Nvidia Tegra 3

poruka: 38
|
čitano: 4.142
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia Tegra 3".
16 godina
protjeran
RE: Nvidia Tegra 3
segregator kaže...

Pa to je super, i meni je drago zbog toga, ali mi nije jasno zašto sebi nabijaš čir zbog ovih drugih?

Pusti i njih da odrede sebi prioritete. Meni isto ne treba trenutno, ali ako objektivno pogledam,

za ljude kojima TREBA tako nešto, ne postoji bolji uređaj

Mozes li izdvojiti neku skupinu, kojim to treba?

Oprosti ako smetam...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
segregator kaže...

Pa to je super, i meni je drago zbog toga, ali mi nije jasno zašto sebi nabijaš čir zbog ovih drugih?

Pusti i njih da odrede sebi prioritete. Meni isto ne treba trenutno, ali ako objektivno pogledam,

za ljude kojima TREBA tako nešto, ne postoji bolji uređaj

Mozes li izdvojiti neku skupinu, kojim to treba?

Oprosti ako smetam...

Pa mozda ogromna masa ljudi koja ga je kupila i kupit ce? Mozda ces mi sad ici filozofirat da njima to zapravo ne treba, al radje nemoj jer je besmisleno. Covjeku zapravo jako malo toga treba od bezbroj stvari koje koristi.

17 godina
neaktivan
Nvidia Tegra 3

Sve je to ljepo krasno, no tu postoji jedan OGROMAN problem. Di su izdržljivije baterije?

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ansha kaže...

Pa mozda ogromna masa ljudi koja ga je kupila i kupit ce? Mozda ces mi sad ici filozofirat da njima to zapravo ne treba, al radje nemoj jer je besmisleno. Covjeku zapravo jako malo toga treba od bezbroj stvari koje koristi.

Shvacam ljude koji su ga kupili.

No on je velikim slovima naglasio da postoje ljudi kojima treba takav uredjaj.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
17 godina
microman kaže...

Sve je to ljepo krasno, no tu postoji jedan OGROMAN problem. Di su izdržljivije baterije?

to ja govorim cijelo vrijeme..

najbolje akumulator iz slepera izvuc

i vuc sa sebom okolo..

a i tema nije ipad!!

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Jel tebi treba računalo? Ne treba, preživjeti se može i bez njega, no hebiga svejedno ga koristiš.

Čovijeku treba samo hrana voda i krov nad glavom, a sve ostalo ima po željama i financijskim mogučnostima.

I'll be back
18 godina
microman kaže...
Mentalist kaže...

Jel tebi treba računalo? Ne treba, preživjeti se može i bez njega, no hebiga svejedno ga koristiš.

Čovijeku treba samo hrana voda i krov nad glavom, a sve ostalo ima po željama i financijskim mogučnostima.

OT: Ja ne mogu prezivjeti bez kompjutora jer mi od donosi kruh na stol.

Motorola je mozda najbolje pokazala kako bi se takva snaga novih procesora za mobitele mogla iskoristiti. Kupis mobitel (motorola atrix) i uz to mozes kupiti ekran, tipkovnicu i bateriju (sve komplet - dizajnirano kao laptop) i mobitel zatim samo nataknes iza ekrana. Baterija traje 80 sati. Mozda je tako nesto jos u povojima, ali mislim da je tako nesto buducnost.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
18 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
microman kaže...
Mentalist kaže...

OT: Ja ne mogu prezivjeti bez kompjutora jer mi od donosi kruh na stol.

Motorola je mozda najbolje pokazala kako bi se takva snaga novih procesora za mobitele mogla iskoristiti. Kupis mobitel (motorola atrix) i uz to mozes kupiti ekran, tipkovnicu i bateriju (sve komplet - dizajnirano kao laptop) i mobitel zatim samo nataknes iza ekrana. Baterija traje 80 sati. Mozda je tako nesto jos u povojima, ali mislim da je tako nesto buducnost.

I sve to platim debelo a dobijem snagu jednog netbook-a :D neka hvala ja cu da nosam svoj laptop sa sobom ako mi treba, a tel ce da mi bude najvise konzola za igranje od sporednih funkcija :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice