Odgođena ratifikacija OOXML-a

poruka: 8
|
čitano: 859
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgođena ratifikacija OOXML-a".
17 godina
neaktivan

omg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Klasična situacija idemo zafrknuti microsoft... Ali isto tako vjerujem i da ima svoje razloge pa je podržavam...

In Control
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Odgođena ratifikacija OOXML-a
EnlightenedPhoenix kaže...

Klasična situacija idemo zafrknuti microsoft... Ali isto tako vjerujem i da ima svoje razloge pa je podržavam...

Znači administracija Huga Chaveza i ti se slažete po pitanju standardizacije OOXML-a.
Budući ne mogu (a i nemam volje) razbijati glavom što su to provalili stručnjaci iz Venezuele izrazit ću
ideju kako su isto ovako razmišljali - ajmo pakostit Microsoftu.
Bez veze.
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

Klasična situacija idemo zafrknuti microsoft...

Upravo tako ...
17 godina
neaktivan

Mozda Venezuela koristi Open Source rijesenja i Open Document Format te ce im mozda(veliko, ali treba biti siguran) jednog dana biti potrebno nesto prevesti u OOXML sto(opet mozda, ali mogucnost) nece biti moguce. Opravdana zalba ako se odnosi na navedeno.

Arch user, Don't Panic!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Mozda Venezuela koristi Open Source rijesenja i Open Document Format te ce im mozda(veliko, ali treba biti siguran) jednog dana biti potrebno nesto prevesti u OOXML sto(opet mozda, ali mogucnost) nece biti moguce. Opravdana zalba ako se odnosi na navedeno.

Prihvaćam i spreman sam se ispričati ako sam bio u krivu, ali ovo mi je previše racionalno.
17 godina
neaktivan
Level 1 kaže...
Tux Slave kaže...

Prihvaćam i spreman sam se ispričati ako sam bio u krivu, ali ovo mi je previše racionalno.
 Nemas se ti meni sta ispricavati ako sam u pravu(jako tesko da jesam, ali eto - htio sam navesti mogucnost) - svi grijesimo i takodjer ovaj dio foruma je za komentare osobnog stava sto si ti iznio.

btw, Moja prosla poruka nije bila odgovor na tvoj post, vec je bila moj komentar i nekakva mogucnost za opravdanje ulozene zalbe.
Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan

Pa ako postoji OpenDocument standard  i sada uvodimo još jedan standard koji bi trebao biti proširenje i nadopunjenje postojećih standarda tada bi i OOXML trebao biti u suglasju s ostatkom standarda za zapis podataka. (Npr. ISO je također standardizirao i metričke vijke tako da bez obzira na glavu vijka ako je vijak m5 i rupa je m5 tada odgovaraju, a hoćeš li ga zašarafit  ključem ili šrafcigerom ravnim križnim ili zvjezdastim, e to je već tvoj problem)

gdje da potpišem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice