Novosti u Hotmailu

poruka: 15
|
čitano: 2.563
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novosti u Hotmailu".
18 godina
neaktivan
Novosti u Hotmailu

Wow kaj je tu novo? Pa i prije su bili folderi i imao sam automatski podešeno da poruke od Facea idu u taj folder, od PayPala u njegov, eBaya u njegov... Tako da sam opet imao čist inbox za normalne mailove pa ne kužim što je tu novo al dobro, nek se oni hvale... {#}

He who is brave is free.

0 6 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Novosti u Hotmailu

kaj još ima takvih koji koriste hotmail?

18 godina
neaktivan
Novosti u Hotmailu

Kaj fali Hotmailu? Gmail me nervira kao uost. skoro sve od Googlea jer mi je jednostavno spor i nepregledan a o izboru boja da ne pričamo...

He who is brave is free.

2 7 hvala 0
18 godina
Novosti u Hotmailu

Jel se to samo meni čini ili su Hotmail dosta ubrzali u posljednje vrijeme? Sjećam se da je prije trajalo barem 10 sekundi od trenutka logiranja do trenutka kada si mogao pregledati poštu (2-3 redirekta na login.live.com itd.). Sada radi odlično.

2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
hondo kaže...

Hotmail je odlican internetski servis za e-mail.

Usto je e-mail adresa na hotmailu potrebna za prijavu na vise Microsoftovih siteova:

"Windows Live ID Works with Windows Live, MSN, and Microsoft Passport sites"

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 22:37 (propuhmajstor).
17 godina
Novosti u Hotmailu

"Pristigle poruke je sada moguće odvajati po autorima u posebne foldere, a sve je pojednostavljeno pametnom upotrebom drag & drop mogućnosti."

Ovo se moglo i prije, samo eto, dodali su drag and drop opciju...

Samo, kada ce nama na balkanu (hr) dodati nove smajlice i sl. gluposti? kada si stavim jezik na de onda imam hrpu dodataka, kada je na hr onda pola toga nema i to vec pola godine tako

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novosti u Hotmailu

Kako koristim g+, youtube...da ne nabrajam... gmail mi je puno bolji izbor. Jednostavno sam logiran na sve usluge odjednom i gle to je sve povezano. 

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
Novosti u Hotmailu

sad opet.... ja koristim gmail ni u ludilu nebi koristio hotmail...pa neko drugi kaze koristim hotmail a gmail ni u ludilu ne bi koristio...

ja korisitim oboje...isti k :)

...potpis nije potreban...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Novosti u Hotmailu

Takoder, koristim oboje.... jedan mail mi je za registraciju na ne tako bitne forume i slicne site-ove, neke prijatelje.... drugi "tajni" acc mi je za jako bitne stvari koje ne bih smio izgubiti (npr. paypal, online shopovi i sl.)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
propuhmajstor kaže...
hondo kaže...

Hotmail je odlican internetski servis za e-mail.

Usto je e-mail adresa na hotmailu potrebna za prijavu na vise Microsoftovih siteova:

"Windows Live ID Works with Windows Live, MSN, and Microsoft Passport sites"

pa i nije bas 

recimo za MSN ti netreba hotmail ,a to kaj su svi radili hotmail radi MSN-a... eh to je neznanje

Inace Hotmail mi je krš 

Koristim Operin FastMail i Gmail 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 23:35 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Novosti u Hotmailu

koristim net.hr za vazne mailove gmail imam napravljen neznam zasto a hotmail imam radi isto neznam cega

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Novosti u Hotmailu

Ja ipak mislim da je tema Hotmail i novosti u njemu, ne koji Webmail provider koristite ili koji je bolji. I ovi Google fanboysi već smaraju, na svakoj temi se pojavljuju sa istom pričom - Chrome je zakon, Gmail je vrh, Google ruleZ.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novosti u Hotmailu

Davno sam prestala koristiti Hotmail (ima 2-3 godine) sad se ulogiram i račun je još tu, a mislim da je pravilo da se briše nakon 270 dana neaktivnosti.  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novosti u Hotmailu
besplatan POP i SMTP? jel treba veči razlog za gmail? + android mobiteli,... koji grabe sve veči dio tržišta traže gmail acc. šta če mi bojice? time mi se igraju klinci u vrtiću. svaki web servis je ok, ali kad mijenjam IP providere( public web hotspot, stickovi...), lakše mi je imat jedan POP i SMTP koji radi sa svima. eto, zato NE koristim hotmail

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novosti u Hotmailu

Hotmail koristim od davnih dana još kada je MSN IM dosezao najvecu popularnost. Sam IM program gotovo da ne koristim, ali mi je hotmail ostao glavni mail.

Nadam se da ce ga još dodatno ubrzavati i usavršavati, jer i dalje mi gmail djeluje brži i nekako logicnije složen.

Svako ovakvo poboljšanje je dobrodošlo.

''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice