Opera Mini 5 za Android

poruka: 6
|
čitano: 1.427
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Mini 5 za Android".
16 godina
Opera Mini 5 za Android
A zašto mini? Što smartphone-i na androidu nemaju dovoljno snage za mobile verziju sa flashom?
Iako, bude i ona vjerojatno uskoro..
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opera Mini 5 za Android
DamageHigh kaže...
A zašto mini? Što smartphone-i na androidu nemaju dovoljno snage za mobile verziju sa flashom?
Iako, bude i ona vjerojatno uskoro..

Mah ovo je tek pocetak...treba mal vremena...ima dosta andriod telefona s flashom

eeeeeee HTC legend eeeeeeee

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
16 godina
Ma budu oni ubrzo ubacili i mobile 10 verziju u android.
Tako je i za symbian prvo izašla beta mini 5, pa za manje od mjesec dana i mobile 10 beta (sve isto, samo što mobile verzija podržava flash).
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
18 godina
neaktivan
Opera Mini 5 za Android

Meni na androidu (htc hero) ugrađeni browser (mislim da je safari) mi je 5 puta bolji od Opere Mini. Čak mi se i dolphin pokazao bolje riješenje.... Na Nokiji mi je Opera Mini bila zakon, ali bojim se da na androidu imaju velikih problema....

0 0 hvala 0
17 godina
daseparo kaže...

Meni na androidu (htc hero) ugrađeni browser (mislim da je safari) mi je 5 puta bolji od Opere Mini. Čak mi se i dolphin pokazao bolje riješenje.... Na Nokiji mi je Opera Mini bila zakon, ali bojim se da na androidu imaju velikih problema....

Odkad Hero koristi Safari? Brijem da si se malo zeznuo.

17 godina
neaktivan
upravo isprobavam novu betu opere na androidu i puno je brza i ugodnija za rad od stock browsera. :-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice