OpenTablet 7

poruka: 14
|
čitano: 1.524
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OpenTablet 7".
18 godina
OpenTablet 7

Ajde Artfulle.

Jel i od ovog iPad bolji?

Hahaha!

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OpenTablet 7
Sve to pogoni Linux na kojemu se izvodi sučelje pisano u Cupertinu, navodno vrlo kvalitetno i vrlo brzo, barem prema dojmovima ekipe koja je imala priliku dotaknuti iPhone, iPod touch ili iPad.
Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: OpenTablet 7

iPad je za masu..nije dobar, nije lijep, ali je skup i poznat..

od kako je iPod postao najpopularniji mp3 player, sve sa malim slovom 'i' je automatski uspjeh..

ovo nece bit uspjesno ko iPad, sigurno..pa iPhone je najpopularniji mobitel, a jbt ne mozes ni bateriju zamijenit na njemu (koliko ja znam), a i onako je po meni bezveze, prosto sminka..

ali tako nesto ce se najvise prodavat, uvijek..

16 godina
neaktivan
OpenTablet 7

Ekipa s engadgeta govorila je i da HTC HD2 ima fluidno sučelje koje se izvodi bez greške ... čini se da su zaboravili napomenuti da se cijeli OS smrzne nakon nekoliko dana i da je jedino rješenje izvaditi bateriju.

Iskreno, ovo su sve nekakvi gadgeti - fora stvarčice koje misliš da moraš imati, ali jednom kad ih imaš nemaš pojma što će ti i teško im je pronaći praktičnu primjenu - osim da skupljaju prašinu. Kao moj HTC HD2 ...

:-)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zoran123456 kaže...

Iskreno, ovo su sve nekakvi gadgeti - fora stvarčice koje misliš da moraš imati, ali jednom kad ih imaš nemaš pojma što će ti i teško im je pronaći praktičnu primjenu - osim da skupljaju prašinu. Kao moj HTC HD2 ...

Sto je najzalosnije, u pravu si...

17 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

Ekipa s engadgeta govorila je i da HTC HD2 ima fluidno sučelje koje se izvodi bez greške ... čini se da su zaboravili napomenuti da se cijeli OS smrzne nakon nekoliko dana i da je jedino rješenje izvaditi bateriju.

vec kad skuplja prasinu, rjesi ga za neku povoljnu cifru...

a sto se tice frizanja mobitela, to se dogadja apsolutno na svakom, rebootati mob bar 2 put tjedno je neizbjezna stvar... windows, symbian.... sve je to isti k. :)

18 godina
OpenTablet 7

ne znam ja kaj vi radite s mobitelima - ali ja imam omniu flashanu na crackani win 6.5 (sa HTC dodacima), i restartao sam je jednom ove godine. a visim na njoj konstatno - od weba do maila i slikanja i snimanja i syncanja s laptopom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

@TranceMight, ma budem ga prodao frendu kad mi istekne pretplata - dakle još 10ak mjeseci... i to za ne više od 1000kn. Baš je kao i iPhone, fora i fancy i zgodno - ali nekako ti je ipak praktičnije i ugodnije tipkati i zvati na prastari mobitelić s tipkama i minijaturnim screenom :)

16 godina
neaktivan
funat kaže...

ne znam ja kaj vi radite s mobitelima - ali ja imam omniu flashanu na crackani win 6.5 (sa HTC dodacima), i restartao sam je jednom ove godine. a visim na njoj konstatno - od weba do maila i slikanja i snimanja i syncanja s laptopom.

ništa posebno, kupio sam ga i to je to - nisam instalirao ništa na njega, ako to misliš. ALi ovdje nije riječ o frezanju mobitela, već o onom tabletu - po meni kao i iPAD rado bih ga imao (OHHHH !!! ) ali uopće ne vidim gdje mu je praktična primjena - osim samo kao *direktnu zamjenu* za netbook, i to je više manje to ...

16 godina
neaktivan
OpenTablet 7

Ovo mi se čini kao brz, jednostavan i napredan tablet... Još jedan dan i još jedan odličan tablet...Namigiva

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
OpenTablet 7

pih hih ih . ja imam black berry storm,koji radi u teškim uvjetima,sam se soft nadograđuje,nikada ga ne gasim,sav mail ide preko njega,služi mi kao fotoaparat... star je godinu dana ,još ima onu drugu foliju neprimjetnu na display-u,i doslovce se ne vide tragovi korištenja. osim što je pun prašine a ne usudim se rastavljati.

da ne off am

tablet je ok ali bi bilo ok kad bi radio sa windowsima...

Z
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 16:24 (opcom).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opa baš je lijep.
18 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

iPad je za masu..nije dobar, nije lijep, ali je skup i poznat..

od kako je iPod postao najpopularniji mp3 player, sve sa malim slovom 'i' je automatski uspjeh..

ovo nece bit uspjesno ko iPad, sigurno..pa iPhone je najpopularniji mobitel, a jbt ne mozes ni bateriju zamijenit na njemu (koliko ja znam), a i onako je po meni bezveze, prosto sminka..

ali tako nesto ce se najvise prodavat, uvijek..

nemaš ti dečko pojima. Čudo jedno kako sve što nevalja postaje uspješno ... ajmo i mi raditi nešto što nevalja, sigurno će biti uspjeh ... staviti ćemo i i ispred jer apple nije uspio zaštititi i to. 

A.
18 godina
neaktivan
OpenTablet 7
meni to sve izgleda ko neki projekti iz hobija. onaj joo joo mi je obecavao al preveliki i preteski a browser OS ... čekamo prve prave usporedbe.
A.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice