Odlična prodaja iPhonea 3G

poruka: 147
|
čitano: 14.727
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odlična prodaja iPhonea 3G".
18 godina
neaktivan
RE: Odlična prodaja iPhonea 3G
Lion King kaže...

Ako je tebi to samo "telefon" onda ne kuzim zakaj su se ljudi doslovce trgali da ga kupe..nisu svi jednostavno glupi i imaju viska novca da se samo tako navuku zahvaljujuci marketingu..mislim da iphone ima nesto sto drugi mobiteli nemaju..sad sto to neznamBelji se

stvar je u tome da ljudi i jesu tako glupi, svi znamo da su amerikanci jedna od najglupljih nacija kojima se uzasno lako da isprati mozak.

samo da napomenem da ne s***m po iPhone korisnicima (tj. da ih nazivam glupima) nego navodim jednu cinjenicu. tko voli nek izvoli ALI meni nitko nece prodavati maglu o tom besprijekornom uredjaju.
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan
imaš pravo amerri su debili ali istina je i to da se njima lagano može prodat magla uvijek ih u nešto što zapravo nije istina. telefon sam po sebi nije loš ali ga ipak šiša
nokia N96 za kilometar.
Intel Core 2 Quad Q6700 I ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45 I 4GB 1066Mhz I DELL monitor LCD E248WFP, 24" I HDD HITACHI 1TB I
17 godina

Ako želite vidjeti što marketing može, pogledajte reklame koje idu u vrijeme crtića. Sadrže pjesmice tipa:"Moraš skupit sve..." ili " S njim ste jako sretni, la, la, la". Nakon toga vam djeca vrište da im to kupite, jer im ne možete objasniti da se radi o reklami i da neće umrijeti ako mu ne kupite tu igračku.

Jednako tako postoje reklame koje su namijenjene odraslima, sofisticiranije su od ovih dječijih, ali je učinak jednak. Ljudi kupuju i ono što im ne treba ili nešto plate i deset puta skuplje od stvarne vrijednosti.

Proizvodna cijena novoga iPhona je $174.33.

http://www.maximumpc.com/article/news/isuppli_parses_iphone_3g_estimates_production_cost_be_17433_apiece

Jedan od najvećih nedostataka novoga iPhona je što koristi EDGE tehnologiju za prijenos podataka, a ne neke novije, brže tehnologije. A EDGE baš i nije previše ugodan za ići na internet, bar što se tiče brzine.

0 0 hvala 0
18 godina
naxeem kaže...

Ja nisam rekao da ja mrzim iPhone ili da je smeće (osim u linkanom postu koji je sarkastično napisan), već da mi se diže želudac na preseravanje Apple-a oko svakog proizvoda kao da je slijedeći tehnološki milestone iza kotača i parnog stroja.

ja ne znam sta ti ocekujes od marketinga .. bilo koje tvrtke pa tako i apple'a .. koji je njihov cilj? .. zaraditi lovu po svaku cijenu i to rade odlicno .. pogledaj im dionice zadnje 2 godine ..
ne trebaju ti ici na zivce nego trebas uciti od njih .. naravno da oni vicu da su im je sve fenomenalno i najbolje i bez ikakvih mana .. i to naravno nije istina .. ali! da je iPhone losh nikako! ja imam 2 godine nokiu E61 i zamjeniti cu je s iPhone jer mi frend ima iPhone vec godinu dana i malo malo gledam bil ne bil .. i bez obzira na milion mana .. opet je bolje iskustvo u odnosnu na druge telefone .. zasto bi ga prodali po 100 kuna ako mogu po 400 .. zar bi ti ?
isto je tako i s Macovima .. imaju milion problema i hardware i software .. ali da je to loshe nije .. dapace .. OS je vrlo ok da mu das priliku vidio bi da je .. da je on cudo a Win smece nije .. ali opet ..
uglavnom .. apple prodaje to sto prodaje i ima marketing o kojem se mogu knjige pisat .. a da im je sw/hw smece nije .. jer ipak nesto moras ponuditi ..
sto se tice samih cijena .. zasto se ljutiti na nekoga tko ima cijenu kakvu ima . usluge ili proizvoda .. ako ne zna prodati propasti ce .. ako zna opastat ce . i to je to ..
apple kosta toliko koliko kosta .. take it or leave it .. i to je tako .. zasto bi iMac kostao kao HP .. pa da i je dva puta losiji .. oni kazzu nase vrijedi 2xHP i prodaju .. a koliko ce prodat to je njihov problem ..
da placas neki premium na trzise to je istina .. ali ne moras .. sve je stvar izbora ..
apple je skup ali ipak dobijes kako se cini nesto za to sto platis .. pada mi na pamet primjer Skode .. kupis skodu dobijes skodu a platis je ko masu drugih auta po meni vise klase, renault citroen mazda .. nova mazda 6 kosta kao skoda octavia ..  jel to normalno ? Skoda je rekla mi nismo sroljo marka .. mi cemo drzat neku cijenu .. i drze i prodaju se .. auto nije los .. ali nije klasa u koju se cijenom smjestio ..
.ez.
17 godina
neaktivan

Ma svatko ima svoje misljenje i ja to postujem, ali ne postujem kad netko pljuje po necem sto nije drzao u ruci. A to sto je iPhone skupi, ne razumijem zasto je to svima argument da iPhone ne valja! Nisam nikad cuo nekoga da kaze da Ferrari nista ne valjazato sto je skup. Isto tako i iPhone. A izgleda da je apple ipak tocno pogodio cijenu jer ga ljudi kupuju ko ludi. Ja cu ipak sacekati jos jednu generaciju iPhonea pa cu ga onda kupiti jer mi je za sada moj mobitel jos uvijek sasvim dobar, a imam iPod Touch pa nisam zakinut za sve te aplikacije i ostalo (jedino mi GPS fali, ali dobro, prezivljavam i bez toga!). A i ziva je istina da se o apple marketingu mogu pisati knjige, ali to je zapravo sve Jobsov posao, da nema njega apple bi odavno propao, i vjerojatno bi sada bio nesto slicno Atariju. Pravi je uzitak gledati jobsove prezentacije jer se od njega stvarno puno moze nauciti.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

eh pa ja velim da Ferrari nista ne valja!Smijeh kosta hrpu novca a nema drzac za sokoveBelji se

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

eh pa ja velim da Ferrari nista ne valja!Smijeh kosta hrpu novca a nema drzac za sokoveBelji se

LOL!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
mr.ezrider kaže...
apple je skup ali ipak dobijes kako se cini nesto za to sto platis .. pada mi na pamet primjer Skode .. kupis skodu dobijes skodu a platis je ko masu drugih auta po meni vise klase, renault citroen mazda .. nova mazda 6 kosta kao skoda octavia ..  jel to normalno ? Skoda je rekla mi nismo sroljo marka .. mi cemo drzat neku cijenu .. i drze i prodaju se .. auto nije los .. ali nije klasa u koju se cijenom smjestio ..
.ez.
Ima tu logike, ali problem je što se skupe svakakvi naivci koju puše taj marketing i postaju fanboysi. Sam telefon nije loš, ali nije ni tako dobar da se prodaje na taj način. Radio sam na Mac računalima...  apsolutno ništa posebno, a OSX je samo privatno složena distra UNIX-a. Ništa bolje i ništa lošije od bilo kojih Windowsa i Linuxa.
Što s time je da ne postoji izbor. Najlakše je reći da je računalo savršeno kad ga tako složiš. Složim ti ja PC brži od Mac-a na Windowsima i stabilan ko planina, ali samo ako ćeš koristit softver koji ti ja kažem tj. koji ja razvijem baš za tu konfiguraciju.
Ista stvar i sa iPhoneom. Sve radi ok dok ne pokušaš nešto što Apple nije predvidio.
Assassin kaže...

Nisam nikad cuo nekoga da kaze da Ferrari nista ne valjazato sto je skup. Isto tako i iPhone.

Ferrari je vrhunski auto bez mana. iPhone nije vrhunski telefon bez mana.
Da na tržištu postoje bolji i brži auti od Ferrarija za manju cijenu, misliš da ista priča nebi bila i s njima? Apple sve svoje iStvari prodaje kao da su u najmanju ruku uređaji koje koristi Bog osobno. Prodaju neku spiku o lifestyleu.

Zamisli da je Ferrari iPhone. Recimo i da je cijena OK u odnosu na druge mobitele, ali da primjerice nema nego jedno sjedalo jer je Enzo mislio da nikome ne treba nego jedno, a za više ljudi, prodat će više auta.
Ili da za pokrenuti Ferrari trebaš obaviti provjeru elektronike (sve), upaliti pumpe, otvoriti dovod goriva, uključiti ventile, provesti test mjenjača, promijeniti ulje u mjenjaču, ručno uključiti kočnice, ABS, ESP, provesti provjere svih sistema itd... kao za helikopter npr. Tako sam se ja osjećao na iPhoneu... i najgluplje radnje su zakomplicirane do boli.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
i najgluplje radnje su zakomplicirane do boli.
 Npr.? Ja bas imam drukcije iskustvo! A i sto se mene tice, iTunesi su plus, a ne minus, ali to jako varira od korisnika do korisnika. Znam da je problem kod iTunesa sto ti glazba na njima u pocetku izgleda uzasno zbrkano, ali ja za svaku pjesmu imam u potpunosti uredjene tagove (cak imam i sliku albuma uz svaku pjesmu, a za skoro pola njih imam i rijeci pjesama napisane (lyrics)) tako da mi je sve u iTunesima lijepo uredjeno, isto tako i na iPodu ili iPhoneu. Znam isto tako da ako tagovi nisu uredjeni, ili ako su lose uredjeni, da onda to u iTunesima izgleda kaoticno. Shvacam da ja pripadam manjini sto se tice uredjenosti tagova i znam da mi je trebalo dobrih mjesec dana da to sve uredim (imam oko 1500 pjesama, 10 GB), ali vjerujte mi da je vrijedilo truda, i da su u mom slucaju iTunesi puuno bolji od winampa i ostalih programa! iTunesi su mi na kompu nakoristeniji program i i upaljeni su skoro uvijek.
18 godina
neaktivan

ja imam najnoviju verziju winampa i sve ovo sto si ti rekao za iTunesi ima i winamp, imam opciju Auto-Tag, imam opciju da mi skine sliku albuma kojeg slusam i sve to radi bez greske.

ja sam neko vrijeme koristio iTunese i moram reci da uopce nisu bas tako jednostavni, dapače, komplicirani! najgore mi je bilo sto dok sam slagao svu glazbu u taj library 75% tagova mi nije prepoznalo (a u windows media playeru i winampu je) i onda stavim da mi sam taga i sta se dogodilo, sve mi je krivo tagao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

su mozda uveli drzace za sokove?
17 godina
neaktivan

Evo da se i ja javim pošto mi je Administrator uputio žuti karton i maknul prijašnji post pa ću sad malo ljepše pisat.

Sva ta rasprava o iPhone-u je smješna i toliko se ljudi bore oko nje a nije vrijedno toga. Neki vide savršen proizvod u iPhoneu neki ne. Objektivno mišljenje informatičkih stručnjaka je da je to smjeh od uređaja, najavljivan kao nešto a ispao je nešto sasvim drugo. Za obične ljude koji žele sve za što se kaže da je dobro i novo a koliko je funkionalno, koga briga. Za informatičare i ljude koji svakodnevno žive s tehnologijom je šrot. Ne valja, jednostavno. Bolje uzet neki od pocket pc-a ili drugih mobitela iz hrpe razloga.

Meni, informatičaru se proizovodi Apple-a sviđaju prvenstveno monitori, iPod i prijenosnici ali s iPhoneom su zeznuli i to na veliko, problema ima jako puno koje neki vide a neki ne žele vidjet no neda mi se o tome jer ne bi mi dosta par strana. Potencijala ima no još treba rada na iPhoneu da postane ono što je trebao biti.

Što se cijene tiče kod nas je sve skuplje pa će biti i ovo no mislim da se jednostavno ne isplati koliko god da koštao.

iTunes, vidim da se i o ovome govori, alikacija nije loša no nije sunce što sja a ograničavanje iPhonea na iTunes je loš potez jer jednostavno nije praktično. Alikacija je osrednja i ima i lošijih ali i boljih, stvar ukusa.

iPhone sam imao dosta puta u rukama i trudil sam se da mi se svidi ali nikako ne ide. Jednostavno je sve prebačeno na pimplanje po ekranu što nije baš praktično.

Ima dobrih strana ali ima i malo više loših. Za nezahtjevne ljudi i ljudi koji žele najnoviji krik tehnologije je dovoljan ali za sve više jednostavno ne ide. Kome pravo koma krivo ali tako je i svi stručnjaci se slažu s time.

Sjećam se intervjua na CNN kad je iPhone izašao i nastala euforija za njim u SAD-u pa su pitali jednog lika (neki ICT novinar) što se to događa a on kaže jednostavno ne znam, jer je to mobitel kao i drugi samo malo bolji u nekim stvarima a lošiji u mnogima. Da ga je dobio prije na testiranje i da jednostavno ne zna što tu ljude privlači jer da je osrednji mobitel s osrednjim mogućnostima koji extra puno košta u odnosu na konkurenciju i da ne kuži zašto se u medijima toliko govori o njemu a ne o drugim uređajima koji su se prodali i u više primjeraka od njega. Na kraju je rekal da je Jobes napravio vraški posao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo sam držao iPhone 3G u ruci. Moram priznat da su mu igrice zakon Smijeh

Upravljenje acelemetrom je ludiza.

Web je superbrz

I izgleda puno tanje od prošlog modela iako je se radi samo o milimetru.

A ovaj gori koji se prodaje za nekog "informatičara" i govori o koncenzusu "informatičara" da je iPhone smiješan neka pogled SDK 2 i uvijeri se šta je najbolji, najbrži i najlakši  kit za izradu aplikacija trenutno.

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ja ću si to kupiti

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
dgigibao kaže...

Web je superbrz

Koju tehnologiju koristi za prijenos podataka?
U SAD-u ovi koji ga koriste preko AT&T-a žale se da je web spor, jer iPhone koristi samo EDGE, a ne i ove brže tehnologije.
17 godina
klimama kaže...
dgigibao kaže...

Web je superbrz

U SAD-u ovi koji ga koriste preko AT&T-a žale se da je web spor, jer iPhone koristi samo EDGE, a ne i ove brže tehnologije.
 Vjerojatno ga je spojio Wi-Fi na neki Acess Point pa mu je superbrz.
17 godina
neaktivan
daseparo kaže...
klimama kaže...
dgigibao kaže...

Web je superbrz

Vjerojatno ga je spojio Wi-Fi na neki Acess Point pa mu je superbrz.
Pa velim ti da je to novi iPhone i da se spoio preko 3Ga
Uspoređivali su Safari na starom softveru i 2.0 verziju i brži je i na EDGU na starom iPhoneu
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
mr.ezrider kaže...
.ez.
Ima tu logike, ali problem je što se skupe svakakvi naivci koju puše taj marketing i postaju fanboysi. Sam telefon nije loš, ali nije ni tako dobar da se prodaje na taj način. Radio sam na Mac računalima...  apsolutno ništa posebno, a OSX je samo privatno složena distra UNIX-a. Ništa bolje i ništa lošije od bilo kojih Windowsa i Linuxa.
Što s time je da ne postoji izbor. Najlakše je reći da je računalo savršeno kad ga tako složiš. Složim ti ja PC brži od Mac-a na Windowsima i stabilan ko planina, ali samo ako ćeš koristit softver koji ti ja kažem tj. koji ja razvijem baš za tu konfiguraciju.
Ista stvar i sa iPhoneom. Sve radi ok dok ne pokušaš nešto što Apple nije predvidio.
Assassin kaže...

Nisam nikad cuo nekoga da kaze da Ferrari nista ne valjazato sto je skup. Isto tako i iPhone.

Da na tržištu postoje bolji i brži auti od Ferrarija za manju cijenu, misliš da ista priča nebi bila i s njima? Apple sve svoje iStvari prodaje kao da su u najmanju ruku uređaji koje koristi Bog osobno. Prodaju neku spiku o lifestyleu.

Zamisli da je Ferrari iPhone. Recimo i da je cijena OK u odnosu na druge mobitele, ali da primjerice nema nego jedno sjedalo jer je Enzo mislio da nikome ne treba nego jedno, a za više ljudi, prodat će više auta.
Ili da za pokrenuti Ferrari trebaš obaviti provjeru elektronike (sve), upaliti pumpe, otvoriti dovod goriva, uključiti ventile, provesti test mjenjača, promijeniti ulje u mjenjaču, ručno uključiti kočnice, ABS, ESP, provesti provjere svih sistema itd... kao za helikopter npr. Tako sam se ja osjećao na iPhoneu... i najgluplje radnje su zakomplicirane do boli.
 Hm...nisam znao da ne postoji brži auto od Ferrarija i za manje para!? Što je sa Nissanom GTR?? Po svim testovima ne da gazi Ferrarija nego ubija njihov najbolji GT auto, 599 Fiorano. Ali, gle...treba prvo malo istražiti i pročitati prije nego sa daju ovakvi neutemeljeni zaključci. Ferrari vrhunski auto bez mana! hahahahahaha...
Znaš onu izreku: nit je talijan čovjek a niti je Fiat (Ferrari, Lancia, Alfa) auto.
Znam iz iskustva... Na žalost ne na Ferrariju ali Alfa i Fiat...

I samo još jedna stvar - LG se hvali kako je na vrhu prodaje telefona sa Touchscreen tehnologijom ali pazi sa kojim podacima - u GODINU i POL (od početka 2007) sa svojih 7 ili 8 modela su došli do brojke od 7 milijuna prodanih modela!!! iPhone 3G se u 3 (!!!) dana prodao u milijun! A LG je 3 najjači igrač u svijetu mobitela. Čovječe, što bi tek bilo da Apple izbaci 8 modela?!

iPhone 3G nije telefon bez nedostataka ali koji je? AKo netko spomene Nokiu N95 ili 96 propucat ću si koljeno od muke! :D

Pozdrav!
17 godina
dgigibao kaže...

Pa velim ti da je to novi iPhone i da se spoio preko 3Ga
Uspoređivali su Safari na starom softveru i 2.0 verziju i brži je i na EDGU na starom iPhoneu
Šteta je što ne podržava i nešto brže od EDGE-a, jer postoje i puno brži standardi, koji doduše troše više energije, a koje podržavaju drugi slični uređaji. EDGE je inače 2.75G iako ga International Telecommunication Union svrstava u 3G. 
Preko EDGE-a im je trebalo 55 sekundi da učitaju naslovnicu New York Timesa, 100 sekundi za Amazon.com, a 2 minute za Yahoo. 
http://www.nytimes.com/2007/06/27/technology/circuits/27pogue.html?_r=2&hp&oref=slogin&oref=slogin

Nedostatak je išto se na iPhonu ne mogu gledati stranice za čije je pregledavanje potreban Flash plugin. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 15:41 (klimama).
18 godina
neaktivan

Steve Jobs = Radovan Karadžič?

http://www.deafmac.org/blog/wp-content/uploads/2007/06/jobs286x500.JPG

http://www.index.hr/images2/RadovanKaradzic_lijecnik_RTLvijesti_V.jpg

????

(Za one manje bistre: ovo je šala)

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Steve Jobs = Radovan Karadžič?

http://www.deafmac.org/blog/wp-content/uploads/2007/06/jobs286x500.JPG

http://www.index.hr/images2/RadovanKaradzic_lijecnik_RTLvijesti_V.jpg

????

(Za one manje bistre: ovo je šala)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! LOL!!!! E ovo me bas nasmijalo!
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
 Ako je tebi ferarri auto bez mana onda nemamo kaj raspravljat...probaj otici malo na put s njim..nakon 2sata ces poluditi od buke..za tjedan dana jurcanja morat ces kupiti nove gume a ako se nades u nekoj pripi***ni onda bar imas auto bez mana po tebi s kojim nemozes nista..stvari bez mana ne postoje..iPhone ih ima sigurno..moje misljenje je da nadete zabavnije teme jer ovo ne vodi nikamo...
ps.nexeem savrsene stvari ne postoje..to je mastaCool
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
18 godina
neaktivan

mislio sam si kupiti iPhone 3G kad dođe kod nas, no strpit ću se i uzeti nešto bazirano na Android platformi

pošto mi je mail na gmailu, koristim google reader i intenzivno google calendar očekujem savršenu integraciju, a pošto će više firmi proizvoditi android mobitele, biti će veća konkurencija i niža cijena

P.S. dgigibao - ljudi često stvore averziju prema zagrizenoj jabuci baš zbog fanboya poput tebe. grow up

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

mislio sam si kupiti iPhone 3G kad dođe kod nas, no strpit ću se i uzeti nešto bazirano na Android platformi

pošto mi je mail na gmailu, koristim google reader i intenzivno google calendar očekujem savršenu integraciju, a pošto će više firmi proizvoditi android mobitele, biti će veća konkurencija i niža cijena

P.S. dgigibao - ljudi često stvore averziju prema zagrizenoj jabuci baš zbog fanboya poput tebe. grow up

Ne kapiram, kako, čime? Šta sam krivo reka? Ti očito imaš neki svoji problema pa tražiš krivicu u drugima.
Ja sam danas po prvi put u ruci drža uređaj o kojem se ode razglaba već dugo i naširoko na temelju fiks ideja, slika, sprecifikacija, mržnje ili ljubavi... i da svoje prve dojmove o njemu.
A ti tu pričaš o nečemu šta još ni ne postoji, kako to nazvati? Sanjarem?
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 22:17 (dgigibao).
17 godina
protjeran

Forum je prepun Fanboy-a, netko je jabukolik, netko je MicroLover, a ima i nVidiota, Ati-la, AMDsrota, tux-sux-a, pa da ne nabrajam dalje, i sto onda...
iPhone 3G sam imao prilike koristiti prvi dan prodaje (vec samo opisao u jednoj drugoj temi).
te moram reci da je odlican aparat s nekoliko odlicnih rijesenja te da je kao koncept zanimljiv. Uzmite neku Nokiu u istom cijenovnom razredu i imat ce te neke primjedbe na taj aparat. Ja osobno zbog nekih ogranicenja tipa pushEmail, trenutno ne razmisljam o prelasku na iPhone, a to neznaci da u buducnosti necu, i da trebam popljuvati dobrar uredaj. Nemora vam se svidati al nemorate to nikome nabijati na nos, na kraju krajeva, kao da ste sad vi neke face i pametni pa ce se vas slusati i uvazavati.
Ovdje ste se raskokodakali o prednostima i manama a vecina ga nije ni koristila, vec dajete svoje misljenje prema nekim glupim uverenjima i rekla-kazala informacijama.
Opet cu ponoviti, iPhone je probudio usnulo trziste mobiljnih telefona, i uspio je napraviti takav prodor na trzistu koji je u ovakvo cvrsto definiranim pozicijama bio nezamisliv.
Bravo Apple, daj nam jos neko iznenadenje, jer ocigledno ti dobro ide.....

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 2:38 (bestia).
17 godina
Slavo kaže...

iPhone 3G nije telefon bez nedostataka ali koji je? AKo netko spomene Nokiu N95 ili 96 propucat ću si koljeno od muke! :D

Nemoj molim te uspoređivat Nokiu N95, 96 sa IPhoneom. Samo u vanjstini i touchscreenu se mogu uspoređivat (Iphone šiša Nokiu). Ostalo zaboravi....
18 godina
neaktivan

Boze moj...dogadja se i sta sada=? Mislis da Nokia ili SE nikada nisu imali problema s svojim proizvodima ili uslugama? Znas li u koliko je primjeraka prodan iphone do sada? Uz sve to je i najprodavaniji telefon...Kada bi Nokiu, SE ili Samsung npr. morao aktivirati u ducanu bas me interesira sto bi se desilo..a da u istome danu pozeli taj telefon kupiti recimo 200.000 ljudi!? Sigurno bi sve glatko islo...BTW Apple je uz sve to i pustio u pogon neke nove stvari kao sto su app shop...Trebali su biti malo pripremljeniji, ali sta ces kad je pomama za vjerovatno najboljim gadgetom do dana danasnjega...pozz

Beer: Helping ugly people have sex since 1862!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice