Inžinjeri koji su dizajnirali G92 očigledno zaslužuju velike bonuse, s obzirom da je prva verzija tog čipa (8800GT) predstavljena prije skoro godinu i pol dana, što je u GPU industriji cijela vječnost i totalni presedan - na pamtim da je ijedan grafički čip toliko puta "recikliran" u toliko različitih modela.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A čuješ... Kad nešto radi - ne treba popravljati.
150 dolara....kaj je to, oko 800 kn?
Pa ako takva bude cijena, mislim da će to bit best buy i to totalni.
150 dolara....kaj je to, oko 800 kn?
Pa ako takva bude cijena, mislim da će to bit best buy i to totalni.
Nvidia ja najbolja.
Zato je nvidija zelen.... zeleni ekologi :P
Baš me zanima za gt300 chip ;)
Zato je nvidija zelen.... zeleni ekologi :P
Baš me zanima za gt300 chip ;)
A čuješ... Kad nešto radi - ne treba popravljati.
Nema veze šta je 4870 brža, Nvidia će još tri-četiri puta promijenit ime toj kartici pa će onda ona bit brža. Vidiš da i Bugovci pišu kako nova kartica "nudi veće taktove".
Sto znaci da ce to biti (smanjenje cijene kod nas) kada ovi nasi maknu zalihe s lagera i nadoknade (mogucu) izgubljenu dobit zbog ove gts 250, koju ce nabaviti po nizim cijenama...
Sto bi znacilo za minimalno pola godine u slucaju 'lijepe nase', buduci da (vecinom) oni koji su htjeli kupiti jacu grafu su je kupili, a oni koji nisu cekaju bolji izbor po pitanju ulozeno-placeno.
sad je zatišje pred oluju, još 2-3mj. i evo nove serije(iliti novi šamar gamer-u), pa kupuj opet, svi ce pricat to neisplativo ovo ono , pa izade igrica tipa crysis 2 ,svi ce kupovat nove procesore,graficke samo da bi ju mogli igrat, a na kraju vide da je igrica shit.
Evo vam pa sami vidite...
Ako bude ispod 1000kn but će odlična kupovina...
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=3523
bo me pas ako to nije 8800GTS
(kad su samo stigli naštampat tolko GTS 250 naljepnica... ;))
Spori ste... Već sam našao preview od GTS 256 (LINK)... čekam da mi se loada stranica ali navodno je vrlo blizu hd 4870...
Spori ste... Već sam našao preview od GTS 256 (LINK)... čekam da mi se loada stranica ali navodno je vrlo blizu hd 4870...
Imam Nvidiu i odlicna je, ali meni vec idu na jurac s tim retardiranim preimenovanjima i manipuliranjima.
Ono izadje GTX260 i sve 5, KAD NAJEDNOM EVO GTX 260 SA 8 JEZGRI VISE!!!!111ONE.
I to nije sve! Obje graficke imaju tih 8 jezgri samo u ovoj prvoj one NISU UKLJUCENE!
Za koji jurac onda trose novac za proizvodni proces kad ne ukljuce tih 8 jezgri???
I sta sad, vec godinu i pol svaki put kad dignu takt jezgre za 1 Mhz preimenuju graficku karticu i salju ju na trziste kao nesto novo.
Bas su govna. I ovaj GTX295...da bar ko ATI naprave nesto novo, pravu daul GPU karticu. Ne ovi doslovno zaljepe dve 260ice il 9800ice i bace na trziste ko nesto novo.
O 8800 seriji i 9X00 da i ne pricamo.
8800 GS, GT, GTS320, GTS 640, GT 512, GTS 512, GTX, Ultra, 9600 GT, 9800 GT, 9800+ i stajaznam kolko jos verzija, ovo su samo neke.
Od tih svih se mogu filtrirati SAMO 3 kartice koje mogu zadovoljit sve segmente trzista.
To su:
8800 GT, 8800 GT 512 i 8800 GTX.
Donji mainstream, mainstream i nesto slabiji high end. Za jaci high end ova prva GTX2X0 serija i to je to, kraj price.
jbg... sam ja isto kužio 

Bit će sada na kraju da će uzeti stari gts i prodavati je pod gts 256 za 1400 kuna XD XD XD
eeeee nvidia tko te nezna skupo bi platio...
imam ja negdje stari gf2 mx 200.... 175/166 overclock na 220/225... dok se naljepnice nisu počeli odljepiti sa pasivnim hladnjakom... brža mi je ona bila nego mx 440... nije mi bilo jasno dok nisam vidio da stari mx200 ima 128 bit vezu sa memorijom dok mx440 64 bit XD... najdraža grafa mi je bila ta stara mx200.... 
Kopija 8800 gts 512mb