Mozda bi odaziv bio i bolji da su omogucili kupnju Surfacea u vise od 3 i pol drzave 
Stevo lažeš!
Pa normalno da je velika potraznja svi uzimaju onu verziju za 15 dolara, sad imaju i tablete na kojima rade a Windows 7 ih nije imao, za godinu dana ce se znat pravo stanje.
pa hvala k... da je bolja prodaja, jer da nije to bi bila katastrofa, sve ostalo je marketing.
40$ ako si imao pirata, a ne da ti se zaj**avat sa promo kodovima.
He he, da prodaju krumpire vjerojatno bi isle izjave kako je sve razgrabljeno. Novac u djep i kad dodjes u ducan ipak ima za kupit.
Vec pricamo o tome u dvije-tri teme
Nije moguce s tim kljucem radit clean install, ista vrsta kljuca kao i kod upgrade za 40$
Vec pricamo o tome u dvije-tri teme
Nije moguce s tim kljucem radit clean install, ista vrsta kljuca kao i kod upgrade za 40$
Neistina. Clean install se odradi bez problema s ključem od $15 - isprobao i s 32-bitnom i s 64-bitnom verzijom 8-ice.
Meni nece.
Stalno izbacuje sljedece :
Description: The Software Licensing Service determined that this specified product key can only be used for upgrading, not for clean installations.
evo rješenja, nisam probao ali ovaj kaže da radi
Meni nece.
Description: The Software Licensing Service determined that this specified product key can only be used for upgrading, not for clean installations.
A ne znam, meni je prošlo bez problema...
Probaj prvo instalirati 7-icu ili Vistu, ponovo pokrenuti install 8-ice prilikom boota, upisati key i formatirati disk prilikom instalacije. To bi ti se u konačnici svelo na clean install.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
evo rješenja, nisam probao ali ovaj kaže da radi
-to nije aktivacija, nego OOBE, rearm. Tek nakon tog treba napraviti novu aktivaciju-key. (to nije navedeno, nema 'dokaza' da je nakon OOBEa unio key i aktivirao, tj rearm je za reset trial perioda)
-to može biti samo rješenje ako je stari ključ 'pokvaren'.
.. s druge stane, dobar dio juzera javlja da sve radi, prolazi.. 15-40$ na svakakvim kombinacijama. Moguće da se neki keyevi razlikuju npr OEM-Retail-Upgrade-Pro-... pa da tako i dozvoljavaju takve kombinacije.
-treba provjeriti.
Stevo lažeš!
? hmm, da.
Opet, vidi koliko juzera je samo u temi 'osmica..' s keyom. Pomama pravednika za leglanim sadržajima. (možda) Neočekivano ali tad 'Bilmez' govori istinu. i btw 1.5-2 milijarde nisu ulupan novac u reklamu, nekako bi rekao da MS neće završiti u minusu.
a je8ate al su ga zakomplicirali s tim clean instalom. još ni onaj folder nisam našao di je navodno spremljena 8.
Prodaja windowsa na balkanu je sigurno porasla za jedno 3500%.
a je8ate al su ga zakomplicirali s tim clean instalom. još ni onaj folder nisam našao di je navodno spremljena 8.
A sto je toliko komplicirano? Pokrenes instalaciju u windowsima, kad zavrsi download, kazes da hoces na stick, das mu stick i cekas da dovrsi, restartas komp, deleteas sve particije i napravis install. Najjednostavnija instalacija ikada... Nikakvi imageovi, DVD-i i ostale gluparije...
Meni nece.
Probaj instalirati prvi put kao upgrade, ponovo pokrenuti install prilikom boota, upisati key i formatirati disk prilikom instalacije. To bi ti se u konačnici svelo na clean install.
Evo najjednostavnije kako sam ja rijesio, sredio sam to preko RP-a
znaci instaliras Release Preview, u njemu sredis clean install (format) i onda boot ovog isoa za 15€
hvala svima
Meni nece.
Probaj instalirati prvi put kao upgrade, ponovo pokrenuti install prilikom boota, upisati key i formatirati disk prilikom instalacije. To bi ti se u konačnici svelo na clean install.
znaci instaliras Release Preview, u njemu sredis clean install (format) i onda boot ovog isoa za 15€
hvala svima
Upravo to. Ali, umjesto RP-a, možeš prvo instalirati ili 7-icu ili Vistu, a pretpostavljam da bi išlo i s XP-om.
Meni nece.
hvala svima
Upravo to. Ali, umjesto RP-a, možeš prvo instalirati ili 7-icu ili Vistu, a pretpostavljam da bi išlo i s XP-om.
Hmm, mislim da taj 15$ key vrijedi samo za sedmicu jer nativno dolazi uz nova računala koja su imala SAMO sedmicu
Ovaj "15$ upgrade" key vrijedi samo za 7-icu.
Nisu isti keyevi jer ocito sa ovim za 40$ mozes samo upgrade, bez clean installa.
Danas kupio Della sa Win8 i to je TESKA KOMA!
Naviknut ces. Kazu da covjek nakon par mjeseci navikne i na zatvor.
koja je fora s tim Clean install-om... sta dobivam s tim?
ajmo žene, prozori, penđeri, ponistre, jeftino, jeftino, ajmo žene, žene...
A jeste se zapetljali... :D
Ponuda 40$ vrijedi za -> sve koji imaju licencu za Win XP, Win Vista i Win 7. Podrzane su OEM verzije i ponuda vrijedi za kucne korisnike. - http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light
Ponuda 15$ vrijedi za-> nova racunala kupljena sa Windowsima od 02.06.2012 do 31.01.2013. Takodjer samo za kucne korisnike sa OEM licencom. - http://www.windowsupgradeoffer.com/hr-HR
Posto sam prije dva tjedna kupio Asus N76VZ sa Win 7 licencom, odlucio sam nadokupiti i Win8Pro za 15$.
Na racunalo je potrebno skinuti (bar u ovoj opciji za 15$) Windows 8 Upgrade Assistant kroz koji se onda Next- Next wizardom kupi i skine instalacija Windows 8 Pro.
Sve korak po korak opisano ovdje -> http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2012/07/02/upgrade-to-windows-8-pro-for-39-99.aspx
Ja sam svoju instalaciju spremio kao ISO image, uprzio na DVD i nisam radio upgrade sa Win 7 na Win 8, vec cistu instalaciju Win 8 na disk, i sve proslo ko podmazano.