Ogrebotine normalne, kaže Apple

poruka: 113
|
čitano: 14.444
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ogrebotine normalne, kaže Apple".
15 godina
Re: Ogrebotine normalne, kaže Apple
CroNk3r kaže...

To onda znaci da je Apple stedio i stavio jako tanki sloj boje, a Nokia je stavila nekoliko puta vise boje.

Daj se malo bolje informiraj prije nego izvališ ovakvu glupost. Radi se o različitim pristupima završnoj obradi.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
mario.L_hr kaže...
CroNk3r kaže...

To onda znaci da je Apple stedio i stavio jako tanki sloj boje, a Nokia je stavila nekoliko puta vise boje.

Daj se malo bolje informiraj prije nego izvališ ovakvu glupost. Radi se o različitim pristupima završnoj obradi.

Onda su odabrali krivi pristup {#}

:D
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
Cemu korist od spominjanja nokie u apple temi? Pogledajte apple torture test, androidasi ga napravili pa onda nesto govorite da je nekvalitetan. Clanak govori o tome kako su iphoni dolazili ogrebani iz tvornica a vi pricate kako se neka bezvezna nokia nemoze ogrebat, who cares? I onda jos govorite kako ip5 je lose napravljen, a mobitel podnosi sve moguce, pogledajte malo videe po youtubu i sve ce vam bit jasno. To sta dolaze ogrebani u kutiji za to je kriva samo applova neodgovornost i neozbiljnost, ko zna sta su ti kinezi u tvornicama radili s njim, a apple neznam iz kojeg razloga ih nije provjerio prije prodaje, totalno neozbiljno i lose za korisnike.

Tema su ogrebotine i sasvim je normalno uspoređivat Applov šlampavo odrađeni posao sa konkurencijom koja je istim tehnološkim procesom napravila odličan posao.

Dakle tema nije koliko puta automobil može prijeći preko iPhona, ili koliko isti odskoči od asflata kada ga baciš, potpuno nebitno u ovoj temi šta taj mobitel podnosi.

"neka bezvezna nokia nemoze ogrebat, who cares?"

briga je one iPhone kupce koji su iz kutije izvadili izglođani mobitel dok jednu "bezveznu nokiu" možeš baciti u "kašetu brokava" bez da joj išta bude

13 godina
neaktivan
Pa naravno kad su brokve mekane, da si rekao kokos ili ananas ajde, ali brokve, sta moze bit mobitelu u brokvama.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Suspendirani Volvox nikako da nauči lekciju...

Za kompaniju koja se hvali svojim proizvodima po kvaliteti, nek se ugledaju na Pantech (Flex) model...

Mobitel je metalne konstrukcije, završna obrada je jako dobra...
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pogledaj bilo koji crash test ili torture test na youtubu za iphone 5 i vidit ces sta je dobro napravljen mob.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
 Volvox kaže...
Pa naravno kad su brokve mekane, da si rekao kokos ili ananas ajde, ali brokve, sta moze bit mobitelu u brokvama.

Ti znaš šta su brokve?

Volvox kaže...
Pogledaj bilo koji crash test ili torture test na youtubu za iphone 5 i vidit ces sta je dobro napravljen mob.

Evo šta je dobro napravljen mob, probaj to sa iPhonom

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HIJTpJN5Fro

13 godina
protjeran
.. Ili recimo sa sgs3

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Šta nije brokva ono povrće zeleno?
I šta dokazuješ sa tim testom? Evo ti i iphone 5

Sve izdrži.

A o sgs3 molim te ne pričaj, to je pak nekvaliteta na vrhuncu, pogledaj samo testove njegove i od iphona i sve će ti bit jasno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Ne, nije povrće zeleno

Nadam se da nemoram objašnjavat šta je kašeta?

13 godina
neaktivan
McD kaže...
Volvox kaže...

Ne, nije povrće zeleno

Nadam se da nemoram objašnjavat šta je kašeta?

Nego šta je brokva??

Kašeta znam šta je, ali brokva, ili je neki drugi jezik, ili si iz nekog kraja hrvatske gdje ljudska noga krocila nije.

13 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Sve izdrži.

A o sgs3 molim te ne pričaj, to je pak nekvaliteta na vrhuncu, pogledaj samo testove njegove i od iphona i sve će ti bit jasno.

eh ,a da ga je stavio na tvrdu povrsinu ? :D

http://revohd.com
13 godina
neaktivan

Da, imas pravo, ovako ne dobiva nikakve udarce, slabo je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Volvox kaže...

ne seri 

udarci su jaki ,ali se barem 50% snage amortizira 

pogotovo bi se razlika vidjela kod zadnjeg dijela mobitela

13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Volvox kaže...

ne seri

Imas videe gdje lupa i na tvrdoj povrsini, samo mi se neda tražit, ako ti je tolko upitna iphone 5 kvaliteta potraži i uvjerit ces se da je mobitel trenutno najkvalitnije napravljeni ikad, osim onih kojima je osnovna funkcija da mozes u more s njima, da mozes s autom preko njega itd.

13 godina
odjavljen
Volvox kaže...
Arnold Layne kaže...
Volvox kaže...

ne seri

Imas videe gdje lupa i na tvrdoj povrsini, samo mi se neda tražit, ako ti je tolko upitna iphone 5 kvaliteta potraži i uvjerit ces se da je mobitel trenutno najkvalitnije napravljeni ikad, osim onih kojima je osnovna funkcija da mozes u more s njima, da mozes s autom preko njega itd.

mene samo brine onaj aluminij 

kak ce izgledat nakon godinu dana 

A ovo mozes nekak dokazat 

koristio si taj telefon i sve druge pa da znas ?

15 godina
Arnold Layne kaže...
Volvox kaže...
Arnold Layne kaže...
Volvox kaže...

ne seri

Ti ces ga valjda koristiti kao nakovanj. Mi ostali koji se ne bavimo kovinotokarstvom cemo ga samo udarati cekicem na posteljini.
13 godina
neaktivan
Pa pogledaj crash testove i sve ce ti bit jasno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Arnold Layne kaže...
Volvox kaže...
Arnold Layne kaže...
Volvox kaže...

ne seri

Ti ces ga valjda koristiti kao nakovanj. Mi ostali koji se ne bavimo kovinotokarstvom cemo ga samo udarati cekicem na posteljini.

ne ne ne meni samo mobitel tu i tamo padne na pod nist posebno ,a imo sam par aluminij mobitela i svi su nakraju zavrsili izgrebani i stuleni 

15 godina
neaktivan

koliko se nakotilo crash i drop videa

mislim da je 5% prodaje iphonea i sgs3 otislo na te gluposti

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
16 godina
neaktivan
Ukratko:
Da li je ogrebotina (pa čak i više manjih) loša u općenitom stanju mobitela? Da.
Da li dio (pročitao sam da se procjenjuje da ih je oko 30-40%) iphone 5-ica dolazi tvornički ogreban? Da.
Da li većina ostalih high end mobitela dolazi ogrebano? Ne.
Zaključak izvucite sami.

Tko želi i može uzet iphone 5-uzet će ga sve i da pola funkcija ne radi.
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Sve izdrži.

Djecji plasticni cekic {#}

Ali se zato vidi udubljenje zadnjeg kucista, 1:42-1:44 kada okrene ajfon i sa strane se vidi na okviru gubitak boje. Ajfone, crni ajfone {#}

Talijan
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 8:00 (Karlovac_047).
13 godina
neaktivan

Dok iphone dođe do nas, neće bit ni ogrebotina niti ostalih failova, tako je na iphonu 4 bilo ono nešto sa antenom, da nije radila, ja ga kupim, antena hvata pol europe(karikiram) ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Karlovac_047 kaže...
Volvox kaže...

Sve izdrži.

Djecji plasticni cekic {#}

Ali se zato vidi udubljenje zadnjeg kucista, 1:42-1:44 kada okrene ajfon i sa strane se vidi na okviru gubitak boje. Ajfone, crni ajfone {#}

U svakom slucaju je daleeeko izdrzljiviji od famoznog sgs3 recimo. Pitam se koliko bi udaraca ovim 'gumenim' cekicem on izdrzao. Sudeci po nekim usporednim testovima, samo spustanje na jastuk bi ga vec ugrozilo :))
15 godina

Spustanje na jastuk bi ga ugrozilo, a likovi prošli autom preko njega i ništa mu nije bilo. Nemam link, Mitsuoka ga je postao.

Mana Galaxy S3 je slab okvir(preblizu je ekranu) koji svojim udubljenjem razbija staklo.

Pingu ;)
13 godina
protjeran
Kada pljujete po ip5 na temu lomljivosti u svakom trenutku imajte na umu da je sgs3 debelo ispod njega na skali.. Nego, izasao je test baterije za ip5, 51 sat ako se dobro sjecam:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...tih 40% zgrebanih su ovi kojima su se tukli u foxconnu =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ajd,ako nikaj drugo bar budu svi prilikom (pre)prodaje mogli reć kako je uređaj nov,nekorišten,

a ogrebotine su serijski feature{#}

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Ljubičasta svjetlost normalna, kaže Apple you're holding it wrong.

http://gizmodo.com/5947972/apple-acknowledges-iphone-5-camera-problem-says-youre-holding-it-wrong

Pingu ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad ovoliko udaraca  iphone 5 preživi javite se :D ( nebih po zvuku rekao da je gumeni čekić :D )

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 10:20 (s-type15).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice