260 $ ?!???
MRŠŠŠŠŠ
260 $ ?!???
MRŠŠŠŠŠ
bezveze.......skupo i bezveze....besmisleno..........malo korisno......
Ahahahah, 260$, to bi kod nas kostalo 1900kn posto se sve vise manje racuna u eurima... Ma oni definitivno nisu normalni... Rade si kupim G19 tipkovnicu koja ima cak i ekran a jeftinija je (1200kn)... Za tipkovnicu ne vrijedi dati vise od 300-500kn... Jednom rijecju s*anje kako bi de*ili puni love isli to kupovati...
Odlična tipkovnica se za 100 kuna kupi. Ovo je samo za one što neznaju kud bi s novcem. Bolje dati tih 260 $ za misije u Afriku
Odlična tipkovnica se za 100 kuna kupi. Ovo je samo za one što neznaju kud bi s novcem. Bolje dati tih 260 $ za misije u Afriku
Aj ne bas za 100 kn, ali za 200 kn si kupis veoma dobru tipkovnicu (kod mene bi morala izdrzati malo jace udarce xD)... No ovo je stvarno preskupo...
Ja sam kupio Arctosu, ali sada vidim da sam mogao bolju za 100 kn ubosti (jedan logitech set koji imam u uredu).
Ma prava nastranost bi bila kad bi ova tastatura jos imala LCD ko Logitechov model :D Ali nema do IBMove.. jos dan danas mi fali ono lupanje po slovima :D Zato i imam jake prste :D :D
Ma prava nastranost bi bila kad bi ova tastatura jos imala LCD ko Logitechov model :D Ali nema do IBMove.. jos dan danas mi fali ono lupanje po slovima :D Zato i imam jake prste :D :D
Ja još uvjek lupam.
.
"tipaka"!?1
Ja još uvjek lupam.
.
Jos uvijek se izivljavas na slovima ha? :D
ali, ne i vrijedno 260 dolara
FTW tipaka
Beskorisno i preskupo, ali što će ti 128 mb flash memorije za svoje profile pa ih nečeš imati 100....
Beskorisno i preskupo, ali što će ti 128 mb flash memorije za svoje profile pa ih nečeš imati 100....
Bas to... A vidis da je tipkovnica bezveze...