Nokia upravljana gestama

poruka: 7
|
čitano: 1.186
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia upravljana gestama".
17 godina
neaktivan
Nokia upravljana gestama

ne razumem sta znaci ona 10 na prilozenoj slici :/

zna neko mozda?

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia upravljana gestama

Kako napisati broj 10 pomoću gesti..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Nokia upravljana gestama

Vec vidim kak ljudi idu ulicom i masu pred mobitelom pol sata da bi napisali "10"! hehe

Ma moglo bi to bit dobro, ali sumnjam.

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia upravljana gestama

Probao sam baš neki dan sličnu app. radi na principu gesti što se izvode na prednjoj kameri, pomicanjem ruke kreće se kroz menu. Ispriobao na N73, nije baš bila neka preciznost, ali... evo jedav

(nije moj)

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Istina Assassin, ali s druge strane kad ne Zelis primiti poziv, samo ga fliknes, a ako ti se neka osoba bas nesvida onda mu posaljes poruku s gestom, ili srednjim prstom. Vec vidim da bi moglo biti zabavno ako ne bas korisno...

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
hahah ides ulicom i samo iz cista mira pocnes rukom mahnuti (odbacujes poziv) ...misli ce neko da si .... lud :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
BugSU kaže...
hahah ides ulicom i samo iz cista mira pocnes rukom mahnuti (odbacujes poziv) ...misli ce neko da si .... lud :D
hehe
Isto ko neki dan kad sam iso ulicom a iza mene neki tip sa hands free i prica na mobitel!! Ja poceo ubrzavat jer vidim - ludjak iza mene, moram pobjec! I onda sam se onako samo na trenutak okrenuo da ga bolje pogledam i vidim mu to malo g0vn0 u uhu!!

EDIT: oho, postao sam krpelj. Odmah se bolje osjecam (mos mislit)!Belji se
mislim da bi trebalo maknut taj post counting jer ljudi sam spamaju zbog toga, al dobro, to nema veze s ovom temom!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 23:30 (Assassin).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice