Nvidia ruši Vistu

poruka: 93
|
čitano: 16.653
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia ruši Vistu".
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Nije mi jasno što se događa, ali jedno je evidentno, novinari u zadnje vrijeme objavljuju loše vijesti o Nvidii kao da im je stala na žulj.

Evo i moje statistike, kad sam imo 7800GTX i kombinaciju sa vistom nijednom nije došlo do rušenja sustava, dok sam na ovoj Atijevoj 4870X2 imo  2 rušenja viste, iako ju imam samo dva tjedna.

0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Niti ja nisam zabilježio bilokoji problem sa nvidiom... Koristim vistu gotovo godinu i pol i nije se ni jednom srušila... No tko zna, tko zna...

Antec 900, P5K Deluxe, Core 2 Quad 2.4, 4gb (DDR3 800Mhz) RAM, Nvidia 8800gtx, 640gb HDD, Dell 2007WFP, Vista Ultimate

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia ruši Vistu
drago7 kaže...

Nije mi jasno što se događa, ali jedno je evidentno, novinari u zadnje vrijeme objavljuju loše vijesti o Nvidii kao da im je stala na žulj.

Evo i moje statistike, kad sam imo 7800GTX i kombinaciju sa vistom nijednom nije došlo do rušenja sustava, dok sam na ovoj Atijevoj 4870X2 imo  2 rušenja viste, iako ju imam samo dva tjedna.

Pa ne možeš generalizirati na svome primjeru. Meni se nikada Vista nije srušila, to ne znači da se nikada nikome nije srušila :)
16 godina
protjeran
Nvidia ruši Vistu

loša verzija viste ja sam imo jednu i 3 puta mjenjo grafičku ali se ona rušila i skino sam novu i neruši se da hočeš !Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Dejavu? Pa o ovom se vec govorilo prije par mjeseci...

Ja imam Nvidiu, i nijedan crash so far.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Ne samo to - sigurno pod onih 2% niti 0,1% (od tih dva) nema veze sa samim OS-om. A-a...

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja isto tako nikad nikakvih problema sa nVidiom nisam imao (na laptopu jednom ima VIsta) ali isto tako niti s ATIem nisam imao problema, valjda imam srece :-)

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
neaktivan
   madafaker kaže...

loša verzija viste ja sam imo jednu i 3 puta mjenjo grafičku ali se ona rušila i skino sam novu i neruši se da hočeš !Smijeh

Nevjerovatno pa to je za u zatvor. Daj nam pojasni sta to znaci "skinuo".
vatrom
17 godina
vatrom kaže...
   madafaker kaže...

Misli na piratiziro, ukro, lopov. Zovi to kako oces al vecina nas takvu i ima. ;)
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
vatrom kaže...
   madafaker kaže...

Misli na piratiziro, ukro, lopov. Zovi to kako oces al vecina nas takvu i ima. ;)
 aj dobro ako ima 14,5 godina pije pivo, puši đoju, mogu mu to tolerirati, kao maloljetničku delikvenciju ali nadam se da će sazrijeti i promjeniti stav o tome o tome
vatrom
17 godina
vatrom kaže...
Psiho246 kaže...
vatrom kaže...
   madafaker kaže...

aj dobro ako ima 14,5 godina pije pivo, puši đoju, mogu mu to tolerirati, kao maloljetničku delikvenciju ali nadam se da će sazrijeti i promjeniti stav o tome o tome
 Ti si neki Jehovin svijedok a?
17 godina

sad za ništa nije kriv ms,nego xxx ha ha!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Pa kako Jehovin svjedok ako mu toleriram pivo i joint, samo mu piratski software ne mogu oprostit
vatrom
17 godina
vatrom kaže...
Pa kako Jehovin svjedok ako mu toleriram pivo i joint, samo mu piratski software ne mogu oprostit
 Mislim da sam nanjusio sarkazam na vrijeme. ;)
17 godina
Imao sam Nvidiu na starijem kompu i stvarno! Sada kad imam ATI skoro pa nikada mi se ruši.
Gdje mogu dati svoj glas da se nvidia ruši?
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Ja mam nVidiju i nijednom se nije rušila, restartala ili blokala Vista. Ne kažem da se to nikom ne događa, ali po pričanjima ljudi koje ja znam (i po pričanjima onih koje ne znam) nVidija se ruši malom broju ljudi... Jel je to sve urota protiv nVidije il ne, odlučite sami... Osmijeh

Ja mislim da je to samo okrivljavanje drugih stvari za rušenje Viste, zato što nVidia radi ok na XP-u i drugim OS-ovima. Ljudi iz MS-a valjda nisu ni pomislili da bi kompatibilnost Viste mogla biti odgovorna za rušenje sustava...

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Posjedujem 3 kompa, na svakome nVidia, na svakome Vista, na svakome Intel, ni jednog rušenja.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Nvidia ruši Vistu-K.O. u prvoj rundiCool  Neznam, što imaju protiv Nvidie, Vista je Vista, neke rade normalno, a neke se ruše bez obzira dal ih hranimo Nvidiom ili ATI-em

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Ma sada su svi protiv nVidie. Kada donese jaču grafu od ATIja onda će svi biti protiv ATIja. Bezveze. Osobno sam za nVidiu i ostati ću uz nju do kraja (ili mog ili njenog).

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia ruši Vistu

Ja uopce neznam kako to izgleda kad se Vista srusi. :D

Mozda je sveukupan broj rusenja Viste tako mali da taj postotak rusenja Viste pod Nvidiom i nije uopce velik broj. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Sta je ovo ovdje nVidia klan.

"ja imam n vidiu i nikad mi se nije rusila itd. itd."

A ja otkad znam sebe koristim ATi i niti jednom mi se nije nigdje rusilo, a kamoli u VISTI, u njoj mi sve radi perfektno.

A sto se se tice stajanja na zuljeve, tako je to dok je Nvidia bila na tronu svi su pljuvali ATI,   a sad kad je ATI svi pljuju nVidiu.!

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

A jel se ko zapito da software (drugih poizvodjaca) nerusi vistu???

npr.

Igram AoC (Age of Connan) koji je MENI i svima koji imaju Vistu u kombinaciji s AMDom rusla konstantno vistu i sve je to fino slano microsoftu!!!

Sto ce reci da nvidia i vista rade ok al igra je toliko bugovita da sam skoro razbio tipkovnicu. I nako Win95 ponovo sam imao priliku vidit BSOD :(

Nazalost al to nije do nvidije ni viste!!

Toliko o tome da nvidija rusi vistu. Nek se novinari i ostali zapitaju koliko softwer (igre) pridonose tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia ruši Vistu

Imam Vistu SP1 i za danasnje pojmove mizernu grafu GForce 7300 GT,Vista se ne rusi ali kada zavirim u logove performanse uvijek budem obavesten da upravo nvidiin driver prouzrokuje "delay" kod sistema kad ovaj ide i (ili) se budi iz sleep mode.

Na drugom mijestu se nalazi nesretni SideBar koji isto tako doprinosi kasnenju ali isto tako svoje prste je umesao i Nero sa svojim ASPI driverom ASPI32.sys

Primjera ima jos..ko u prici

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nvidia ruši Vistu

u pravilu je ati največi krivac za rušenje viste

za nvidiu neznam  ali se meni i sa atijem i sa nvidijom rušila

skini neku verziju koja nije OEM ili kupi orginal pa ako  ti se ruši tuži microsoft

meni je to radilo

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2008 6:11 (madafaker).

0 0 hvala 0
17 godina
Meni se neruši ali mi svako malo piše windows explorer has stpped working.
ili neki drugi program.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
madafaker kaže...

u pravilu je ati največi krivac za rušenje viste

za nvidiu neznam  ali se meni i sa atijem i sa nvidijom rušila

skini neku verziju koja nije OEM ili kupi orginal pa ako  ti se ruši tuži microsoft

meni je to radilo

Odakle tebi to "u pravilu" kad piše drugačije? Ti imaš neki bolji uzorak? LOL
I daj reci kad si ti to tužio MS? :)
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
16 godina
protjeran

ako nevalja vista ko njegova ati je za to krivac nvidia rijetko

nisam ja tužio ms nema ni razloga kad ništa ne kupujem orginal sve skidam :D

17 godina
Nvidia ruši Vistu

Zapravo, ja mislim da je u prijasnjem tekstu (od prije mjesec dva dana) bilo price ne o driverima za graficku, nego za cipset. I tu sam i ja ima problema na starom kompu, NVidijin chipset, i bilo je problema sa driverima za network adapter i jos nesto, ne mogu se sjetit. Ako ostavim generic Windows drivere sve stima, ako instaliram origigi download sa nvidije ne mogu bootat windowse...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zzXXy kaže...

A jel se ko zapito da software (drugih poizvodjaca) nerusi vistu???

Toliko o tome da nvidija rusi vistu. Nek se novinari i ostali zapitaju koliko softwer (igre) pridonose tome.

A koliko igara kada ulazis u njih ima nvidijin logo? Osmijeh
17 godina

Besmisleni thread sa besmislenim prepucavanjem tko je kriv, tko je bolji, tko je brži....

CLOSED!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice