Opet Nvidija…

poruka: 8
|
čitano: 1.524
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opet Nvidija…".
18 godina
Opet Nvidija…

A ja sam mislio da su macovi besprijekorno, nenadjeb...o savršeni. I da kod njih sve najbolje Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opet Nvidija…

samo su ugurali tu karticu unutra a nisu ni vidjeli jel to radi kak treba. lool i onda ti daj puno $$ za mac

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opet Nvidija…

ma nema to veze samo s macovima. svi 8600, 9600 čipovi na lapopima su u banani.

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
18 godina
neaktivan
Maus kaže...

ma nema to veze samo s macovima. svi 8600, 9600 čipovi na lapopima su u banani.

Nisu! Ima itekakve veze sa macom! Stavio je preslabo napajanje!!!

Ja imam Acer Aspire 7730 sa 9600GT, 2 prijatelja mi imaju 8600 GT u laptopia i nema problema! Grije se malo vise kada se igra ali onda se ne igra u krevetu itd.!

Apple se vec jednom zej*** kada je u neki laptop stavio preslabo napajanje pa za max performanse ti je dio struje nadoknadivao iz baterije!
17 godina
protjeran

kako nema veze sa MACom ?

sto mene kao korisnika briga kakav je chipset, cpu ili vga unutar racunala, ja kupujem vrhunski brand i vrhunski stroj i ovakva blamaza je iskljucivo MACova!!! nvidia je samo dobalvjac komponenti u ovom slucaju i ima ogdgovornost prema MACu a ne korisnicima!

budimo realni,,, MAC vec par godina ne postoji! to je najobicniji pc, sastavljen od prosijecnih komponenti sa relativno kvalitentim OSom i to je to,,, unixoidni pc.... end, kraj! smece....

18 godina
neaktivan
Opet Nvidija…

Macovi su toliko dobri da kad se jedan MBP u Americi pokvari i lik to stavi na Apple support forum onda to bude vijest na BOLu :D

Kad ti krepane Acer to je po defaultu.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opet Nvidija…

LOL!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opet Nvidija…
Još jedan dokaz da je Nvidia lošija od ATI-ja.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice