Nvidia lošija od očekivanja

poruka: 36
|
čitano: 2.680
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidia lošija od očekivanja".
17 godina
neaktivan

tema je o Nvidiji, a ne o dvoboju Intel VS AMD

ATI up, Nvidia Down!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U naslovu nvidia, a na kraju završava ko je bolji AMD ili Intel- nikakve veze nema s naslovom, osim možda malo Fiat i koncerni:)

Ja nisam očekivao puno od Nvidie pa mi nisu loša očekivanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nvidia lošija od očekivanja
lebo1 kaže...

U naslovu nvidia, a na kraju završava ko je bolji AMD ili Intel- nikakve veze nema s naslovom, osim možda malo Fiat i koncerni:)

Nemoguće je raspravljati o tome zašto demokrati vode, a ne spomenuti republikance.
nVidijini tržišni rezultati uvelike ovise i o jedinoj konkurenciji: ATi-u i AMD-u. Nadalje, uspjeh ATi-a je vezan u uspjeh AMD-a, a uspjeh AMD uz uspjeh intela. Sve je to isprepleteno i nemoguće je držati se striktno teme i raspravljati samo o nVidiji jer se o njoj samoj nema što raspravljati.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
naxeem kaže...
lebo1 kaže...

Nemoguće je raspravljati o tome zašto demokrati vode, a ne spomenuti republikance.
nVidijini tržišni rezultati uvelike ovise i o jedinoj konkurenciji: ATi-u i AMD-u. Nadalje, uspjeh ATi-a je vezan u uspjeh AMD-a, a uspjeh AMD uz uspjeh intela. Sve je to isprepleteno i nemoguće je držati se striktno teme i raspravljati samo o nVidiji jer se o njoj samoj nema što raspravljati.
 Meni se učinilo da se više priča o 'republikancima', nego o 'demokratima', a to o povezanosti i od čega ovisi uspijeh, o puno faktora ovisi npr. ako tržište stagnira onda svi mogu gubiti i sl., ali nisam na to mislio, htio sam reći uvjek se na kraju svodi ko je bolji ovaj ili onaj, postalo je dosadno...
17 godina
neaktivan

Pa očito dižu veliku prašinu.:)

Ali nije problem ovdje stagnacija tržišta, nego je tržište umorno od preskupih komponenti.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
protjeran

Uzevši u obzir da nove Radeon kartice od 3xxx serije nadalje podržavaju DX 10.1, dugotrajnija su investicija od GeForceova zasad. ATi je našao sweet spot, prodavat če se 48xx serija "kao lebac". Na Nvidiji je ponovno red da izbaci nešto poput 6600GT.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice