Ja mislim da bi moglo biti oko 1.3 milijarde jer novi gpu za 90% veći tj. ima 90% više stream procesora od g92, a uz to ti procesori su 50% učinkovitiji od prijašnjih, što znači da bi novi gpu trebo biti oko 3 puta brži od g92 na istoj frekvenciji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napokon Crysis na 60FPS. Ali zato Crysis/Farcry 2 ce jedva izvuci 10FPS iz toga.
Mislim da ce biti jaaaaaako skupa kartica
Men je crysis najjadnija game koju sam igro u životu
Napokon Crysis na 60FPS. Ali zato Crysis/Farcry 2 ce jedva izvuci 10FPS iz toga.
ako misliš na cry engine 2, mislim da si u krivu, iako nisam sto posto siguran, jer ipak se far cry 2 radi na engineu dunia, razvijenom od ubisofta.
da, far cry 2 će imat drugi engine ali i lošiju grafiku od crysisa (tako mi se čini na screenshotevima)
E ljudi moji - kad to stavimo u Triple SLI pa malo fala pred frendovima(iako zbog velicine cipa sumnajm da ce graficka bit manjih dimenzija pa cemo morat malo izvan kucista,al nema veze).Onda uz to naki Nahalem pa onda 16GB RAM-a na DDR3 1666Mhz - sve to zasladimo za dva 30" visokorezolucijska montora tipa Dell itd...Uz to Optimjus Maxsimus tipkovnicu - sve to na Visti Ultimate 64-bit.Najbolji Logitechov mis.Uz to sve Dynacord zvucnici od 1,5 metra.To bi bio zivot
Optimus maximus...hahahah loool po meni najvece smece za koje treba da pare..sta mi znaci kaj mu je umjesto tipki meki mali oled ekran ispod??apsolutno nista