Off-line, ali s vama u mislima

poruka: 41
|
čitano: 5.522
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Off-line, ali s vama u mislima".
17 godina
neaktivan
RE: Off-line, ali s vama u mislima
Dragon wizard kaže...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ZAŠTO?! ZAŠTO??!! PA BOL MI JE TAKO PRIRASTAO SRCU, UBIT ĆE ME!!! A SUTRA NE MORAM U ŠKOLU, KAKO ĆU PREŽIVJETI?!?!?! VičePlačPlač Okej, dosta zafrkancije, svi ćemo preživjeti bez tih par sati. Zato, van na sunce i svježi zrak, igrajte fucu ili šicu ili se zabarikadirajte u kući i igrajte što već imate. Zato smiješak na lice Osmijeh, a mogli bi se i namijat.SmijehSmijeh

ja ću se sada spucati kolko možem jer nisam otišao na trening plivanja pa nisam umoran. danas na forumu do kasna!
Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo odmora, konačno

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30mm f1.4, FL-50R, HLD-4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bugovci, a nebi vi taj server odnjeli u neki pravi datacentar, gdje necete imati ovakvih problema?

Danas sam neodlučan, ili nisam?
17 godina
neaktivan

Nisu ups-ovi jedini,  mogli ste upotrebiti agregat za struju, bit če struje onoliko koliko ste stavili goriva. :)

no s druge strane forumašima, niste valda samo za kompovima, odite van sa curama u kino ili na neko lijepo mjesto.

Kubuntu 9.04 Jaunty Jackalope :)
18 godina

Moram reći da sam bil iznenađen jer nisam vidjel vašu obavijest...

Mislim si ja, kaj je BUG-u, iako nisam bil doma, dok sam došel bilo mi je čudno.

Moja 2 omiljena foruma; BUG i HCL, jedina su koje posjećujem konstantno.

Drago mi je da Ste online opet

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ehehe prošlo je!!! xP

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

eh, u to sam vrijeme bio u školi pa sam lakše to prebrodio, mada mi je malo zasmetalo što u jednom trenutku, kada mi je bilo dosadno, nisam mogao preko moba na forumPlač, al ok, bilo pa prošloSmijeh

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ups ce im raditi bar 2 sata (toliko prosjecno drze)

tako da nece biti nedostupan bas cijelo vrijeme, a uvijek postoje i generatori, ja ih imam za servere.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
protjeran
Random. kaže...
bnaci kaže...

Koliko je uopce ovdje aktivnih clanova? Znam da se bugovci hvale sa brojkom ali to nista ne znaci ako 100 ljudi ovdje napise 99% postova..

Kakve to veze ima s ovom temom?
 Bio sam pijan Sramim se
17 godina
neaktivan
bnaci kaže...
Random. kaže...
bnaci kaže...

Koliko je uopce ovdje aktivnih clanova? Znam da se bugovci hvale sa brojkom ali to nista ne znaci ako 100 ljudi ovdje napise 99% postova..

Kakve to veze ima s ovom temom?
 Bio sam pijan Sramim se
 zašto se sramiš toga? nije to ništa čudno Namigiva

[oprostite na offtopicu, ali morao sam]
16 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Nisu ups-ovi jedini,  mogli ste upotrebiti agregat za struju, bit če struje onoliko koliko ste stavili goriva. :)

no s druge strane forumašima, niste valda samo za kompovima, odite van sa curama u kino ili na neko lijepo mjesto.

slažem se :-D

Smijeh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice