NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ZAŠTO?! ZAŠTO??!! PA BOL MI JE TAKO PRIRASTAO SRCU, UBIT ĆE ME!!! A SUTRA NE MORAM U ŠKOLU, KAKO ĆU PREŽIVJETI?!?!?! 

Okej, dosta zafrkancije, svi ćemo preživjeti bez tih par sati. Zato, van na sunce i svježi zrak, igrajte fucu ili šicu ili se zabarikadirajte u kući i igrajte što već imate. Zato smiješak na lice
, a mogli bi se i namijat.

Malo odmora, konačno
Bugovci, a nebi vi taj server odnjeli u neki pravi datacentar, gdje necete imati ovakvih problema?
Nisu ups-ovi jedini, mogli ste upotrebiti agregat za struju, bit če struje onoliko koliko ste stavili goriva. :)
no s druge strane forumašima, niste valda samo za kompovima, odite van sa curama u kino ili na neko lijepo mjesto.
Moram reći da sam bil iznenađen jer nisam vidjel vašu obavijest...
Mislim si ja, kaj je BUG-u, iako nisam bil doma, dok sam došel bilo mi je čudno.
Moja 2 omiljena foruma; BUG i HCL, jedina su koje posjećujem konstantno.
Drago mi je da Ste online opet
ehehe prošlo je!!! xP
eh, u to sam vrijeme bio u školi pa sam lakše to prebrodio, mada mi je malo zasmetalo što u jednom trenutku, kada mi je bilo dosadno, nisam mogao preko moba na forum
, al ok, bilo pa prošlo
ma ups ce im raditi bar 2 sata (toliko prosjecno drze)
tako da nece biti nedostupan bas cijelo vrijeme, a uvijek postoje i generatori, ja ih imam za servere.
Koliko je uopce ovdje aktivnih clanova? Znam da se bugovci hvale sa brojkom ali to nista ne znaci ako 100 ljudi ovdje napise 99% postova..

Koliko je uopce ovdje aktivnih clanova? Znam da se bugovci hvale sa brojkom ali to nista ne znaci ako 100 ljudi ovdje napise 99% postova..

Nisu ups-ovi jedini, mogli ste upotrebiti agregat za struju, bit če struje onoliko koliko ste stavili goriva. :)
no s druge strane forumašima, niste valda samo za kompovima, odite van sa curama u kino ili na neko lijepo mjesto.