- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
al zato će se skuplji iPad prodavat ko salata
cijenom su li la al ovo je daleko specijaliziraniji uređaj, neznam jesi vidio demo al to je samo za čitanje, ala kindle.
a iPad je pretpostavljam za projektiranje u Mayi i programiranje u assembleru.
a iPad je pretpostavljam za projektiranje u Mayi i programiranje u assembleru.
nop, al možeš gledat filmove, igrat igrice, surfat webom, slušat muziku, pisat izvještaje i raditi tablice, pripremati prezenacije, obrađivati fotografije i još milijun stvari. Sa proReaderom možeš proČitati nešto. Kontaš? ograničeno tržište, velika cijena, i još kasni ... teško da će uspjeti.
baš me zanima ta obrada forografija na iPadu, baš kao i gledanje filmova. ostaje jedino web.
sve ostalo gore nabrojano možeš i sa eReaderom.. A kom se gledaju filmovi na tome - to me baš zanima. Jer meni je moj 15.4 laptop premali za to.
s druge strane, i sa readera ćeš moći pustiti film na vanjski ekran (ako se prijavi kao mass storage device).
sve ovo gore nabrojano možeš i sa eReaderom osim gledat filmove. A kom se gledaju filmovi na tome - to me baš zanima. Jer meni je moj 15.4 laptop premali za to.
s druge strane, i sa readera ćeš moći pustiti film na vanjski ekran (ako se prijavi kao mass storage device).
Jel mi pričamo o eReaderu ili o QUO proReaderu? Uostalom što je to eReader?