To onda znaci da je Apple stedio i stavio jako tanki sloj boje, a Nokia je stavila nekoliko puta vise boje.
Daj se malo bolje informiraj prije nego izvališ ovakvu glupost. Radi se o različitim pristupima završnoj obradi.
To onda znaci da je Apple stedio i stavio jako tanki sloj boje, a Nokia je stavila nekoliko puta vise boje.
Daj se malo bolje informiraj prije nego izvališ ovakvu glupost. Radi se o različitim pristupima završnoj obradi.
Onda su odabrali krivi pristup
Tema su ogrebotine i sasvim je normalno uspoređivat Applov šlampavo odrađeni posao sa konkurencijom koja je istim tehnološkim procesom napravila odličan posao.
Dakle tema nije koliko puta automobil može prijeći preko iPhona, ili koliko isti odskoči od asflata kada ga baciš, potpuno nebitno u ovoj temi šta taj mobitel podnosi.
"neka bezvezna nokia nemoze ogrebat, who cares?"
briga je one iPhone kupce koji su iz kutije izvadili izglođani mobitel dok jednu "bezveznu nokiu" možeš baciti u "kašetu brokava" bez da joj išta bude
Ti znaš šta su brokve?
Evo šta je dobro napravljen mob, probaj to sa iPhonom
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HIJTpJN5Fro
Šta nije brokva ono povrće zeleno?
I šta dokazuješ sa tim testom? Evo ti i iphone 5
Sve izdrži.
A o sgs3 molim te ne pričaj, to je pak nekvaliteta na vrhuncu, pogledaj samo testove njegove i od iphona i sve će ti bit jasno.
Ne, nije povrće zeleno
Nadam se da nemoram objašnjavat šta je kašeta?
Ne, nije povrće zeleno
Nadam se da nemoram objašnjavat šta je kašeta?
Nego šta je brokva??
Kašeta znam šta je, ali brokva, ili je neki drugi jezik, ili si iz nekog kraja hrvatske gdje ljudska noga krocila nije.
Da, imas pravo, ovako ne dobiva nikakve udarce, slabo je to.
ne seri
udarci su jaki ,ali se barem 50% snage amortizira
pogotovo bi se razlika vidjela kod zadnjeg dijela mobitela
ne seri
Imas videe gdje lupa i na tvrdoj povrsini, samo mi se neda tražit, ako ti je tolko upitna iphone 5 kvaliteta potraži i uvjerit ces se da je mobitel trenutno najkvalitnije napravljeni ikad, osim onih kojima je osnovna funkcija da mozes u more s njima, da mozes s autom preko njega itd.
ne seri
Imas videe gdje lupa i na tvrdoj povrsini, samo mi se neda tražit, ako ti je tolko upitna iphone 5 kvaliteta potraži i uvjerit ces se da je mobitel trenutno najkvalitnije napravljeni ikad, osim onih kojima je osnovna funkcija da mozes u more s njima, da mozes s autom preko njega itd.
mene samo brine onaj aluminij
kak ce izgledat nakon godinu dana
A ovo mozes nekak dokazat
koristio si taj telefon i sve druge pa da znas ?
ne seri
Ti ces ga valjda koristiti kao nakovanj. Mi ostali koji se ne bavimo kovinotokarstvom cemo ga samo udarati cekicem na posteljini.
ne seri
Ti ces ga valjda koristiti kao nakovanj. Mi ostali koji se ne bavimo kovinotokarstvom cemo ga samo udarati cekicem na posteljini.
ne ne ne meni samo mobitel tu i tamo padne na pod nist posebno ,a imo sam par aluminij mobitela i svi su nakraju zavrsili izgrebani i stuleni
koliko se nakotilo crash i drop videa
mislim da je 5% prodaje iphonea i sgs3 otislo na te gluposti
Djecji plasticni cekic
Ali se zato vidi udubljenje zadnjeg kucista, 1:42-1:44 kada okrene ajfon i sa strane se vidi na okviru gubitak boje. Ajfone, crni ajfone
Dok iphone dođe do nas, neće bit ni ogrebotina niti ostalih failova, tako je na iphonu 4 bilo ono nešto sa antenom, da nije radila, ja ga kupim, antena hvata pol europe(karikiram) ;)
Djecji plasticni cekic
Ali se zato vidi udubljenje zadnjeg kucista, 1:42-1:44 kada okrene ajfon i sa strane se vidi na okviru gubitak boje. Ajfone, crni ajfone
U svakom slucaju je daleeeko izdrzljiviji od famoznog sgs3 recimo. Pitam se koliko bi udaraca ovim 'gumenim' cekicem on izdrzao. Sudeci po nekim usporednim testovima, samo spustanje na jastuk bi ga vec ugrozilo :))
Spustanje na jastuk bi ga ugrozilo, a likovi prošli autom preko njega i ništa mu nije bilo. Nemam link, Mitsuoka ga je postao.
Mana Galaxy S3 je slab okvir(preblizu je ekranu) koji svojim udubljenjem razbija staklo.
...tih 40% zgrebanih su ovi kojima su se tukli u foxconnu =)
ajd,ako nikaj drugo bar budu svi prilikom (pre)prodaje mogli reć kako je uređaj nov,nekorišten,
a ogrebotine su serijski feature
Ljubičasta svjetlost normalna, kaže Apple you're holding it wrong.
http://gizmodo.com/5947972/apple-acknowledges-iphone-5-camera-problem-says-youre-holding-it-wrong