OCZ Sabre

poruka: 15
|
čitano: 2.134
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OCZ Sabre".
17 godina
protjeran
OCZ Sabre

260   $   ?!???

MRŠŠŠŠŠ

"Hedonism Is My LifeStyle"©

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OCZ Sabre

bezveze.......skupo i bezveze....besmisleno..........malo korisno......

You will never walk alone
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: OCZ Sabre

Ahahahah, 260$, to bi kod nas kostalo 1900kn posto se sve vise manje racuna u eurima... Ma oni definitivno nisu normalni... Rade si kupim G19 tipkovnicu koja ima cak i ekran a jeftinija je (1200kn)... Za tipkovnicu ne vrijedi dati vise od 300-500kn... Jednom rijecju s*anje kako bi de*ili puni love isli to kupovati...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 19:16 (Independent).
17 godina
neaktivan
OCZ Sabre

Odlična tipkovnica se za 100 kuna kupi. Ovo je samo za one što neznaju kud bi s novcem. Bolje dati tih 260 $ za misije u Afriku

http://fotoforum.forumotion.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Odlična tipkovnica se za 100 kuna kupi. Ovo je samo za one što neznaju kud bi s novcem. Bolje dati tih 260 $ za misije u Afriku

Aj ne bas za 100 kn, ali za 200 kn si kupis veoma dobru tipkovnicu (kod mene bi morala izdrzati malo jace udarce xD)... No ovo je stvarno preskupo...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

Ja sam kupio Arctosu, ali sada vidim da sam mogao bolju za 100 kn ubosti (jedan logitech set koji imam u uredu).

http://fotoforum.forumotion.net/
18 godina
neaktivan
OCZ Sabre

OVO ja nazivam tipkovnicom, sve ostalo je blijeda kopija iste.

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bor4c kaže...

OVO ja nazivam tipkovnicom, sve ostalo je blijeda kopija iste.

a volis SmijehSmijehSmijeh

Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
OCZ Sabre

Ma prava nastranost bi bila kad bi ova tastatura jos imala LCD ko Logitechov model :D Ali nema do IBMove.. jos dan danas mi fali ono lupanje po slovima :D Zato i imam jake prste :D :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Ma prava nastranost bi bila kad bi ova tastatura jos imala LCD ko Logitechov model :D Ali nema do IBMove.. jos dan danas mi fali ono lupanje po slovima :D Zato i imam jake prste :D :D

Ja još uvjek lupam.Cool.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
18 godina
OCZ Sabre

"tipaka"!?1

90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
infinityzg kaže...

Ja još uvjek lupam.Cool.

Jos uvijek se izivljavas na slovima ha? :D

17 godina
neaktivan
OCZ Sabre

ali, ne i vrijedno 260 dolara

FTW tipaka

http://www.biohost.info/whmcs/aff.php?aff=070
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OCZ Sabre

Beskorisno i preskupo, ali što će ti 128 mb flash memorije za svoje profile pa ih nečeš imati 100....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel Skultrail kaže...

Beskorisno i preskupo, ali što će ti 128 mb flash memorije za svoje profile pa ih nečeš imati 100....

Bas to... A vidis da je tipkovnica bezveze...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice