovaj komad plastike.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice