Opera Mini - ušteda prometa, ali i ispravan prikaz

poruka: 6
|
čitano: 2.072
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Mini - ušteda prometa, ali i ispravan prikaz".
15 godina
neaktivan

To je ono što me najviše živciralo kod Opere Mini, nikada nije prikazivala stranice kako se spada. Vidim da se sada to promijenilo. Kada prebacite Operu Mini na Visoko, ona oponaša Operu Mobile 11.0, a kada prebacite na Ekstremno onda je to stara Opera Mini.

Evo screenshota s HTML5Test.com:

Opera Mini - Ekstremno Opera Mini - Ekstremno
Visoko Visoko

3 0 hvala 0
14 godina
Re: Opera Mini - ušteda prometa, ali i ispravan pr
Do sada sam koristio operu mobile za pregledavati bug, sada mogu i Mini. Super :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

djabe svi ti browseri kad ne blokiraju reklame koje guse stranice (ev sam pogledajte sebe s reklamama i bez) a da negovorim 24sata (i ostale) odustanem odma (normalno ovo govorim s gledista mobilnog interneta - kucni fala bogu pa ima adblock)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zzXXy kaže...

djabe svi ti browseri kad ne blokiraju reklame koje guse stranice (ev sam pogledajte sebe s reklamama i bez) a da negovorim 24sata (i ostale) odustanem odma (normalno ovo govorim s gledista mobilnog interneta - kucni fala bogu pa ima adblock)

Adblockera imaš za svaki browser posebno putem addona (Opera, Firefox, Chrome adblock browser), u slučaju da si voljan rootati svoj telefon imaš AdAway koji ti instalira blokade u hosts datoteku i blokira sve oglase i unutar aplikacija i browsera.

Edit: sad sam vidio da hvališ Boga za adblock lol

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 10:35 (indig0F10w).
15 godina
neaktivan
zzXXy kaže...

Skineš AdGuard ili AdBlock Plus za Android i riješiš problem. Ove aplikacije rade i bez roota.

18 godina

prije mi se kod opere mobile svidjalo kad bi ukljucio off-road, automatski bi dobio i proxy i dosta stranica koje su mi inace blokirane - prorade (index.hr npr).

u zadnjih par verzija to vise ne radi, no opera mini i dalje funkcionira po tom pitanju i sad samo treba vidjet s novom verzijom jel doslo do kakve promjene..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice