Nokijin tablet bit će poseban?

poruka: 49
|
čitano: 4.090
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokijin tablet bit će poseban?".
17 godina
Re: Nokijin tablet bit će poseban?
Sinatra kaže...

Kad je Nokia zadnji put sklopila uređaj vrijedan nečije pažnje? Nokia 3310? Tako nekako.

Kad si ti zadnji put napisao nesto pametno? Nikada? Tako nekako. {#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Kad je Nokia zadnji put sklopila uređaj vrijedan nečije pažnje? Nokia 3310? Tako nekako.

HAHAHAHAHAHA Samo u nedavnoj proslosti - N95-kralj kraljeva u svoje vrijeme, 5800-prvi sa s60v5, nezrel ui ali zato najveća funkcionalnost u ono vrijeme, N900-još uvijek jako dobar smartphone, zapravo malo računalo, surfanje kao na pcu, N8- Dolby sound 5.1, HDMI out, Usb-on-the-go, 12 megapixel carl zeiss najbolja kamera. izradena od 1 komada anodiziranog aluminija... A kamoli da idem dalje u vrijeme. 

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
16 godina
Sinatra kaže...

Biti će posebno loš.

Stvarno više nisi zanimljiv sa svojim nedozrelim podbadanjima.

Nisi napisao niti jedan post vrijedan pažnje na ovom forumu.

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
17 godina
neaktivan
wanderer kaže...
Sinatra kaže...

HAHAHAHAHAHA Samo u nedavnoj proslosti - N95-kralj kraljeva u svoje vrijeme

Mora da se zaj*****?

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
16 godina
vjeko kaže...
wanderer kaže...
Sinatra kaže...

Mora da se zaj*****?

Zašto? n95 8gb je i dan danas odličan mobitel

16 godina
protjeran
Malto kaže...

http://www.amazon.com/Nokia-770-Internet-Tablet-PC/dp/B000CSVZTU/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1304076866&sr=8-4

Evo vam ljudi prvog tableta s funkcijama mobitela  na tržištu, a izbačen je prije 6,5 godina, alo! Mislim da nisu iskoristili šansu jer nisu gurali u pravom smjeru. Da su ovom čudu samo dodali makar i rudimentarni telefon, to bi bio prvi iPhone.

nokia 7700 i 7710, prethodnici 770 koji su imali gsm mogucnosti(stovise 7710 je imala podrsku za reprodukciju flash sadrzaja...na procesoru od 150MHz i "smecu" od symbiana...)

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 14:44 (grimyHR).
14 godina
neaktivan

a jeste ga iscitirali

taman kad san idiota stavio na ignore {#}

Email: Steve, Why are you tracking me? Jobs: We dont track anyone
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 14:40 (apoteka).
15 godina
neaktivan
vjeko kaže...
wanderer kaže...
Sinatra kaže...

Mora da se zaj*****?  

Sama gsmarena je rekla kada ga je recenzirala : This is the our detailed test of Nokia N95, the best equipped phone on today’s mobile market. Imao je GPS, najbolji web browser, dva procesora i os sa najvise mogućnosti, N-gage igre, najbolju kameru. Jel moram dalje? Bio je ultimativni igraci smartphone, ultimativni poslovni smartphone i ultimativni multimedijalni smartphone.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
neaktivan

...i bio je spor, neintuitivan i očajne kvalitete izrade.

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
wanderer kaže...
vjeko kaže...
wanderer kaže...
Sinatra kaže...

Mora da se zaj*****?  

Sama gsmarena je rekla kada ga je recenzirala : This is the our detailed test of Nokia N95, the best equipped phone on today’s mobile market. Imao je GPS, najbolji web browser, dva procesora i os sa najvise mogućnosti, N-gage igre, najbolju kameru. Jel moram dalje? Bio je ultimativni igraci smartphone, ultimativni poslovni smartphone i ultimativni multimedijalni smartphone.

Bio je govno kao i N97 danas. Kvaliteta izrade je bila 0, slaba baterija, nedovoljno rama, a to je bila odlika većine N serije mobitela toga vremena. Imao sam ih nekoliko i svi su bili nekvalitetno izrađeni i nisu imali dovoljno rama. Kod N95 su to sa ramom malo popravili sa nadogradnom software-a, a tad sam ga se već bio riješio.

Je imao je GPS! 

Imao je i dobar web browser! Čak je imao i multitasking koji bi funkcionirao sve dok ne bi pokrenuo 3. aplikaciju. 

To je baš bilo čudo od mobitela, 700 j**** USD... nikad više!

17 godina
vjeko kaže...

Bio je govno kao i N97 danas. Kvaliteta izrade je bila 0, slaba baterija, nedovoljno rama, a to je bila odlika većine N serije mobitela toga vremena. Imao sam ih nekoliko i svi su bili nekvalitetno izrađeni i nisu imali dovoljno rama. Kod N95 su to sa ramom malo popravili sa nadogradnom software-a, a tad sam ga se već bio riješio.

Je imao je GPS! 

Imao je i dobar web browser! Čak je imao i multitasking koji bi funkcionirao sve dok ne bi pokrenuo 3. aplikaciju. 

Dobro, recimo da su ove lazi i poluistine stvarno istinite, navedi onda model mobitela koji je u to vrijeme konkurirao n95.

- Psiho246
14 godina
neaktivan

Kakvo je to uopće pitanje? Pa prvi iPhone.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sinatra kaže...

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
16 godina
Sinatra kaže...

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
vjeko kaže...

Je imao je GPS! 

Dobro, recimo da su ove lazi i poluistine stvarno istinite, navedi onda model mobitela koji je u to vrijeme konkurirao n95.

Svaki koji nije trebalo lijepit s trakom da se ne raspadne, koji se ne bi svako malo blokirao i kojem nije trebalo vadit bateriju da bi proradio. 

17 godina
vjeko kaže...

Svaki koji nije trebalo lijepit s trakom da se ne raspadne, koji se ne bi svako malo blokirao i kojem nije trebalo vadit bateriju da bi proradio. 

Znaci nije postojao nijedan drugi mobitel koji je mogao konkurirati n95?

@Sinatra

Hahahahahhahahahaha{#}hahahahhahhahahahah{#}hahhahahahahaha

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

HAHAHAAH prvi iphone nije imao ni pol mogućnosti n95-ice... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2011 17:10 (wanderer).
15 godina
protjeran

Ne razumijem. Zbunjen sam. Jel Sinatra možda neki znastvenik koji nas proučava, a cijeli forum je društveni experiment? Mislim, zašto bi inače ovak podhebavao?

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
trackmanijak kaže...

Ne razumijem. Zbunjen sam. Jel Sinatra možda neki znastvenik koji nas proučava, a cijeli forum je društveni experiment? Mislim, zašto bi inače ovak podhebavao?

On je odbjegli eksperiment nekog laboratorija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice