Odlična prodaja Windowsa 8

poruka: 57
|
čitano: 5.667
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlična prodaja Windowsa 8".
18 godina
I oni poput Applea su krenuli sa samohvalom. Ali drago mi je za Win 8 ako je istina. Želim i Nokiji isto takvu prodaju mobitela s W8P.

21 0 hvala 0
15 godina

Mozda bi odaziv bio i bolji da su omogucili kupnju Surfacea u vise od 3 i pol drzave {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Stevo lažeš!

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa normalno da je velika potraznja svi uzimaju onu verziju za 15 dolara, sad imaju i tablete na kojima rade a Windows 7 ih nije imao, za godinu dana ce se znat pravo stanje.

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Odlična prodaja Windowsa 8
Malto kaže...
I oni poput Applea su krenuli sa samohvalom. Ali drago mi je za Win 8 ako je istina. Želim i Nokiji isto takvu prodaju mobitela s W8P.

pa hvala k... da je bolja prodaja, jer da nije to bi bila katastrofa, sve ostalo je marketing.

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
17 godina
neaktivan
Kad pogledaš, Apple je svoj driver za Mac naplatio 15$, a ti možeš uzet potpuno novi OS, makar si imao prije pirata za 15$.

40$ ako si imao pirata, a ne da ti se zaj**avat sa promo kodovima.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Ima neka fora sa tim promo periodom gde može za 15$ da se dobije i ako nije kupljen računar obuhvaćen tom akcijom. Zavisi sve od toga koju piratsku verziju 7-ice imate, za neke automatski pošalje kupon nakon sto popunite podatke na sajtu a za druge opet traži serijski broj sedmice. Takodje sa ključem koji dobijete moguć je i clean install. Sto je bolja opcija od upgade-a.
14 godina
neaktivan
Malto kaže...

He he, da prodaju krumpire vjerojatno bi isle izjave kako je sve razgrabljeno. Novac u djep i kad dodjes u ducan ipak ima za kupit.

17 godina
neaktivan
DowlaBoy kaže...
Ima neka fora sa tim promo periodom gde može za 15$ da se dobije i ako nije kupljen računar obuhvaćen tom akcijom. Zavisi sve od toga koju piratsku verziju 7-ice imate, za neke automatski pošalje kupon nakon sto popunite podatke na sajtu a za druge opet traži serijski broj sedmice. Takodje sa ključem koji dobijete moguć je i clean install. Sto je bolja opcija od upgade-a.

Vec pricamo o tome u dvije-tri teme

Nije moguce s tim kljucem radit clean install, ista vrsta kljuca kao i kod upgrade za 40$

15 godina
Mitch kaže...
DowlaBoy kaže...

Vec pricamo o tome u dvije-tri teme

Nije moguce s tim kljucem radit clean install, ista vrsta kljuca kao i kod upgrade za 40$

Neistina. Clean install se odradi bez problema s ključem od $15 - isprobao i s 32-bitnom i s 64-bitnom verzijom 8-ice.

17 godina
neaktivan

Meni nece.

Stalno izbacuje sljedece :

Description: The Software Licensing Service determined that this specified product key can only be used for upgrading, not for clean installations.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

evo rješenja, nisam probao ali ovaj kaže da radi

http://www.bug.hr/forum/post/windows/windows-8/3239548.aspx

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Mitch kaže...

Meni nece.

Description: The Software Licensing Service determined that this specified product key can only be used for upgrading, not for clean installations.

A ne znam, meni je prošlo bez problema...

Probaj prvo instalirati 7-icu ili Vistu, ponovo pokrenuti install 8-ice prilikom boota, upisati key i formatirati disk prilikom instalacije. To bi ti se u konačnici svelo na clean install.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 13:18 (kipo).
14 godina
neaktivan
Ja sam prilikom kupjnje i dalje skidanja odabro da ne zelim nist zadrzat, kad se skinulo spremio iso, stavio na stick booto formatiro disk, instaliro, prije tog upiso key kad sam se spojio na net otiso u setting windows se aktiviro, i iz kuta desnog dolje maklo se 9200 i ono ... I radi ko zmaj. I to sve za 15 dolara.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
skank666 kaže...

evo rješenja, nisam probao ali ovaj kaže da radi

http://www.bug.hr/forum/post/windows/windows-8/3239548.aspx

-to nije aktivacija, nego OOBE, rearm. Tek nakon tog treba napraviti novu aktivaciju-key. (to nije navedeno, nema 'dokaza' da je nakon OOBEa unio key i aktivirao, tj rearm je za reset trial perioda)

-to može biti samo rješenje ako je stari ključ 'pokvaren'.

.. s druge stane, dobar dio juzera javlja da sve radi, prolazi.. 15-40$ na svakakvim kombinacijama. Moguće da se neki keyevi razlikuju npr OEM-Retail-Upgrade-Pro-... pa da tako i dozvoljavaju takve kombinacije.

-treba provjeriti.

Friday kaže...

Stevo lažeš!

? hmm, da.

Opet, vidi koliko juzera je samo u temi 'osmica..' s keyom. Pomama pravednika za leglanim sadržajima. (možda) Neočekivano ali tad 'Bilmez' govori istinu. i btw 1.5-2 milijarde nisu ulupan novac u reklamu, nekako bi rekao da MS neće završiti u minusu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 11:45 (ihush).
17 godina
odjavljen

a je8ate al su ga zakomplicirali s tim clean instalom. još ni onaj folder nisam našao di je navodno spremljena 8. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Prodaja windowsa na balkanu je sigurno porasla za jedno 3500%.

skank666 kaže...

a je8ate al su ga zakomplicirali s tim clean instalom. još ni onaj folder nisam našao di je navodno spremljena 8.

A sto je toliko komplicirano? Pokrenes instalaciju u windowsima, kad zavrsi download, kazes da hoces na stick, das mu stick i cekas da dovrsi, restartas komp, deleteas sve particije i napravis install. Najjednostavnija instalacija ikada... Nikakvi imageovi, DVD-i i ostale gluparije...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 11:51 (SupremeCommander).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja nisam moro key upisat i dobio za 15 $, moj windows 7 je bio aktiviran s mak key od skole mozda to igra neku ulogu.
17 godina
neaktivan
kipo kaže...
Mitch kaže...

Meni nece.

Probaj instalirati prvi put kao upgrade, ponovo pokrenuti install prilikom boota, upisati key i formatirati disk prilikom instalacije. To bi ti se u konačnici svelo na clean install.

Evo najjednostavnije kako sam ja rijesio, sredio sam to preko RP-a

znaci instaliras Release Preview, u njemu sredis clean install (format) i onda boot ovog isoa za 15€

hvala svima

15 godina
Mitch kaže...
kipo kaže...
Mitch kaže...

Meni nece.

Probaj instalirati prvi put kao upgrade, ponovo pokrenuti install prilikom boota, upisati key i formatirati disk prilikom instalacije. To bi ti se u konačnici svelo na clean install.

znaci instaliras Release Preview, u njemu sredis clean install (format) i onda boot ovog isoa za 15€

hvala svima

Upravo to. Ali, umjesto RP-a, možeš prvo instalirati ili 7-icu ili Vistu, a pretpostavljam da bi išlo i s XP-om.

14 godina
neaktivan
Islo bi jer ljepo na ms str pise nije bino koji os trenutno koristis vec s kojim si kupio uredaj, prema tom dobis promotion kod i popust
17 godina
neaktivan
kipo kaže...
Mitch kaže...
kipo kaže...
Mitch kaže...

Meni nece.

hvala svima

Upravo to. Ali, umjesto RP-a, možeš prvo instalirati ili 7-icu ili Vistu, a pretpostavljam da bi išlo i s XP-om.

Hmm, mislim da taj 15$ key vrijedi samo za sedmicu jer nativno dolazi uz nova računala koja su imala SAMO sedmicu

14 godina
neaktivan
Da vrijedi ako si kupio s sedmicom al gad radis upgrade nije bitno el sedmica il nest drugo jer promote cod dobis na ms stranici na kojoj uneses da si kupio w 7, a sve ostalo isto ko i na 7 kad skines onaj programcic
17 godina
neaktivan
Da al za taj "upgrade" key od 40$ vrijedi za Vistu, XP i 7.

Ovaj "15$ upgrade" key vrijedi samo za 7-icu.

Nisu isti keyevi jer ocito sa ovim za 40$ mozes samo upgrade, bez clean installa.
14 godina
neaktivan
Mozes clean instal, ako prije downloada odaberes da nezelis da ti nista ne zadrzi i napravis usb ili iso onda taj iso bootas, bitan je taj sto si skino poslje kupnje ne neki drugi, e kad u taj key unese onda radi, ako imas rtm pa uneses kljuc nece se kreten aktivirat, jer ovo ne nosi rtm oznaku u licencnom ugovoru nego nest drugo, no nisam na kompu pa ne mogu provjerit da ti tocno kazem....
18 godina
neaktivan

Danas kupio Della sa Win8 i to je TESKA KOMA!

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Naviknut ces. Kazu da covjek nakon par mjeseci navikne i na zatvor.

5 0 hvala 0
16 godina

koja je fora s tim Clean install-om... sta dobivam s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajmo žene, prozori, penđeri, ponistre, jeftino, jeftino, ajmo žene, žene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jeste se zapetljali... :D

Ponuda 40$ vrijedi za -> sve koji imaju licencu za Win XP, Win Vista i Win 7. Podrzane su OEM verzije i ponuda vrijedi za kucne korisnike. - http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light

Ponuda 15$ vrijedi za-> nova racunala kupljena sa Windowsima od 02.06.2012 do 31.01.2013. Takodjer samo za kucne korisnike sa OEM licencom. - http://www.windowsupgradeoffer.com/hr-HR

Posto sam prije dva tjedna kupio Asus N76VZ sa Win 7 licencom, odlucio sam nadokupiti i Win8Pro za 15$.

Na racunalo je potrebno skinuti (bar u ovoj opciji za 15$) Windows 8 Upgrade Assistant kroz koji se onda Next- Next wizardom kupi i skine instalacija Windows 8 Pro.

Sve korak po korak opisano ovdje -> http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2012/07/02/upgrade-to-windows-8-pro-for-39-99.aspx

Ja sam svoju instalaciju spremio kao ISO image, uprzio na DVD i nisam radio upgrade sa Win 7 na Win 8, vec cistu instalaciju Win 8 na disk, i sve proslo ko podmazano.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice