Odgođen QUO proReader

poruka: 7
|
čitano: 1.524
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Odgođen QUO proReader".
18 godina
neaktivan
Odgođen QUO proReader
fail. niša za ovako specijalizirane uređaje a po ovako visokoj cijeni je brijem premala.
A.

0 0 hvala 0
18 godina
Odgođen QUO proReader

al zato će se skuplji iPad prodavat ko salata

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Odgođen QUO proReader

cijenom su li la al ovo je daleko specijaliziraniji uređaj, neznam jesi vidio demo al to je samo za čitanje, ala kindle.

A.

0 0 hvala 0
18 godina
Odgođen QUO proReader

a iPad je pretpostavljam za projektiranje u Mayi i programiranje u assembleru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Odgođen QUO proReader
funat kaže...

a iPad je pretpostavljam za projektiranje u Mayi i programiranje u assembleru.

nop, al možeš gledat filmove, igrat igrice, surfat webom, slušat muziku, pisat izvještaje i raditi tablice, pripremati prezenacije, obrađivati fotografije i još milijun stvari. Sa proReaderom možeš proČitati nešto. Kontaš? ograničeno tržište, velika cijena, i još kasni ... teško da će uspjeti.

A.
18 godina
Odgođen QUO proReader

baš me zanima ta obrada forografija na iPadu, baš kao i gledanje filmova. ostaje jedino web.

sve ostalo gore nabrojano možeš i sa eReaderom.. A kom se gledaju filmovi na tome - to me baš zanima. Jer meni je moj 15.4 laptop premali za to.

s druge strane, i sa readera ćeš moći pustiti film na vanjski ekran (ako se prijavi kao mass storage device).

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 21:14 (funat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Odgođen QUO proReader
funat kaže...

sve ovo gore nabrojano možeš i sa eReaderom osim gledat filmove. A kom se gledaju filmovi na tome - to me baš zanima. Jer meni je moj 15.4 laptop premali za to.

s druge strane, i sa readera ćeš moći pustiti film na vanjski ekran (ako se prijavi kao mass storage device).

Jel mi pričamo o eReaderu ili o QUO proReaderu? Uostalom što je to eReader?

A.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice